Uutiset
Luotu: 04.09.2018 17:04:56 /
Muokattu: 04.09.2018 19:14:33 / Tuomas Komi

Kaisan viikkokisoissa uudet finalistit tälle kaudelle


Tiistai-illan perinteisiin kilvanajoihin saapui tällä kertaa kymmenen kovaa taistelijaa. Kaksi ensimmäistä kierrosta pelattiin tiukkoja trillereitä ja joka toisessa pelissä tappiopisteet olivatkin päälle viidenkympin. Niukin tappion kärsijä oli Panu, joka sai vitin pussituksella 60 pistettä kasaan, mutta niin vaan Kontsa ryösti ottelun. 

Kolmannella kierroksella sen sijaan nähtiin vauhdikkaampaa menoa. Ensin Tube johti Jounaa jo -3 - 54, ennenkuin Jouna sai reikäpunaisella kuivan pois ennen Tuben parttia. Loput kolmannen kierroksen pelit huudettiin käyntiin samanaikaisesti.

Juuson ja Kontsan peli alkoi mielenkiintoisesti. Ensimmäisessä teikkauksessa tarvittiin tuomaria ja mittanauhan oltua sopivasti tarjolla, kävi kilpailunjohtaja mittaamassa molemmille yhtä surkean tuloksen, 46,8cm irti vallista. Uusintateikkaksen vei Juuso ja napauttikin aloituksesta heti komean 45 pisteen sarjan. Pötköpurnukan viime aikoina tiukassa ollut kansi päästi iloisen narahduksen ja tässä vaiheessa oli siis selvää, että purkki tyhjenee illan aikana jonkun taskuun. Kontsa ei kuitenkaan säikähtänyt hurjaa alkua, vaan nousi hienosti peliin mukaan. 18 minuutin jälkeen Juuson johto oli enää 53-37. Tämä tilanne kestikin taululla reilut 15 minuuttia ja Juuso teki lopulta partin 59-37 tilanteessa, kun kellossa oli enää kolme minuuttia jäljellä.

Myös Timon ja Winhan pelissä edettiin tasatahtia ja 20 min jälkeen tilanne oli 41-39 Timpalle. Timppa hiivitti varovaisen krossikaisan pussiin, mutta Winha nousi lopulta vielä takaa ohi 58-60. Panun ja Mikon pelissä Panu otti tahtipuikon ja johti jo 3-41 25min kohdalla. Mikko sai vielä kaunisteltua lukemia, mutta Panulle kuitenkin selkeä voitto 28-60 lukemin.

Cup-kierroksella ainoana puhtaalla edennyt Tube kohtasi Winhan ja Panu Juuson, Timon jäädessä hakuvuoroon. Winha oli kokoajan hieman edellä, mutta Tube nousi aina tasoihin. Winhan 40-56 johdossa Tube teki valkoisen keskelle ja perään kaisan keskelle punaisen nakilla. Hiljainen lirukaisa kohti aloituspään kulmaa jäi lähes huulille, punaisen ollessa ihan vieressä pillinä kyytinä. Winha sai työnnettyä Tuben hankalaan paikkaan, eikä kyyti ollut Tubelle teolla. Tube yritti liruttaa Winhan toisen punaisen taakse maskiin ja itsensä kyydin päälle, mutta Winhan viti hipaisi matkalla punaista ja kyyti jäi alle myös Winhalle. Vanha kettu ei jättänyt hyödyntämättä paikkaansa ja nappasi voiton. Panu pelasi hienoa peliä ja hyydytti kovassa lyönnissä olleen Juuson upeilla pussituksillaan. Panu vei ottelun selkein 60-23 lukemin ja eteni jatkoon.

Kolmen pelaajan ollessa jäljellä, hakuvuorossa ollut Timppa haki Panun vastustajakseen, Winhan edetessä suoraan finaaliin. Timolla ei kauaa nokka tuhissut, kun vajaan kymmenen minuutin jälkeen taululla komeili 60-3 lukemat. Finaaliin tänään siis Timo ja Winha. Timo ei taaskaan paljon aikaa tai tussia tuhlannut, kun 8 minuutin finaali päättyi 5-60 lukemiin. Pisin sarja meni siis pitkästä aikaa jakoon, Juuson komealla 45p sarjalla, josta irtosi 68 oravannahkaa.

 

 Luettu: 405 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti: