Uutiset
Luotu: 07.08.2018 15:32:53 /
Muokattu: 07.08.2018 18:05:07 / Tuomas Komi

Kaisan viikkokisat palasivat kesätauolta tutussa komennossa


Kahdeksan helteen murjomaa soturia marssi pölyiset keppilaukut olallaan portaita ylös Tillinmäen biljardipyhättöön. Vaikka moni oli viettänyt pitkääkin taukoa kaisapöydän ääreltä, ei alkukierrosten peleissä tarvittu juurikaan rankkareita avuksi, pallojen löytäessä tiensä varsin mukavasti kohti pussukoita. Rankingin kärkikaksikko Tube ja Tuomo kohtasi toisensa toisella kierroksella ja Tube eteni pikaiseti 41-0 ja 55-12 johtoon. Helpon parttipaikan missaus päästi Tuomon ensin 55-24 tilanteeseen, ja heti seuraavassa vuorossa Tuomolle jäikin mukavan näköinen paikka leipoa peli vaikka suoraan poikki. Tuomo kuitenkin veti vähän varovaisesti pakkia 32 pisteen jälkeen alle jääneestä luukkupunaisesta, ja missasi suht hyvän punaisen, josta olisi päässyt vielä parttikaisan niskaan. Tube säikähti tästä ja napautti painepunaisen koppaan vitin nakilla ja eteni 60-56 voittoon. Ahkerasti kesän aikana treenannut Juuso Lukkari oli odotetun vahva ja napsi kolme selkeää voittoa. Kolmannessa pelissään Ripaa vastaan Juuso oli tehnyt jo 34 pisteen sarjan, mutta päätyi seiftiin hyvän hyökkäyksen sijaan. Jaska ja Pena antoivat vuorollaan kunnon vastuksen Tuomolle, mutta Kultaranne selvisi niukasti molemmista otteluista voittajana. Kolme kierrosta pelattiin läpi alle kahdessa tunnissa, joten sujuvaa työskentelyä.

Neljännelle kierrokselle eteni kolme pelaajaa, joista Tuomo tappion kärsineenä ja Tube ja Juuso puhtaalla. Tuomo haki ensin Juuson ja Tube pääsi putsaamaan pöytiä ja palloja odotellessaan vuoroaan. Tuomo otti ohjat käsiinsä alkupelissä ja 20 minuutin jälkeen tilanne oli 36-12 Tuomolle. Juuso ei päässyt enää peliin mukaan Tuomon tehdessä hienoja palloja ja edeten selkeään voittoon. Seuraavaksi Tube ja Juuso aloittivat taistelun. Tube eteni muutamalla hienolla pallolla lähes 30 pisteen karkumatkalle, ja Juuson koitokset kävivät kyllä haageissa, mutta eivät pudonneet riittävän tehokkaasti. Tube eteni siis puhtaalla pelillä finaaliin Tuomoa vastaan. Finaalissa Tuomo teki pari kertaa omat ja Tube karkasi 0-30 johtoon. Vaikea punainen jäi kuitenkin Tubelta syvälle haageihin, joten Tuomo pääsi kaventamaan käsipallosta tilanteeksi 14-30. Peli meni hieman jäihin, molempien napsiessa irtopisteitä sieltä täältä. Tube karkasi 28-59 johtoon, mutta Tuomo onnistui vielä kaventamaan upealla valkoisen kyydityksellä kaisan kulmaan, mutta jatkopeli ohi ja Tube kuittasi kaisan kulmaan ja kisat puhtaalla pelillä kotiin.

Päivän pisimmät sarjat nähtiin Juuson (34p) ja Tuomon (32p) toimesta, mutta pötköpurnukka ei vielä auennut jaettavaksi. Ensi viikolla jatkuu, tervetuloa!

 

  Luettu: 410 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
08.08.2018
09:33
  Hyvä Tube ja Tuomo!