Uutiset
Luotu: 08.05.2018 19:11:03 /
Muokattu: 08.05.2018 20:05:20 / Tuomas Komi

Talonmies kaisan viikkokisojen voittoon


Kaisan viikkokisoihin saapui viime viikon kisatauon jälkeen 10 pelaajaa. Ekalla kierroksella Jouna yllätti Jarnon, vaikka Jarno teki pelissä 32 pisteen sarjan. Jarno jatkoi sarjatehtailuaan ja onnistui tekemään kolmannessa pelissään Simoa vastaan 82 euron arvoisen 42 pisteen sarjan. Sarjapotti olikin kertynyt jo reilun parin kuukauden ajan, joten oli jo aikakin mennä.

Alkupelit menivät sen verran ristiin, että Jouna oli pelaajista ainoa, joka selvisi kolmesta ensimmäisestä ottelustaan tappioitta. Viidennelle kierrokselle eteni kolme pelajaa ja hakuvuorossa ollut Jarno oli pelannut jo muita mukana olevia, Jounaa ja Tubea vastaan. Tämän vuoksi Jarno pääsi vaihteeksi etuportin kautta finaaliin, Jounan ja Tuben jäädessä mittelemään semifinaalia. Tuben ja Jounan peli oli tukkoista, Jounan oltua lähes koko pelin 10-15 pistettä edellä. Tube tasoitti pelin loppuhetkillä ja kellon soidessa tilanne oli Tubelle 40-44. Pelin viimeisellä lyöntivuorolla Tube teki kaisan kulmaan ja pääsi koittamaan parttia, mutta ohi ja rankkareille. Molemmat hutkivat kuitenkin rankkarinsa ohi, joten Tube eteni finaaliin Jarnoa vastaan.

Finaalissa Jarno pääsi hieman edelle ja Tube yritti rohkeilla hyökkäyksillä kuroa eroa umpeen. Jarnon 43-29 johdossa Tube missasi pari hyvää paikkaa ja Jarno pääsi 48-29 edelle. Tube pääsi vielä koittamaan kavennusta pariin otteeseen, mutta tähtäin oli pari milliä pielessä ja lopulta pallottelusta jäi Jarnolle mukava keskikaisa nakilla alle, eikä talkkari enää erehtynyt. Jarnolle siis voitto ja hieno 82€ arvoinen sarjapotti.


 Luettu: 532 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti: