Uutiset
Luotu: 05.12.2012 23:30:03 /
Muokattu: 05.12.2012 23:33:12 / Mikko Kauppinen

Tuomolle kauden toinen voitto poolissa


Kauden toiseksi viimeisiin poolin viikkokisoihin otti osaa 13 pelaajaa. Mukana joukossa oli kaksi uutta tuttavuutta kun sekä Juho Pakarinen että Sami Klemola ottivat osaa kilpailuihin. Mikko ”laistaja” Paajasen 100 % osallistumisaktiivisuus sai särön hänen jättäessä kisat tällä kertaa väliin. Syy oli kuitenkin hyväksyttävä, sillä Mikosta tuli tuore isä! EBK onnittelee koko Paajasen perhettä perheenlisäyksen johdosta!

Itse kilpailuun pelimuodoksi oli valikoitunut 10-pallo, jota pelattiin neljään voittoon kaavion molemmin puolin. Hannu Vesterisen loppukauden missio on ollut Tuomas Komin saavuttaminen rankingkärjessä. Ennen illan pelejä ero olikin kutistunut jo seitsemään pisteeseen. Kaiken lisäksi kauden kahdessa viimeisessä kilpailussa jaossa on 1,5 -kertaiset ranking pisteet.

Hannu aloittikin kilpailut normaalin vakuuttavasti voittamalla ensin paluun veran äärelle tehneen Vesa Puustisen 4-0 ja heti perään pääsystä kahdeksan pelaajan cup vaiheeseen Jesse Särkisillan lukemin 4-3. Muut voittajien puolelta jatkoon päässeet pelaajat olivat Tomi Lindroos, Tuomo Träff sekä Jyri Toivonen.

Kestomenestyjät Jesse Särkisilta sekä Tuomas Komi olivat siis jo pudotettu häviäjien puolelle. Molemmat herrat kampesivat itsensä kuitenkin cupiin. Myös Vesa Puustinen sekä Mikko Kauppinen selvittivät tiensä puolivälieriin.

Kun vain kahdeksan pelaajaa oli kisoissa jäljellä, panokset kovenivat oleellisesti kokonaisrankingissä. Tuomo Träff ja Jyri Toivonen taistelevat viidennen sijan kohtalosta ja Hannu ”middle-pocket-kid” Vesterinen ja Tuomas ”Tube” Komi koko rg:n voitosta. Tuomo voittikin ensimmäisessä cup-ottelussa Tuomas Komin mikä osaltansa antoi Hannulle mahdollisuuden nousta Tuben kantaan. Rankingin kannalta hieman panoksettomassa taistossa Jesse Särkisilta voitti Tomi Lindroosin tiukasti kontrassa ja Jyri Toivonen voitti Vesa Puustisen selvästi 4-1. Hannu oli Mikko Kauppista vastaan eräänlaisen pakkovoiton edessä ja onnistuikin voittamaan ottelun 4-2 lukemin.

Semifinaaliin muodostui siis peliparit Tuomo - Jesse sekä Hannu – Jyri. Ensimmäisessä peliparissa Tuomo pusersi hienon voiton Jessestä ansaiten näin kauden neljännen finaalipaikan. Toisessa parissa Hannu olisi voitolla saanut mahdollisuuden nousta jopa pisteen päähän Tubesta. Jyri meni kuitenkin jo 3-0 johtoon ottelussa, jossa molemmilla riitti panosta. Hannu riuhtoi itsensä kuitenkin aina kontraan asti. Kontra erässä Hannu sai paikan tehdä pöytä ja siirtyä valmistautumaan illan finaalipeliin. Hannu löi kuitenkin helpohkon kymppipallon ohi, josta Jyri pääsi kuittaamaan ylikulmaan lyönnillä voiton itselleen. Viimeiseen kilpailuun Hannun ja Tuben väliseksi eroksi jää siis 5,5 pistettä.

Finaalissa vastakkain oli Jyri ”Värjäri” Toivonen ja Tuomo ”Kultaranne” Träff. Viikkokilpailuvoiton tuoman maineen ja kunnian lisäksi näiden kahden herran keskinäinen ero rg-listalla oli vain 5 pistettä. Ottelu oli odotetun tiukka ja se eteni aina viimeiseen ja ratkaisevaan erään asti. Jyri antoi Tuomolle käsipallon kun vain muutama pallo oli pöydällä jäljellä. Tuomo putsasi pöydän rutiinilla ja sai näin kauden toisen voittonsa erinomaiseen saumaan.

Jackpot jatkaa kasvuaan Tuomas Komin ja Mikko Kauppisen yritysten jälkeen.

 

 Luettu: 2089 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

outlet
19.12.2012
02:48
  After reading your post I can tell you are well-informed about your writing. Thank you.
Tor
06.12.2012
08:14
  Hyvä Tuomo!
JB
06.12.2012
01:39
  Rankinglista päivitetty