Uutiset
Luotu: 13.12.2012 16:30:14 /
Muokattu: 13.12.2012 16:34:43 / Mikko Kauppinen

Tubelle poolin kokonaisrankingin voitto, Jesselle viimeiset viikkokisat


EBK:n vuoden 2012 poolkausi päättyi keskiviikkona ”kuninkuuslajin” 8-pallon merkeissä. Mukaan rientoihin saapui 10 pelaajaa. Hannu Vesterisellä oli vielä teoreettiset mahdollisuudet viedä kokonaisrankingin voitto Tuomas ”Tube” Komilta varsinkin kun jaossa oli puolitoistakertaiset rg-pisteet. Tube sinetöi kuitenkin koko kauden voiton jo alkupeleissä kun hän hra.Wo:n voiton jälkeen kukisti Mikko Paajasen ja Hannu Vesterisen edeten näin aina semifinaaliin asti.

Myös Jesse Särkisilta pääsi semifinaaliin voittaneiden puolelta vaikka ottelu cupiin pääsystä Tomi Lindroosia vastaan olikin tiukka päättyen vasta kontrassa 4-3. Lindroos ponnahti kuitenkin takaisin loppupeleihin kaavion vasemmasta laidasta yhdessä Hannu Vesterisen kanssa.

Ensimmäisessä semifinaalissa Tube meni Tomppaa vastaan nopeasti jo 3-0 johtoon, mutta hukkasi saavutetun edun Tomin kiriessä tasoihin ja ohi. Toisessa semifinaalissa oli tuttu pari Särkisilta – Vesterinen. Loppukauden vahvasti pelannut Jesse Särkisilta voitti lopulta Hannun 4-2 ja vei samaan henkeen finaalinkin Tomi Lindroosia vastaan 4-0.

Jesse nousi samalla kauden kisavoitoissa tasoihin Tuben kanssa 12 voitolla. Myös finaalipaikkoja oli molemmilla herroilla saman verran eli 17. Kun kaudessa pelattiin 45 viikkokisat, noin joka toinen voitto meni siis Jesselle tai Tubelle. Erikoisen tilastoista tekee sen, että Hannu Vesterinen saalisti kuitenkin eniten finaalipaikkoja (19 kpl). Lisää statistiikkaa lauantaina by’ Johnnyboyh..

Jackpotissa Tuomas Komi ja Mikko Kauppinen yrittivät jo toista viikkoa peräkkäin kartoittaa matkakassaa tulevia kisamatkoja varten. Kauppinen aloitti tyhjän, mutta Tubella oli hyvät mahdollisuudet pöydän tyhjennykseen. Yritys kuitenkin kuihtui parin pallon jälkeen missattuun pussitukseen. Jackpot –purnukan hillot odottavat siis tammikuussa ottajaansa.Luettu: 2073 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
14.12.2012
00:36
  Lopullinen rankinglista päivitetty.