Uutiset
Luotu: 13.12.2012 23:30:17 /
Muokattu: 14.12.2012 01:07:39 / Joni Ahola

EBK:n virallinen pikkujoulu lauantaina 15.12. klubilla


Espoon Biljardikerhon jokavuotinen pikkujoulu kinkkukilpailuineen on nyt tulevana viikonloppuna klubilla.
Jäsenille ja klubiilaisille tarkoitettu tapahtuma lähtee käyntiin kinkkukilpailuilla kello 12:00.

Varsinainen kinkkukilpailu pelataan perinteisesti 8-palloa kaisapöydillä (yleisön pyynnöstä palautettiin viime vuoden tauon jälkeen). 8-pallo pelataan suoralla cupilla ja näillä näkymin alkukierrokset pelataan yhteen voittoon ja loppupelit kahteen voittoon. Ottelun voittaja jatkaa luonnollisesti turnauksessa mukana ja koko kisan voittajalle on tarjolla EBK:n kinkkukilpailun voitto. Kaikki hävinneet siirtyvät pelaamaan kärriä sitä mukaa riippuen missä kohtaa kaaviossa putoaa.

Kaava:
- pelaajat arvotaan 32 pelaajan Erikois-tuplaeliminaatiokaavioon
- 1. kierros 8-pallo kaisapöydillä normaalin haun mukaisesti. Voittajat siirtyvät 2. kierrokselle voittaneiden puolella. Hävinneet siirtyvät 2. kierrokselle hävinneiden puolelle.
- 2. kierros hävinneiden puoli alkaa pelaamaan kärriä, kun 1. kierros on pelattu ja kärriä pelataan niin kauan kunnes 8 pelaajaa on jäljellä.
- 2. kierros voittaneiden puoli pelaa samanaikaisesti 16-cupin josta voittajat 8-cupiin ja hävinneet putoavat kärriin.
- 3. kierros hävinneiden puoli alkaa pelaamaan kärriä jossa mukana 8 jo mukana ollutta pelaajaa + 8 pudonnutta 16-cupista.(yht. 16 pelaajaa) ja kärriä pelataan kunnes 8 jäljellä.
- 3. kierros voittaneiden puoli pelaa samanaikaisesti 8-cupin josta voittajat semifinaaliin ja hävinneet putoavat kärriin
- 4. kierros hävinneiden puoli alkaa pelaamaan kärriä jossa mukana 8 jo mukana ollutta pelaajaa + 4 pudonnutta 8-cupista (yht. 12 pelaajaa) ja kärriä pelataan kunnes 6 jäljellä.
- 4. kierros voittaneiden puoli pelaa samanaikaisesti semifinaalit josta voittajat finaaliin ja hävinneet putoavat kärriin.
- 5. kierros hävinneiden puoli alkaa pelaamaan kärriä jossa mukana 6 jo mukana ollutta pelaajaa + 2 pudonnutta semifinalistia (yht. 8 pelaajaa) ja kärriä pelataan kunnes 4 jäljellä
- 5. kierros voittaneiden puolelta on finaali jossa voittaja voittaa KINKUN ja hävinnyt putoaa kärriin.
- 6. kierros hävinneiden puoli alkaa pelaamaan kärriä jossa mukana 4 jo mukana ollutta + 1 hävinnyt finalisti (yht. 5 pelaajaa) ja kärri pelataan loppuun asti kunnes voittaja on selvillä ja hän voittaa KINKUN.


Voittomäärät 8-pallossa, elämät kärrissä, mahdolliset re-buy optiot katsotaan sitten vielä erikseen lauantaina osallistujamäärien mukaisesti.
Lisäksi kärristäkin pudonneille on hyvinkin helposti järjestettävissä vielä honkkeliturnauksia yms, mutta niistä lisää lauantaina.

Jokainen muistaa muuten sitten ottaa mukaan ja laittaa päähän jonkinlaisen Tonttulakin. Tämä on puheenjohtajan käsky!

Varsinainen pikkujouluaikammehan alkaa kello 18:00 ja jos ei vielä tätä ennen ole päässyt jostain syystä paikalle niin nyt viimeistään. Samassa yhteydessä alkuglögitellään.

Ruoka saapunee n. kello 19:00 aikoihin ja tarkoitus olisi tästä heti aloittaa syömään.
Menu: porsaan ulkofilettä pippurikastikkeella med kermaperunat ja lisäksi salaatti ja lämminsavulohta.
20e maksu/hlö pitää luonnollisesti sisällä ruokajuomaa, snapsia ja glögiä. Tähän ilmoittautuneethan ovat jo tiedossa ja nimilista näkyy Kilpailutoiminnan pikkujoulu-tapahtuman kohdassa.

n. kello 20:00 on loistava tilaisuus EBK:n ja klubin porukan avautua ja lausua puheita, runoja tms. Kenties jopa laulaa (paitsi Pena ei saa laulaa kuin yhteislauluja).

n. kello 20:30-21:00 alkaa sitten EBK:n palkintogaala, kesto n. 45min joka järjestetään nyt jo 12:n kerran. Kannattaa tulla paikan päälle jo pelkästään tämänkin takia, vaikka muuten joidenkin osalta kisailut ja ruokailut ja muu hauska jää väliin.

Pikkujoulut jatkuvat kunnes viimeinenkin kaveri on sammunut... siis lähtenyt kotiin nukkumaan tai muuten vaan jatkaa matkaa.

Nähdään pikkujouluissa ja muistakaa tonttuhatut päähän, mukava asiaankuuluva pukeutuminen (kuin olisitte pikkujouluihin osallistumassa), käteistä taskuun ja hyvä fiilis niin saadaan jälleen aikaiseksi vuoden parhaat bileet.

19:00 Ruokailu alkanee - tätä varten kerätään se 20e per naama
- tarjolla lihaisaa ruokaa kermaperunoilla sekä alkuruokana kalaa ja salaattia
- sisältää myös snapsua ja ruokajuomaa
20:00 Puheita ja muuta asiaankuuluvaa
20:30 Palkintogaala 2012Luettu: 2076 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

WJ
17.12.2012
17:03
  onnittelut kaikille palkituille olette sen ansainnut mutta iso hatunnosto lähtee Tor "Tortzi" Janzonille joka näyttää nuoremmille esimerkkkiä kuinka harjoitellaan. lisää näitä

sitten pahoittelut omasta puolesta ja häpeällisen käytökseni johdosta. Palkintogaala on se mitä tälläkin kaudellla eniten odotin muttamutta... Toivottavasti en pahoittanut kenenkään mieltä ainakaan pahasti.

ja ISO KIITOS vielä koko porukalle ootte kaikki kyllä mahtavaa sakkia.

Skobe
17.12.2012
08:37
  Kiitos kaikille upeista juhlista!
Jeps
16.12.2012
21:55
  Kiitos kaikille! Oli jälleen kerran upeet pikkujoulut! :)
Kontsa
16.12.2012
18:40
  Loistavat juhlat! Tunnelma oli todella lämmin, hyvää ruokaa ja aivan uskomattoman mahtavaa porukkaa, Way To Go EBK!!!
Ps. Kiitoksia Tuomo (The Player) todella viihdyttävästä puheesta! =)
Tube
16.12.2012
14:19
  Kiitos kaikille osallistuneille, oli hieno tapahtuma jälleen kerran!
wj
15.12.2012
08:07
  Suojaus....check
Warm-up kohta
Im ready