Uutiset
Luotu: 25.01.2018 22:27:04 /
Muokattu: 28.01.2018 16:45:11 / Joni Ahola

Kilpailutoimintaa vuonna 2018


EBK:n kilpailukalenteri on päivitetty. Tutustukaa kalenteriin ja antakaa palautetta kauden 2018 ohjelmasta.
Tässä lyhyesti joistakin kisoista mainintaa:
 

Karamestaruus ja Pyramidimestaruus vaihtavat paikkaa
jo parin vuoden ajan on tullut paljon palautetta, että Kara- ja Poolmestaruudessa on sen verran samoja pelaajia ja ei ole hyvä pitää syksyn biliskiireessä näitä päällekkäin. Kokeillaan siis vaihtaa niin, että Karamestaruus pelataan keväällä alkaen 1.3. ja Pyramidimestaruus vastaavasti alkaa elokuussa. Karassa voi olla myös mukava tilaisuus järjestää esim. tasoituksellinen Karasarja erikseen vielä syyskaudelle - näin saataisiin karaan kaksi sarjaa vuodelle. Olen ymmärtänyt, että pelaajat haluaisivat tätä?
 

Kaisasarja alkaa huhtikuun alussa jo viidennen kerran
Kaisasarja pelataan taas pitkänä sarjana läpi kesän.Jos siihen on muutosideoita niin otetaan ilman muuta vastaan. Esim. tykkääkö kaikki 5-6kk sarjasta?  Onko 20€ os.maksu + 2€ tappiomaksut edelleen ok? Onko peliformaatti muuten hyvä?
 

Snookermestaruus kesällä --> alkusyksyllä (muokattu 28.1.)
Tämä on jo muutaman kerran pelattu kesäsarjana eli alkaa 1.6. Toki mikäänhän ei estä, etteikö Snookermestaruus voitaisi aloittaa myös keväällä tai syksyllä jos enemmistö haluaisi mieluummin näin? Ja toki silloin olisi myös mahdollisuus laittaa pystyyn esim. tasoituksellinen Snookersarja toiselle puoliskolle. Antakaa palautetta. Lisätty 28.1. Kysynnän vuoksi Snookerissa järjestetään tasoituksellinen snookersarja jo alkaen 21.2.2018 ja vastaavasti snookermestaruus itsessään aloitetaan vasta 8.8.2018. Molempien ilmoittautuminen aktiivisena "kilpailutoiminta"-sivustolla.
 

Poolmestaruus pelataan syksyllä, mutta haluttaisiinko joku tasoituksellinen tai muu sarja nyt kevätkaudelle?
Streittisarjaa on pelattu kesällä, haluttaisiinko semmoinen keväälle? Tai esim. 8-pallo sarja? Tai sitten jotain ihan muuta, vaikka Taiwanilaisen Karan sarja kevätkaudelle. Ei mitään ongelmaa siis laittaa käyntiin vaikka kaikilla palloilla mestaruussarjan lisäksi toiselle puoliskolle joku muu sarja, jos porukka vain haluaa. Comments?
 

Kaisamestaruus on yhden päivän kilpailu lokakuussa, mutta mites muut kaisakisat vuoden aikana
Näin on aina ollut ja näin on aina olevan eli kaisamestaruus on yhden päivän kilpailu nyt ja aina niin kauan kun minä saan päättää :) Kaisamestaruus ja Kaisasarja vuodessa on ollut ihan sopiva, mutta kyllä porukka aina silloin tällöin multa kyselee, että pelattaisiinko joskus taas EBK:n Pari Kaisamestaruus tai EBK:n keilamestaruus. Nehän tyrehtyi, kun porukkaa ei näihin kisoihin riittänyt, kyllä minä mieluusti laittaisin nuo kalenteriin, jos niihin löytyy hyvä syy laittaa. Satasen kaisan kohdalla oli tarkoitus myös yrittää se uudelleen ja päivämäärä olisi nyt 5.5.2018 (kalenterissa). Mutta toki tähän kohtaan voidaan laittaa joku muukin kilpailu jos useampi on sitä mieltä, että satasen kaisa on liian kallis setti tms.
 

All-round vol 4 pidetään tutulla paikalla kesäkuussa
Hyödynnetään klubimme monipuolisuutta ja pidetään tämä säännöllisesti. Toki tällä kisalla voisi olla paikka myös aikaisemmin keväällä, mutta en silti jotenkin usko, että se vaikuttaa mihinkään. Aina löytyy hyviä syitä jättää kisa väliin, mutta jos me saadaan tälle kisalle hyvä buugi niin porukkaa tulee, on kisa milloin vain. Lisäksi minulla on omassa mietinnässäni joulukuulle 2018 myös paikka jo seuraavalle All-round kisalle, mutta se selvinnee myöhemmin.
 

PVK - EBK ystävyysottelu kesäkuun eka lauantai
Niin kuin aina ollut, tässä kohtaa tuo pidetään. Toki mitään ei ole varmistunut ja tässä odotellaan PVK:n kutsua/haastetta meille.
 

Kesärieha X
Heinäkuun viimeinen viikonloppu. 10-vuotis juhlarieha. Tästä voidaan puhua vähän vaikka jo EBK:n vuosikokouksessa maaliskuussa ja perustaa oma työryhmä suunnittelemaan, että tehdäänkö kenties jotain suurempaa 10v kunniaksi vai mennäänkö vanhalla kaavalla. Vuosikokouksesta tulee oma tiedotteensa helmikuun alkupuolella.

Hienoa jos saadaan näistä kisoista keskustelua aikaan ja mielellään voidaan laittaa lisäsarjoja kisoihin, jos innostusta riittää. Ja jos on jotain muita tärkeitä asioita mitä pitäisi kalenteriin saada näkyville niin laittakaa kommenttia.

 

Terveisin,

Joni AholaLuettu: 567 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Teme
29.01.2018
22:02
  On hyvä,että on paljon kisoja.harmi vaan että ne ovat niin sanottuja monen kuukauden
Sarjaluontoisia.satunnais otolla käyvälle sitoutuminen niihin on hankalaa.ymmärrän että näin saadaan pidettyä salin käyttöaste
Parempana.tämä ei ole siis moite vaan valitettava oma valinta.tiedän että viikonloppuja on rajallisesti mutta kaipaisin vanhoja kunnon nelurimestaruuksia.
Esim.kaisa,pyris,pooli,kara,snuga.????
JB
28.01.2018
18:49
  Ja itse kannattaisin tuommoisen pool 8-pallosarjan aktivoimista kevätkaudelle. Tai miksei villimpikin ratkaisu toki käy, kunhan jotain olis... Ja jos nyt keväällä pelataan karamestaruus niin kyllä karailijoillekin mahtuisi joku sarja syksyllekin. Saulin idea olisi ihan varteenotettava. Laittaisitteko ensi viikon viikkokisoissa jotain kyselyä päälle (jos tänne ei tule riittävästi palautetta) että olisiko näitä lisäsarjoja kiva järjestää?
JB
28.01.2018
18:46
  Tasoituksellinen snookersarja lisätty kysynnän vuoksi kilpailukalenteriin alkaen jo 21.2.2018. Ilmoittautukaa mukaan! Mikäli sarja toteutuu niin sitten Snookermestaruus vastaavasti aloitetaan vasta kesätauon jälkeen heti ensimmäisellä viikkokisaviikolla 8.8.2018.
Sauli
26.01.2018
22:00
  Kuulostaa hyvältä! Tulisin mukaan myös, jos joskus pelattaisiin kisat suorassa ja yhden vallin karassa sekä keilassa karapöydällä. Ehkä niistä voisi paketoida moniottelun yhdessä 3vallin kanssa?
Skobe
26.01.2018
11:27
  Tai sitten villimpi:
Yhteen otteluun kuuluu straight 50 pisteeseen, 8-pallo 3-4 voittoon, 10-pallo 4 voittoon. Jokaisesta lajivoitosta saa pisteen.
Skobe
26.01.2018
11:24
  Kyl, pitäisikö vetää kasipallo sarja nyt keväällä? Vaikka mahdollisimman pian alkuun?
Heggins
26.01.2018
09:09
  8-pallo olis joskus jees!
Heggins
26.01.2018
09:08
  Hienoa muutosmyönteisyyttä ja ihmisten kuuntelemista