Uutiset
Luotu: 15.07.2018 23:45:47 /
Muokattu: 30.07.2018 08:54:13 / Joni Ahola

EBK:n Kesärieha järjestyy jo 10. kerran


Kesän kohokohta on jälleen kohta aivan ovella. Perinteistä Kesäriehaa vietetään jo kymmenennen kerran ja jo totutun varmasti jälleen Espoonlahden alueella. Pientä kisailua toinen toistaan hauskemmissa ja erikoisemmissa lajeissa päivän aikana ja ilta huipentuu palkintojenjakoon ja saunomiseen sekä grillailuun Ravintola Casanovan saunatiloissa.

Tämä tapahtuma on ollut joka vuosi upea ja kaikkien osallistujien mieleen. Tänäkin vuonna toistuu samantyyppinen kaava kuin aikaisemmin. Reilu puolet lajeista on ns. taitolajeja, joskin useat sellaisia, ettei niitä voi juuri etukäteen harjoitella ja saadaan sitä kautta mukavaa yllatysmomenttia voittotaisteluun, kun tuurikin ratkaisee.

Tapahtuma on erinomainen yhteishengen kasvattaja ja sen takia se sijoittuukin aina tähän kilpailukauden alkuun heinä-elokuun vaihteeseen. Siitä on hyvä ponnistaa uuteen kauteen! Tapahtumaan saa osallistua kaikki EBK:n ja Klubin jäsenet. Katsojiksi ja kannatusjoukkoihin saa tulla myös Avecit. Etukäteisvalmisteluiden vuoksi ilmoittautumisia toivotaan hyvissä ajoin.

Mukaan jo ilmoittautuneet näkee tästä linkistä: http://www.espoonbiljardikerho.com/Registered.php?id=162

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ.
Ilmoittautua voi myös tämän uutisen kommenttikenttään.

KESÄRIEHA X LAUANTAINA 28.7.2018:
ALKAA KLO 11:30

Aloituspaikka on Espoon Minigolfkeskus Kivenlahdessa (Espoonlahdenranta 1). HUOM. aloituspaikka ja kellonaika vaihtunut ennakkotiedoista
Ensimmäisen lajin jälkeen siirrytään yhteiskävelyllä kohti Espoonlahden uimahallin nurmialueita. Panu Pekkala on luvannut laulaa matkalauluja yhteiskävelyn tuoksinnassa.

Ilmoittautuneiden kokonaismäärä vahvistetaan avajaisten yhteydessä ja osallistumismaksut (20€) kerätään.
Ajoissa eli viimeistään määräaikaan 11:30 mennessä paikalla olijat saavat 2 lähtöpistettä.
Avajaisten yhteydessä esitellään vähän Kesäriehahistoriaa ja avataan kilpailut.

 

Vahvistettu lajilista lauantaille:

1. Minigolf

Avauslajina pelataan todennäköisesti täysi kierros minigolffia osallistujamäärästä riippuen. Tasapisteissä sijoitukset ratkaistaan kivi-sakset-paperi menetelmällä.

2. Kaveripallo

Somerolainen Kaveripallo on uusi tuttavuus kesäriehassa. Skobe esittelee lajin, jossa ei vältytä kyseenalaisilta tuomioilta ja kanssapelaajien urputuksilta.

3. Frisbeen tarkkuusheitto
Maalialue/-tolppa n. 20m päässä heittopaikasta johon heitetään 2-3 Frisbeetä. Lähimpänä maalia/tolppaa oleva mitataan. Jos tolppa niin osumalla suora jatkopaikka. Heittojärjestys arvotaan ja 6-8 parasta jatkoheitoille. Tasatilanteessa molemmat jatkoon. Finaalikierroksen tulos ratkaisee järjestyksen ja heitetään käänteisessä järjestyksessä.

4. Saappaanheitto
Saapasta koitetaan heittää mahdollisimman pitkälle. Yksi heittokierros ja kierroksella heitetään kaksi saapasta. Pisin tulos lasketaan ja saappaan pitää olla pysähdyttyään sektorissa. Tulos mitataan sentin tarkkuudella saappaan takimmaisesta osasta (lähimpänä heittopaikkaa). Lievästi yliastuttu (eli mies ei ole kokonaan yli) heitto on miinus 2m tuloksessa. 6-8 parasta finaaliin jossa sijoituksen ratkaisee finaalikierroksella heitetty tulos. Tasatilanteessa molemmat jatkoon tai uusintaheitot. Ensimmäisen heittokierroksen järjestys arvotaan. Finaalikierroksella heitetään käänteisessä järjestyksessä.

5. Pituuspotku
Kuka potkaisee SuperTele pallon pisimmälle? Kolme potkua sektoriin. Pisin tulos lasketaan. Tulos mitataan sentin tarkkuudella pallon takimmaisesta osasta. Lievästi yliastuttu potku on miinus 2m tuloksessa. 6-8 parasta finaaliin jossa sijoituksen ratkaisee finaalikierroksella potkaistu tulos. Ensimmäisen heittokierroksen järjestys arvontaan. Finaalikierroksella potkaistaan käänteisessä järjestyksessä.
 
---------------ruokatauko----------------

6. Kivi-sakset-paperi (ruoansulatuslaji)
Kivi-paperi-sakset kaisahakukaaviolla. Ottelut paras kolmesta/viidestä ja kahdesta piikistä pihalle.

7. Mökkitikka
Kolme heittokierrosta, jonka jälkeen 6-8 finaaliin. Finaalissa yksi heittokierros puolitetuilla pisteillä käännetyssä järjestyksessä.
 
8. Kolmionheitto
Kolmionheitto keppiin. Kolmiota heitetään kolmesta eri pituudesta, siten että onnistuessaan lyhimmästä heitosta saa vähiten pisteitä ja pisimmästä heitosta eniten. Pelissä on kaksi mustaa kolmiota ja yksi punainen. Punaisella tuplapisteet onnistumisesta. Jokaiselta etäisyydeltä heitetään 2 heittoa, eli yhteensä 6 heittoa / heittäjä.
 
9. The Hattu
Kukapa ei tietäisi vielä, mikä on "The Hattu". Loistava jännitysnäytelmä Kesäriehaan eli kaikki laittavat jonkun tunnistekortin Hattuun (pyttyyn?) ja sijoitus muodostuu ulosvetojärjestyksessä. Haluat olla se viimeinen hatussa...
 
SPECIAL
Laji päätetään paikan päällä, mikäli siihen riittää aika. Toki kommenttikenttään voi heittää ideoita/vaihtoehtoja mikä se voisi olla.

n. 19:00 on siirtymävaihe Casanovan saunatiloihin (kävelymatka), jossa suoritetaan tarvittaessa vielä päätöslaji (Hattu?) ennen kuin suoritetaan palkintojenjako. Vapaaehtoisen saunomisen lisäksi Casanovassa on myös grillausmahdollisuudet jotka EBK hyödyntää tarjoten vähintään makkaraa. Sauna on EBK:n käytössä koko illan!

Muuta oleellista:
- Osallistumismaksu on 20e joka menee kokonaisuudessaan palkintoihin ja ylläpitokustannuksiin. (minigolf, palkinnot, sauna, ruoka, osa juomista yms.) EBK hoitaa ylimenevän osuuden. Maksut käteisellä paikan päällä viimeistään kesäriehan avajaisissa.
- Rahapalkintoja ei ole, mutta pokaalit kolmelle parhaalle + voittajalle nimi upeaan kiertopalkintoon ja Suomen maajoukue pelipaikta vuodeksi esim. olohuoneen seinälle.
- EBK:n toimesta riehapaikalla on myös naposteltavaa ja alkoholitonta virvoitusjuomaa + pizzaa riehan puolivälissä. Lisäksi lajivoittajille ja lajiluusereille on erikoispalkinnot.
- Ajoissa paikalla olijat saavat siis 2 lähtöpistettä. Muistakaa ottaa omat (alkoholi)juomat mukaan.
- Palkintojenjaon + saunan jälkeen moni saattaa haluta baari-iltaan toiset vaatteet joten vaihtovaatteet kannattaa ottaa mukaan.
- Sääennusteet... ihan sama mitä on luvannut. EBK on tilannut kyseiselle päivälle aina suht aurinkoista ja lämmintä päivää (poikkeusvuosia ei muistella...) joten sopivan vaatetuksen lisäksi kannattaa muistaa aurinkorasvat ja kunnollinen nestetankkaus päivän aikana (myös vettä!).
- EBK:n vihreä jalkapallosta ja lentopallosta tuttu paita on hyvä vaatetus riehaan, mutta hyväksytään myös EBK:n uusi tai vanha pelipaita. Jos nyt jostain syystä sää ei meitä suosi lainkaan (mitä ei ole tapahtunut vielä ikinä PJ:n hyvin valikoidun muistin mukaan), niin EBK:n päätäntäelin keksii hätäratkaisun kesäriehan järjestämiseksi mahd. kuivemmissa tiloissa).

Tulosseurantaa pyritään pitää tietenkin taas: http://www.espoonbiljardikerho.com/Kesarieha/

Lämpimästi tervetuloa kaikille!

Terveisin,

Joni "Johnny Boyh" Ahola
Puheenjohtaja

Kesärieha voittajat kautta aikain:
2009 Joni Ahola
2010 Teemu Träff
2011 Joni Ahola
2012 Teemu Träff
2013 Joni Ahola
2014 Mikko Kauppinen
2015 Jouni Kelokaski
2016 Heikki Niva
2017 Joni Ahola
2018 Sinä?

Tule mukaan! Jos et ehdi kisaamaan niin tule moikkaamaan ja kannustamaan!Luettu: 683 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Wj
29.07.2018
14:58
  Hyvä puustiin.
Panu
26.07.2018
22:31
  Hei camoon jätkät, nimiä listaan. Näillä säillä on varmasti tulossa hauska päivä!
Skobe
25.07.2018
12:55
  Nyt 14 nimeä mukana. Eiköhän me saada 20 täyteen juhlavuoden kunniaksi. Tämän vuoden lajilista on myös vahvistettu ja näkyy tuossa yläpuolella.
Skobe
25.07.2018
12:54
  Huom. avauslajina tänä vuonna minigolf, joten aloituspaikkana on Espoon Minigolfkeskus Kivenlahdessa. Myös aloitus aikaistui puolella tunnilla 11:30:een, jotta ehditään tehdä arvonnat ym. ennen aloitusta. Minigolffin jälkeen siirrytään yhteiskävelyllä uimahallin taakse nurmialueille.
Teme
17.07.2018
21:00
  Eikös se oo niin että edellisvuosien mestarit
Nyt ainakin osallistuu.ja oliko niin että
Juhlavuoden kunniaks vielä ilmasiks????
JB
16.07.2018
00:10
  7 on tähän mennessä ilmoittautunut. Tulkaa mukaan kaikki vaan rohkeasti kesän mukavimpaan päivään.