Uutiset
Luotu: 20.03.2018 19:49:23 /
Muokattu: 20.03.2018 20:21:59 / Tuomas Komi

Kaisan viikkokisoissa tiukkaa vääntöä


Kaisan viikkokisat tahkottiin tällä kertaa yhdeksän pelaajan voimin, eli ilman cuppia loppuun asti. Tarjolla oli myös talvikauden päätöskisan kunniaksi 1,5-kertaiset rankingpisteet.

Huhtikuun puolivälissä pelattava naisten kaisa-SM innosti pahoista selkävaivoista kärsineen Mona Westmaninkin tarttumaan keppiin pitkän tauon jälkeen. Toinen uusi tulokas oli Sutisen Mikko, jolla on jonkin verran kaisataustaa vuosien takaa, mutta viime vuodet ovat menneet lähinnä pienempien biljardipallojen parissa. Molemmilta nähtiin muutamia hyviä esityksiä, mutta pelit päättyivät tällä kertaa kahteen tappioon.

Lisäksi paikalla nähtiin viime viikon voittaja, Rannan Mikko, joka tällä kertaa sysättiin katsojan rooliin jo kolmannella kierroksella. Ensi viikonlopun kaisan ikämies-Sm kisoihin valmistautuvat Simo ja Ripa saivat myös Tuomon houkuteltua mukaansa Oulun reissulle. Tänään kukaan heistä ei päässyt ihan parhaalle tasolleen, mutta EBK:lla on silti mukavasti edustajia jokaiseen sarjaan (50v, 60v ja 70v) Tsemppiä Ouluun, tuokaa mitalit mukananne!

Jaska Saarinen väläytteli parasta osaamistaan, niitaten tieltään Monan, Simon ja Tuomon. Neljännelle kierrokselle etenivät Tube ja Jaska puhtaalla pelillä, sekä Tuomo ja Kontsa tappio niskassaan. Piikkimiehet kuitenkin taistelivat voitot otteluistaan, joten samat neljä pelaajaa etenivät myös viidennelle kierrokselle, eli semifinaaliin. Kontsa ja Tube etenivät näistä voittajina finaaliin, Tuomon ja Jaskan jäädessä puoleen parttiin.

Finaalin alkuhetkillä Tube naputtelii siistin 30 pisteen pötkön ja pääsi karkumatkalle. Noin 40-20 tilanteessa käytiin pitkä seiftitaistelu joka sai pelin hetkeksi jäihin. Kaisa pysyttelikin loppupelin kiinni päätyvallissa, mutta Tube pääsi naputtelemaan hyvillä punaisilla pelin poikki ja eteni jo kauden viidenteen voittoon.
 Luettu: 496 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti: