Uutiset
Luotu: 30.12.2017 06:34:37 /
Muokattu: 30.12.2017 04:57:56 / Joni Ahola

Pyramidin taktiikkakurssi sunnuntaina 7.1. klo 18:00 - Road to Amerikanka SM !!!


The Free Pyramidin eli Amerikankan SM-kilpailu pelataan tammikuun toisena viikonloppuna Helsingin Puhveliklubilla (kisakutsu). Sitä ennen EBK:lla pidetään "Pyramidin Taktiikkakurssi" joka on tarkoitettu EBK:n / klubin jäsenille juuri silmällä pitäen myös tulevia Amerikanka SM-kilpailuja kuin muutakin pyramidiin liittyvää asiaa.

Taktiikkakurssin vetää allekirjoittanut Joni "Johnny Boyh" Ahola, Amerikankan (ennätyksellinen) nelinkertainen SM-finalisti ja Suomenmestari vuosimallia 2010.

Taktiikkakurssi pidetään EBK:n klubilla sunnuntaina 7.1. klo 18:00 alkaen. Kesto n. 60-90min ja tarjolla maukasta mussutettavaa vähän sen mukaan myös keittiössäkin riippuen siitä miten hyvä menestys EBK:lla on ollut loppiaisen Karan Pari SM-kilpailuissa. Tervetuloa siis kuuntelemaan allekirjoittaneen mietteitä ja pyramidifilosofiaa, tarkoituksena "knowledge share", mutta myös Road to Amerikanka SM ja sitä myötä EBK mitalirohmuksi heti tammikuussa. Tuosta!

Pyramidin taktiikkakurssi käsitellään mm. seuraavia asioita:
- Taktiikkakurssilla keskitytään lyöntivalintoihin, pelin lukuun ja siihen miten pelit voitetaan. 
- Amerikankan, Nevskajan ja Moskovskajan merkittävät erot pelityylissä.
- Mistä tietää, että seiftata vai hyökätä? Vai seiftata ja hyökätä? Miten seiftaat tai miksi seiftaat?
- Miten valmistaudut otteluun? Ison ja pienen pöydän erot. Tuntuuko siltä kuin et näkisi kuin kohdepalloja ja luikka pelottaa? Tai toisinpäin? Miksi koko ajan jää vastustajalle pallot reikään? Vastustajalla käy hirvee / tekee kaiken - what to do?
- Milloin lyödään luikka yläpallolla ja milloin yläsivarilla? Miksi joskus pelkkää sivaria ja miten päin? Kahden pallon paikka?


Lyöntitekniikka ja pussitustaito on toki oma lukunsa menestyksessä, mutta kurssilla ei niinkään paneuduta niihin kuin satunnaisesti/tarvittaessa.

Tervetuloa!Luettu: 653 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Late
02.01.2018
20:44
  Mielenkiinnolla tulossa kuuntelemaan.
Panu
30.12.2017
14:00
  Erittäin kiinnostunut, mutta päivä vaan voi olla itselle ongelma. Pyrin kuitenkin tulemaan paikalle.
Fredi
30.12.2017
12:06
  Tulen kuuntelemaan.
JB
30.12.2017
06:59
  Jos tiedät olevasi tulossa niin ilmoittele vaikka tähän kommenttikenttään. Jos haluaisit tulla, mutta et pääse niin laita tähän infoa. On mahdollista, että uusitaan jupinat myös arkiviikolla joku ilta.