Espoon Biljardikerhon kilpailutoiminta / Ilmoittautuneet pelaajat


EBK:n Kesärieha X
28.07.2018 11:00EBK:n kesän kohokohta on heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Perinteistä Kesäriehaa (X) vietetään lauantaina 28.7.2018, mutta tapahtuman ideointi on vielä kesken. 10-vuotis juhlarieha ansaitsee jotain parempaa ja EBK:n hallitus vuosimallia 2018 tulee pohtimaan tätä.

vanha kaava:

näillä(kin) näkymin Espoonlahden alueella. Kisailemme keskenämme toinen toistaan hauskemmissa ja erikoisemmissa lajeissa päivän aikana ja ilta huipentuu palkintojenjakoon ja saunomiseen sekä grillailuun (mahd. Ravintola Casanovan saunatiloissa).

Tämä tapahtuma on ollut joka vuosi upea ja kaikkien osallistujien mieleen. Reilu puolet lajeista on ns. taitolajeja, joskin useat sellaisia, ettei niitä voi juuri etukäteen harjoitella. Muutama tuurilaji joilla saadaan mukavaa yllatysmomenttia voittotaisteluun.

Tapahtuma on erinomainen yhteishengen kasvattaja josta on hyvä ponnistaa uuteen kilpailukauteen! Tapahtumaan saa osallistua kaikki EBK:n ja Klubin jäsenet joilla on maksuasiat kunnossa. Katsojiksi ja kannatusjoukkoihin saa tulla myös Avecit.

Katsotaan mitä tuleman pitää.
      
Muuta oleellista:
- Osallistumismaksu on 20€ joka menee kokonaisuudessaan palkintoihin ja ylläpitokustannuksiin (palkinnot, sauna, ruoka, osa juomista yms.). EBK hoitaa ylimenevän osuuden.
- Maksut käteisellä paikan päällä EBK:n puheenjohtajalle.   
- Rahapalkintoja ei ole, mutta pokaalit kolmelle parhaalle + voittajalle nimi upeaan kiertopalkintoon. (lisäksi muutama special juttu)
- Ajoissa paikalla olijat saavat 2 lähtöpistettä.
- EBK:n toimesta riehapaikalla on myös naposteltavaa ja alkoholitonta virvoitusjuomaa.
- Omat (alkoholi)juomat mukaan. Täydennystä voi tehdä tarvittaessa ruokatauon yhteydessä.
- Sääennustajilta varattu vakiona joka vuosi ihan suht aurinkoista ja lämmintä päivää joten sopivan vaatetuksen lisäksi kannattaa muistaa aurinkorasvat ja kunnollinen nestetankkaus päivän aikana (myös vettä!). EBK:n vanha tai uusi pelipaita on myös suositeltava vaatetus riehaan.
- Palkintojenjaon + saunan jälkeen moni saattaa haluta baari-iltaan toiset vaatteet joten vaihtovaatteet kannattaa ottaa mukaan.
 


Ideoita kesäriehaan! Ota yhteyttä EBK:n hallitukseen!

1    TheChef
2    Panu
3    Tube
4    Fredi
5    Mikko Kauppinen (EBK)
6    Jooel
7    Paajis
8    Luti
9    Pena
10    Joonas Rissanen
11    Teme
12    Seppo Peltonen
13    Late
14    Kai Grannas
15    Jyri Toivonen