Uutiset
Luotu: 21.11.2017 18:00:29 /
Muokattu: 21.11.2017 21:20:52 / Joni Ahola

Tuomo voittoputkessa kaisan viikkokisoissa


Kauden kolmanneksi viimeisiin kaisan viikkokisoihin saapui viime aikojen vakiomäärä, eli yhdeksän pelaajaa. Syksyn ykköspelaaja Jesse Särkisilta ehti jo ilmoittautua kisoihin, mutta juuri kun arvontanappia oli painettu, Jesse päättikin perua osallistumisensa. Tästä syystä Jesse jäi kaavioon kummittelemaan, mutta hänet jätettiin pois hakujärjestelmästä. Pelaajamäärästä johtuen pelasimme siis ilman cupkierrosta, tuplana loppuun asti.

Ensimmäisellä kierroksella Tube pelasi nopean pelin Mikko Kaustista vastaan, johtaen 6 minuutin jälkeen jo 52-0 ja voitto tuli 11 minuutin jälkeen 60-19 lukemin. Kontsa pelasi myös hienoa peliä ja voitti Simon reilussa vartissa 60-25. Winha voitti Fredin 60-30 ja Panu rankkareiden jälkeen Jaskan 49-22.

Toisella kierroksella Simo `yllätti´ viime viikon voittajan ja uutta lyöntitekniikkaansa hiovan Tuomon selkeästi 60-25. Kontsa lähetti Jaskan takaisin kohti Länsimetron pääteasemaa, Tube piikitti Panua ja Winha tiputti viime viikonloppuna unohtunutta keppiään hakemaan tulleen Kaustis-Mikon. Erikoisin tapahtuma kirjattiin kuitenkin Tuomo-Fredi ottelussa, kun Fredi naputteli alkupeliin komean 30 pisteen sarjan, mutta siihen loppuikin Fredin tussin kuluttaminen Tuomon naputellessa kaikki loput pallot ottelussa.

Kolmannella kierroksella Panu pudotti Simon 60-40. Tube puolestaan teki Kontsaa vastaan 30 sarjan ja eteni nopeasti 60-14 voittoon. Tuomon ja Winhan pelissä pallot pyörähteli Tuomolle suotuisasti ja Winha koki olleensa täysin aseeton 13-60 tappioon päättyneessä ottelussa.

Neljännellä kierroksella Kontsa voitti Panun selkeästi 60-14 ja lähetti kisavetäjän Maininkitielle lukemaan henkisen valmennuksen kirjaa (katsomaan tv:sta Paratiisihotelli Norjaa). Tube jätti Winhaa vastaan 15-48 tappiotilanteessa kaisan reikään, mutta punainen pallo oli hieman välissä häiritsemässä. Winhan lyömä kyyti meni kyllä pussiin, mutta vasta käkästä, eli ei pisteitä ja kaisa takaisin kotipesään. Tube rankaisi tästä 24 pisteellä ja teki hetken päästä myös loput puuttuvat pisteet, nousten 60-48 voittoon. Winha ehti siis vaihteeksi klo 21 alkaviin fudistreeneihin. Tuomo jäi ilman tanssiparia neljännellä kierroksella, joten hän haki kaavion ylhäältä Kontsan vastustajakseen semifinaaliin. Tube eteni siis puhtaalla pelilä finaaliin odottamaan vastustajaa kyseisestä ottelusta.

Tuomo ja Kontsa innostuikin pelaamaan koko 40 minuuttia, kunnes Tuomo sai viimeisellä lyöntivuorollaan niistettyä pelin nimiinsä 60-35, edeten finaaliin. Finaalin alussa Tuomo kaivoi pienen karkumatkan nakilla maustetulla krossikaisalla (3-24) Tube vastasi siihen 29 pisteellä ja mahtui siihenkin krossikaisa sarjaan mukaan. 35-24 johdossa Tube teki kaisasta omat ja siihen katosi myös lyöntivire. Tuomo vei siis ekan finaalin 29-60. Toisessa finaalissa Tuomo voitti teikkauksen ja aloi aloituskaisan ohi. Kaisa päätyi keskipussin viereen, mutta näkyi ohuena Tubelle. Tube naulasi kaisaa keskelle, mutta lopputuloksena kaisa ohi ja oma kulmaan. Tube ei saanut pelistä kunnolla kiinni, vaikka lähes kaikki hyökkäyslyönnit kävivät haageissa ravistelemassa. Parinkymmenen minuutin jälkeen oltiin Tuomon 27-16 johtotilanteessa ja Tuben missattua hyvä paikka, Tuomo rankaisi reilulla parikymppisellä ja toki sinnekin saatiin se krossikaisa taas ujutettua. Tuomo käytti loputkin paikkansa tehokkaasti ja eteni ansaitusti toiseen peräkkäiseen voittoonsa.

Erikoismaininta: Tuomoa vastaan tehtiin 2x30p (TF ja JK) ja 1x29p(TK), mutta noista kolmesta pelistä Tuomo voitti kaikki ja mikäli sarjat jätetään laskuista pois, niin lukemin 180-5.  

Rankinglistan osalta tiukin taistelu käydään sijoilla 4.-7. Ennen kisaa Kontsa oli neljäntenä, Panu viidentenä (2 pistettä Kontsasta), Tuomo kuudentena (4,5 p Kontsasta) ja nopeasti listalla mukaan kärkikahinoihin noussut Jeppe seitsemäntenä (11p Kontsasta). Tuomon voitto nostaa hänet jo puolen pisteen päähän Kontsasta ja Panullakin on täysi työ yrittää pitää Jeppe takanaan kahdessa viimeisessä viikkokisassa, joista jaetaan 1,5-kertaiset rg-pisteet.

Tulukeehan pelloomaan kauden viimeisiin kisoihin! T: Tube

 

 Luettu: 544 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

tuomo
22.11.2017
12:21
  Tuskin maltan oottaa mitä me saadaan tor,nin kanssa aikaan äijien parikisoissa aitten kun ne on.
Tor
22.11.2017
10:26
  Rutiiniesitys Tuomolta, eikä siinä vielä kaikki. Hyvä Tuomo!
Miika
21.11.2017
22:50
  Ilmiömäistä!! Onnittelut