Uutiset
Luotu: 11.09.2018 18:18:48 /
Muokattu: 11.09.2018 19:49:01 / Tuomas Komi

Kaisan viikkokisoissa uusi voittaja!


Sateinen syyssää ohjasi tällä kertaa 12 kepittäjää taistelemaan arvostetun tiistaikilpailun voitosta. Kaksi ensimmäistä kierrosta meni sillälailla erikoisesti, että lähes kaikki pelit oli joko murskavoittoja tai sitten todella tiukoja trillereitä. Vain kaksi peliä kahdestatoista päättyi yleisimpiin 20-40 pisteen tappiopisteisiin.

Puhtaalla neljännen kierroksen cup-vaiheeseen etenivät ainoastaan Tube ja Winha. Neljännen kierroksen peleissä Kontsa johti Tubea jo 27-2, mutta Tube teki luukulle jääneestä punaisesta aloittaen ensin 23 sarjan ja heti seuraavalla vuorolla olikin jo 29 tehtynä ja parttikaisa tähtäimessä. Oma luiskahti kuitenkin keskipussiin, joten taululle jäikin vain 48 pistettä. Tube kuitenkin sai tehtyä partin pian tämän jälkeen. Winha ja Tuomon ottelu oli todellinen jännitysnäytelmä, jossa Winha kaivautui vielä ahdingosta mukaan voittotaisteluun. Tuomo sai pelin vihdoin poikki 59-51 johtotilanteessa. Ripa putosi Juuson kyydistä ja Juuso eteni nopeaan 60-22 voittoon, joka varmisti hänelle ensimmäisen, jo kauan odotetun finaalipaikan EBK:n viikkokisoissa. Juusohan on jo monesti esiintynyt vahvasti, mutta jäänyt lopulta kolmanneksi. Tuben ja Tuomon semifinaalissa Tuomo teki kakkosaloituksesta 5 pistettä, eikä hänen tarvinnut sitten enää tussiin koskeakaan. Tube teki 5 minuutin aikana ensin 8p, sitten 35p ja parin lyöntivuoron jälkeen suoraan poikki ja eteni 60-5 lukemin finaaliin Juusoa vastaan.

Juuson ja Tuben finaali alkoi varovaisesti. Juuson 9-2 johdossa Tube asetti itselleen kaisan teolle kulmapussin nurkille, Juuson ollessa punaisen takana piilossa. Juusolla jäi pakkohyökkäyksen paikka, sillä järkevin (ja lähes ainoa) vaihtoehto oli lyödä pystykepillä punaisen kyydillä kaisaa kulmaan. Sinnehän se helähti ja maksimisti keskikaisan päälle! Kaisa keskelle nakilla ja 27-2 johtoon. Tuben hyökkäykset kävivät kyllä haageissa, mutta kimpoilivat muutamaan otteeseen Juusolle mukavasti alle. Juuso rankaisi niistä ansaitusti edeten jo 59-12 johtoon. Parttikaisakin kävi vielä syvällä haageissa, mutta jäi kuitenkin pöydälle. Tube koki viimeisen oljenkortensa koittaneen ja yritti vielä kammeta peliin mukaan. Pari upeaa prässipalloa peräkkäin nakeilla pussiin ja mehukas paikka painaa peli vaikka suoraan poikki. Rohkea koitos pallosta keskelle kuitenkin ohi ja Juuso pöydälle 59-33 tilanteessa. Muutaman seiftin ja molempien lähellä käyneiden hyökkäyksien jälkeen Tuben ohilyömä punainen pyöri aivan keskipussin tuppeen ja Juuso pääsi naulaamaan ensimmäisen EBK:n viikkokisavoittonsa varmistaneen parttipallon koppaan.Luettu: 301 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Altti
12.09.2018
07:54
  Hyvä Juuso!
Tor
11.09.2018
22:55
  Hyvä Juuso!