Uutiset
Luotu: 27.03.2018 16:06:26 /
Muokattu: 27.03.2018 19:57:41 / Tuomas Komi

Tikkutiistain viikkokisatulokset


Kaisan viikkokisat meinasi jäädä tällä viikolla väliin, kun Tuben sännätessä suoraan hammaslääkärin paikkauksesta paikkaamaan vuorostaan Panu Pantteria kisanvedossa, klubilla odottelikin vain Träffin Tuomo. Kahdestaan ei rankingin kärkikaksikko halunnut taistella, joten jalkauduimme kentälle metsästämään lisää pelaajia. Tuomo lähti pyöräilemään kohti Espoonlahden uimahallia ja onnistui löytämään lastenaltaassa kahden kaisapallon värisen kumiankan kanssa leikkineen Rannan Mikon. Kaksi päällä kaverukset koukkasivat vielä Latokasken kautta matkalla klubille ja poimivat Ravintola Mallaskasken poolpöydän ympärillä trikkilyöntejään esitelleen Niko Hällströmin mukaansa. Tube oli sillä aikaa ehtinyt soittaa parikymmentä potentiaalisinta osallistujaa, joista paikalle saatiin pakotettua Simo, Mona ja Laura. Muut mestarit olivat maalailemassa muniaan tai kastelemassa lasten kanssa rairuohoa.

Seitsemän hengen voimin saimme kuin saimmekin kilpailut aikaiseksi. Useasti kisoissamme hienoja voittoja napsineet naispelaajat joutuivat tällä kertaa siirtymään keskenään treenipöydälle kaksi tappiota kärsineinä. Niko Hällström joutui puolestaan rankingin kärkikaksikon pyöritykseen, eikä kummassakaan pelissä paljon paikkoja irronnut. Nikon saldoksi jäi yksi pussitettu pallo molemmissa otteluissa.

Kolmannella kierroksella kohtasivat alkukierrosten `naistenkaataja´ Mikko Ranta ja vasta Oulun reissultaan kotiutunut Simpe Larinen. Tästä pelistä voittajana selvisi Mikko, tiputtaen samalla Simon ulos kisoista. Toisessa pelissä kohtasivat Tube ja Tuomo. Tube aloitti väkevästi, siirtyen kahden lyöntivuoron jälkeen jo 36-0 johtoon. Tube teki vielä punaisen (39-0), mutta toinen röpötti ulos ja jäi Tuomolle teolle. Tuomo tyytyi varmistamaan kuivan pois tekemällä punaisen pussiin nöyrästi ilman nakkeja (39-3). Tube hyökkäsi kaisaan, mutta oma meni kulmaan, -6p. Tuomo teki 8 pistettä ja asetti itselleen kaisan ja punaisen (33-11). Tube hyökkäsi ainoaan toisen pään punaiseen, josta oma lipsahti jäleen kulmaan, -3p. Tuomo vastasi 18 pisteellä (30-29), mutta sen jälkeen oli Tuomon vuoro uittaa oma kaisasta, -6p. Tuomo nousi hetken päästä 39-46 johtoon, mutta Tube pääsi työntämään hoikkaa kaisaa keskelle punaisen nakilla. Nakki tulikin, mutta oma lipsahti jälleen nakista kulmaan, ja taas -6p. Tuomo rankaisi tästä ansaitusti pelin suoraan poikki.

Neljännellä kierroksella Tube voitti Mikon 60-32 ja sen jälkeen jatkoivat vuorostaan Tuomo ja Mikko. Mikko vei tiukan taiston nimiinsä 60-52. Edelleen oli samat kolme pelaajaa mukana ja kaikki piikin kokeneena. Tube haki uudelleen Tuomon ja Mikko eteni suoraan finaaliin. Tuomo aloitti vahvemmin, päästen 15-0 johtoon. Tässä kohtaa Tuomo mokasi helpon punaisen ja oma lipsahti päätyvalliin. Tubelle jäi ilmainen paikka kokeilla kaisaa ylikeskelle ja sinnehän se helähti ja keskikaisan päälleveto bonuksena. Kaisa keskelle punaisen nakilla ja kaikki pallot hyvin teolla. Helppo valkoinen meni kuitenkin ohi ja Tuomo jatkoi taas itsevarmaa hyökkäyspeliään. Tuomon 50-26 johdossa Tube paukautti jälleen rohkean krossikaisan pussiin ja taas keskikaisan päälle. Edellistä mukaillen kaisa keskelle, nakki punaiseen ja 50-50 tilanteeseen. Tuomo masentui toisesta krossista, eikä toipunut enää mukaan voittotaisteluun.

Finaalin alkuun Tube teki kaksi kertaa 17 pisteen pötkön, eikä Mikko ehtinyt peliin mukaan. Vartissa taululla komeili selkeät 60-8 voittolukemat ja Tubelle siis kauden kuudes kaisan viikkokisavoitto.Luettu: 563 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Pauli
28.03.2018
13:41
  Hyvä Mikko (myös)!
Tor
28.03.2018
09:11
  Hyvä Tube!
Tuomo
28.03.2018
00:47
  Hyvä selostus.