Uutiset
Luotu: 24.01.2018 21:37:12 /
Muokattu: 05.03.2018 06:09:29 / Mikko Kauppinen

Piipariselle back-to-back poolissa


Viikolla päästiin jännittämään pääsevätkö laiskat mutta suloiset Pyry ja Lumi pandanallukat turvallisesti uuteen kotimaahansa. Yksi huolenaihe vähemmän harteillaan kaksitoista tuupparia tuupersi tuiskussa lunta ja pyryä karkuun klubin lämpimiin sisätiloihin aikeenaan mittelöidä jälleen ysipallon merkeissä.

Tuupertajien joukossa tavattiin myös Louhelan oma pandakarhu, kun Tuukka Naumanen kannettiin kuljetushäkissä paikalle. Vieras ilmasto ja jetlagi teki ilmeisesti temput Tuukalle, hänen hävittyään ensimmäisessä ottelussa Miio Ronkoselle lukemin 1-5.

Tuukan lisäksi EBK:n viikkokilpailu-uraansa aloittelemaan saapui myös Tony Findlay. Tuomo Träff ja Tuukka Naumanen toivottivat Tonyn tervetulleeksi tarjoilemalla hänelle kaksi vähän käytettyä ”siltsu-piikkiä”. Kultaranne itse pelasi kolmen tiukan ja jännittävän voiton turvin itsensä puhtaalla pelillä semifinaaliin Tomi Piiparisen seuraksi.

Kaavion vasemmalla laidalla Tuukka-panda oli kimpoillut mukavasti takaisin tositohinoihin ja hän nappasikin hienon revanssin Miio Ronkosesta ja eteni näin ollen semifinaaliin. Myös Mikko Kauppinen pelasi itsensä vaikeuksien kautta mukaan isojen poikien leikkeihin.

Ensimmäisessä semifinaalissa oli vastakkain tarunhohtoiset satuhahmot Tuukka-Panda ja Kultaranne. Tuomo ei mahtanut tällä kertaa bambu-customilla tuuppaavalle Naumaselle mitään, sillä Tuukka kiinnitti itsensä finaaliin 5-3 voittolukemien turvin.

Toisessa semifinaalissa Tomi oli ohjaajan paikalla ja pudottikin Kauppisen jo pariin otteeseen kyydistä, mutta Skobe onnistui kuitenkin kuin ihmeen kaupalla pysyttelemään mukana mittelössä. Kauppisen epäonnistuttua helpossa viimeistelyssä ratkaisuerässä, Tomi nappasi finaalipaikan oikeutetusti lukemin 5-4.

Tomi aloitti myös finaalin vahvasti edeten jo 3-0 johtoasemaan. Epäonnistuneen keskipussituksen johdosta Naumanen pääsi kuitenkin mukaan peliin ja onnistuikin hiipimään jopa kuikutteluetäisyydelle kaventamalla pelin 3-2 tilanteeseen. Naumasen kuitenkin röpötettyä sivukierretty alpakkalyönti, Tomi viimeisteli lopulta kliinisesti jäljellä olevat erät nimiinsä. Tomi on voittanut nyt molemmat mittelöt, joihin hän on ottanut osaa tällä kaudella. Luettu: 578 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Skobe
24.01.2018
23:43
  Mikko Ranta 1,5
Lauri Kankkunen 2
Mikko Kauppinen 0 1
Niko Hällström 1,5
Esa Kalela 0,5 1
Tuukka Naumanen 0 1
Jukka Hällström 1,5
Tuomo Träff 0,5
Tomi Piiparinen 0 2
Panu Pekkala 1,5
Tony Findlay 1,5
Miio Ronkonen 0,5