Espoon Biljardikerhon kilpailutoiminta / Ilmoittautuneet pelaajat


EBK:n Kesärieha ja Yhdeksän elämää
29.07.2017 12:00EBK:n kesän kohokohta on heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Perinteistä Kesäriehaa (IX) vietetään lauantaina 29.7.2017 näillä(kin) näkymin Espoonlahden alueella. Kisailemme keskenämme toinen toistaan hauskemmissa ja erikoisemmissa lajeissa päivän aikana ja ilta huipentuu palkintojenjakoon ja saunomiseen sekä grillailuun (mahd. Ravintola Casanovan saunatiloissa).

Tämä tapahtuma on ollut joka vuosi upea ja kaikkien osallistujien mieleen. Reilu puolet lajeista on ns. taitolajeja, joskin useat sellaisia, ettei niitä voi juuri etukäteen harjoitella. Muutama tuurilaji joilla saadaan mukavaa yllatysmomenttia voittotaisteluun.

Tapahtuma on erinomainen yhteishengen kasvattaja josta on hyvä ponnistaa uuteen kilpailukauteen! Tapahtumaan saa osallistua kaikki EBK:n ja Klubin jäsenet joilla on maksuasiat kunnossa. Katsojiksi ja kannatusjoukkoihin saa tulla myös Avecit.
      
Muuta oleellista:
- Osallistumismaksu on 20€ joka menee kokonaisuudessaan palkintoihin ja ylläpitokustannuksiin (palkinnot, sauna, ruoka, osa juomista yms.). EBK hoitaa ylimenevän osuuden.
- Maksut käteisellä paikan päällä EBK:n puheenjohtajalle.   
- Rahapalkintoja ei ole, mutta pokaalit kolmelle parhaalle + voittajalle nimi upeaan kiertopalkintoon. (lisäksi muutama special juttu)
- Ajoissa paikalla olijat saavat 2 lähtöpistettä.
- EBK:n toimesta riehapaikalla on myös naposteltavaa ja alkoholitonta virvoitusjuomaa.
- Omat (alkoholi)juomat mukaan. Täydennystä voi tehdä tarvittaessa ruokatauon yhteydessä.
- Sääennustajilta varattu vakiona joka vuosi ihan suht aurinkoista ja lämmintä päivää joten sopivan vaatetuksen lisäksi kannattaa muistaa aurinkorasvat ja kunnollinen nestetankkaus päivän aikana (myös vettä!). EBK:n vanha tai uusi pelipaita on myös suositeltava vaatetus riehaan.
- Palkintojenjaon + saunan jälkeen moni saattaa haluta baari-iltaan toiset vaatteet joten vaihtovaatteet kannattaa ottaa mukaan.
 
Aikaisempia tuloksia: http://www.espoonbiljardikerho.com/kesarieha/

Ideoita kesäriehaan! Ota yhteyttä EBK:n hallitukseen!

1    Joni Ahola (EBK)
2    Vesa Puustinen (EBK)
3    Tommi Fredriksson (EBK)
4    Panu Pekkala (EBK)
5    Pena Kalliomäki (EBK)
6    Mikko Kauppinen (EBK)
7    Mikko Paajanen (EBK)
8    Tuomas Komi (EBK)
9    Jouni Kelokaski (EBK)
10    Lauri Kankkunen (EBK)
11    Jooel Honkasalo (EBK)
12    Kai Grannas (EBK)
13    Matti Kärnä (EBK)
14    Seppo Peltonen (EBK)
15    Pekka Verho (EBK)
16    Tuomo Träff (EBK)
17    Teme Träff (EBK)
18    Joonas Rissanen
19    Esa Kalela
20    Jyri