Uutiset
Luotu: 29.11.2012 16:10:54 /
Muokattu: 29.11.2012 16:13:15 / Mikko Kauppinen

Jeppe 9-pallon viikkokisavoittoon


Poolin rankingkausi lähestyy loppuaan, mutta viimeisin silaus pelaajien paremmuusjärjestyksestä vielä puuttuu. Kilpailukaudesta on jäljellä ainoastaan kaksi kilpailua ja Tuomas Komin johto toisena olevaan Hannu Vesteriseen on kuusi pistettä. Hannun missiota vaikeuttaa vielä se tosiseikka, että Tube jatkaa pisteiden metsästystä vielä Poolmestaruussarjassakin. Sijoilla viisi, kuusi ja seitsemän majailevat Tuomo Träff, Mikko Paajanen sekä Jyri Toivonen saavat jännittää vielä kauden loppuun asti palkintorahoille pääsyä, sillä he kaikki mahtuvat neljän pisteen sisään toisistaan.

Keskiviikkona pisteiden keruuseen osallistui 11 taistelijaa ja pelimuotona oli 9-pallo. Kauden neljättä kertaa mukana poolissa oli myös Timo Muhonen, jonka tulivoiman sai monet todeta. ”The Mahouni” aloittikin vahvasti voittamalla Mikko Paajasen suoraan 4-0, mutta jatkossa Hannu Vesterinen astui Timon tielle. Hannu 4-1 voitollaan cuppiin voittajien puolelta. Toinen oikean puolen reitin cuppiin valinnut oli Mikko Kauppinen voitoilla Janne Alhosta sekä Jesse Särkisillasta.

Molemmat cupin kynnyksellä kaavion vasemmalle puolelle pudonneet pelurit, Särkisilta ja Muhonen jatkoivat kuitenkin taivalta menestyksekkäästi loser-puolella. Jesse murjoi huolella viikkokisoihin valmistautuneen Tuomas Komin tylysti 4-0 ja Timo kukisti Janne Alhon tiukasti kontrassa.  EBK:n pool rg-listan sijoilla 5 ja 6 olevat herrat Träff & Paajanen eivät saaneet eroa toisiinsa vaan jatkavat tasapisteissä taistelua ensi viikolla. Tämä siis ellei Mikko ”laistaja” Paajasella ole jotain parempaa tekemistä, joka rikkoisi hänen 100% osallistumisaktiivisuuden.

Molemmissa semifinaaleissa oli samanlaiset jalkamerkit; Jesse Särkisilta voitti Hannu Vesterisen lukemin 4-2 ja viihdyttävän vauhdikasta peliä koko illan tarjoillut Timo Muhonen voitti Mikko Kauppisen myöskin 4-2. Finaalissa Jesse ”Jepster” Särkisilta kiihdytti kuitenkin tahtia ja otti näyttävän 4-1 voiton.  Jesselle näin ollen jo kauden 10:s voitto.

Jackpot jätettiin jälleen rauhaan Mikko Kauppisen ja Tuomo Träffin yritysten jälkeen.Luettu: 2011 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti: