Uutiset
Luotu: 05.06.2018 22:37:24 /
Muokattu: 05.06.2018 21:40:18 / Joni Ahola

Kaisan kevätkausi päättyi "Kultaranteen" voittoon


11:ä pelaajaa kiinnosti kevätkauden viimeiset puoltoistakertaiset rankingpisteet vielä ennen kuin kaisan osalta siirrytään parin kuukauden kesätauolle. Parit edelliset viikkokisat harjannut ja koko kautta ylivoimaisesti hallinnut Tuomas "Tube Lé Tupsu" Komi päätti antaa muiden nauttia viimeisen kisan hedelmistä lähdettyään ansaitulle kesälomareissulle Balttian maille. Tubella on ihan hyvin varaa himmailla kisan verran, kun viimeinen kauden palkintosijakin (6.) on jäänyt jo yli 100 pisteen päähän rankinglistalla. Aholan Joni sen sijaan takertui tähän menestysmahdollisuuteen ja päätti tulla vielä kerran tänä keväänä kaisakisoihin naatiskelemaan. Tuomo "Kultaranne" Träff saikin huomata heti PJ:n kovan kunnon jäätyään vajaassa kymmenessä minuutissa kuivaksi avauskierroksen ensimmäisessä ottelussa. Tämä ei kuitenkaan Tuomoa pysäyttänyt kisojen edetessä...

Vierailevana tähtenä viikkokisoissa nähtiin myös ensimmäistä kertaa tällä kaudella ex-klubilainen ja ex-EBK:n Santeri "Sanchez" Saarinen joka tuli kokeilemaan kaisakuntoaan vanhalle kotipesälleen. Santeri on tottunut silloin tällöin pärjäämäänkin kaisakisoissa, mutta nyt ikiliikkujat Tuomo ja vasta kauden toisen viikkokisansa pelannut Hannu "Winha" Vanhanen pitivät Santerin näissä kisoissa tyystin voitoitta ja Sanchez sai keskittyä enemmän Moskovskajan läträämiseen pyrispöydällä. Toinen ex-klubilainen Jouna "Lé Capitan" Heikkinen sen sijaan nappasi muutamat voitot totuttuun tapaan taskuunsa, mutta tie ei tällä kertaa vienyt aivan finaaliin asti. Jouna on kuitenkin jo aikaisemmin kevään viiden viikkokisan aikana osoittanut olevansa kovassa kunnossa - maybe better than ever... mutta mutta... Kultaranne oli myös Jounan edessä lopulta, kun vuoden 2014 kaisamestaruusfinalistit ottivat yhteen semifinaalissa. Tuomo voitti pelin lopulta 60-39, vaikka parttikammo meinasi iskeä aivan ottelun loppuhetkillä.

Kilpailunjohtajana hääri menestyksekkäästi Jukka "Kontsa" Kontio ja hän kaivoikin voitot SBIL:n nykyisestä puheenjohtajasta ja liiton entisestä puheenjohtajasta Henry Grahnista joka pelasi myös vasta kauden toisen viikkokilpailunsa. Tähän päälle Kontsa nappasi vielä Tommi "Fredi" Fredrikssoninkin päänahan ja olikin hupskeikkaa ainoa pelaaja selvittäen tiensä puhtaalla cupiin. 7,5 pongoa plakkarissa Kontsa pohti jo omaa sijoituksen nousuaan rankinglistalla, kunnes lentokapteeni Heikkisen Jouna järjesti Kontsalle melkoiset turbulenssit ja näin hyvin lentoon lähtenyt kisa päätyi Kontsan osalta pieneen maahanlaskuun ja neljäs sija käteen niin kisoista kuin rankingista kevään päätteeksi.

Siinä missä Fredi taas hinkkasi pöydät ja pallot totutun varmasti puhtaaksi "muiden jäljiltä" oman kisasuorituksensa jälkeen ja katseli samalla loppupelit kohteliaasti, laittoi kisavetäjä Kontio puheenjohtajan kirjoittamaan kevätkauden viimeiset kaisaraportit ja kesäterveiset. Tämä kolmikko jäikin enää kympin jälkeen illalla seuraamaan huikeaa Tuomo Träffin ja Mikko Rannan välistä illan päätösspektaakkelia. Broden edustaja Mikko Ranta on parantanut kevään mittaan kaisaotteita kuin sika juoksuaan. Ylikorostetusti välillä jopa oikeaoppisesti leuka kepin alla tyylillä lyövä Mikko nakutti mm. kovassa itseluottamuksessa kevätkauden päätöskisaan lähteneen Johnny Boyh'n tylysti 60-5 ja tämä vei Rannan sen kuuluisan takaportin kautta finaaliin.

Kisojen tämänkertainen ennakkosuosikki ja ns. ykkössijoitettu Tuomo Träff oli päihittänyt avauskierroksen kuivasta kohtelustaan huolimatta kaikki vastustajansa siitä eteenpäin ja jatkoi Mikko Rannan möyhimistä finaalissa toistamiseen päivän aikana. Aikaisemmin kisoissa 34 pisteen ja samalla pisimmän sarjan tehnyt Tuomo oli finaalissa omaa luokkaansa eikä Mikko pystynyt Kultaranteen etenemistä pidättelemään millään osa-alueella. Tuomolle upeasti kauden neljäs voitto.


jos näet lukea tämän, olit varmaan niin tarkka, että huomasit loppusijoitusten 2.-4. olevan väärässä järjestyksessä kaavion bugin vuoksi. Ei vaikuta kuitenkaan rankingiin eikä tilastoihin.

 

Kiitoksia kaikille kaisan ystäville kevätkaudesta 2018. Kaisan viikkokisat palaavat tositoimiin taas elokuussa. Ja Skobelle pahoittelut, että sinun 2vk takainen messevä parttisarja on edelleenkin merkkaamatta kaisan rankinglistalla. Asia korjautunee tällä viikolla.

Hyvää kesää kaikille! Vaikka kaisaa ei totutusti kesällä paljoa pelailla niin älkää nyt ihan antako kepin pölyttyä. Ja tulkeehan mukaan All-round kisoihin puolentoista viikonpäästä.Luettu: 485 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Altti
06.06.2018
13:32
  No ei yllättänyt, Tuomo vaan on niin hyvä!
Jeps
06.06.2018
12:46
  Eihän tämä toki yllättänyt
Skobe
06.06.2018
07:59
  Kova tuo Tuomo!
Tor
06.06.2018
00:02
  TUOMOO, ILMIÖMÄISTÄ!!!!