Uutiset
Luotu: 29.05.2018 19:11:37 /
Muokattu: 29.05.2018 19:51:22 / Tuomas Komi

Kaisaa työnneltiin 11 pelaajan voimin


Vaikka liiton kilpailukausi on jo ohi ja lämpötilat hakkasivat yhä hellelukemia, saatiin klubille hienosti 11 pelaajaa taistelemaan kaisan viikkokisojen voitosta. Uutena kasvona paikalle saapui aiemmin enemmän poolpöydiltä tuttu Markus `Tuisku´ Leppiaho, seuranaan jo aiemmin naisten Kaisa-Sm kilpailuun EBK:n viikkokisoissa valmistautunut Riikka Väyrynen. Riikalla oli avausottelussaan ongelmia kuivien silmien kanssa, eikä peli meinannut aueta millään. Jimi Vihko jättikin Riikan tylysti nollille. Ensimmäisen kierroksen räväkintä vauhtia piti yllä Pekka Verho, tälläten suoraan aloituksesta 30 pisteen sarjan Leppiahoa vastaan.

Toisella kierroksella Fredi löi Tubea vastaan aloituskaisan ohi, johon Tube vastasi 35 pisteen sarjalla ja eteni kuudessa minuutissa pelin voittoon. Myös Riikka Väyrynen sisuuntui avauskierroksen tappiostaan ja naputteli Mikko Rantaa vastaan hienon 32 pisteen sarjan.
Neljännelle, eli cup-kierrokselle puhtaalla pelillä eteni ainoastaan Tube. Tube joutui kuitenkin ahtaalle kaisajyvän löytäneen Leppiahon kanssa, edeten kuitenkin 60-40 voittoon säkityskilpailun päätteeksi. Riikka Väyrynen oli jo napannut upeat voitot Mikosta ja Jounasta, eikä Tuomokaan pystynyt estämään Riikan etenemistä takaportin kautta finaaliin. Tube ja Panu kävivät semifinaalitaistoon ja Panu tarjosikin siinä todella väkevän vastuksen. Panu pelasi heikon alkukauden jälkeen parasta viikkokisapeliään, kaataen aiemmin Fredin, Pekan ja Kontsan. Panu oli selvästi saanut kateissa olleen itseluottamuksensa takaisin ja naputteli hienoja palloja pelin aikana. Parttipallot olivat kuitenkin hieman liian suuria ja Tube pääsi ryöstämään pelin niukasti 60-58.

Finaalissa siis Tube ja Riikka, joiden peli alkoi vaisusti ja varovaisesti. Tube sai kuivan pois vasta 12 minuutin pelin jälkeen, jolloin Riikka oli jo ehtinyt naputtelemaan oman tauluunsa 16 pistettä. Puolen tunnin kohdalla tilanne oli vielä kutkuttava 16-24 Riikalle, kunnes Tube pääsi 23 pisteen sarjalla keulille. Tuben 45-30 johdossa kellossa oli enää kolme minuuttia jäljellä, mutta Riikan ohilyönnistä jäi Tubelle vaikea prässipunainen alle, josta ensin puni punin nakilla kulmaan ja sitten puni kaisan nakilla kulmaan, eli tasan partti.

Ensi viikolla siis kauden viimeiset Kaisan viikkokisat 1,5-kertaisin rg-pistein ja vetovastuussa Kontsa. Allekirjoittanut lähtee sunnuntaina kohti Puolan Kielceä ja siellä järjestettäviä biljardifestivaaleja. Ohjelmassa pyrisnelurit, pyrissingelit ja poolsingelit. Suomesta on lähdössä seitsemän hengen kova porukka ja EBK:sta mukana myös Juuso Lukkari, jonka kanssa pelaamme nelurikisan. Mukavaa kesää kaikille viikkokisailijoille!Luettu: 617 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
30.05.2018
09:40
  Hyvä Tube ja antoisaa kisamatkaa!