Uutiset
Luotu: 07.11.2018 22:14:25 /
Muokattu: 07.11.2018 22:16:11 / Mikko Kauppinen

Kalelalle rg:n piikkipaikka takaisin komealla työvoitolla


No ketäs meitä nyt olikaan mukana keskiviikkotuuppauksissa? Oli kaikkien aikojen Jussi, toinen kaikkien aikojen Jussi, stadin paras bilispelaaja, level 4 Montonen, HG, TT ja tietysti myös The Shield. Näin niin kuin muutaman vain mainitakseni… Tulevan viikonlopun parikilpailuissa Kauppisen kanssa herrasmiesten junamuodostelmassa palloa tuuppaava Tomi Piiparinen koetteli joukkuehenkeä piikittämällä Skobea heti ensimmäisen tilaisuuden tullen. Piiparisen vanavedessä jatkoon itsensä junaili myös Jussi Mertsalmi, Timo Montonen ja Pasi Kilpivaara. Piikkipuolelta vauhtia hakivat seniorijaosto yhdellä Bergmanilla höystettynä.

Kasicupissa ei kummempia shokeerauksia koettu, yhtä ottelua lukuun ottamatta kaikkein mittelöiden ratkettua 5-3 lukemiin. Ensimmäisessä semifinaalissa Jussi Mertsalmi piinasi Tomi Piiparista aina 3-3 tilanteeseen asti, mutta joutui tämän jälkeen nöyrtymään Tomin edessä. Kultaranne Träff ei puolestaan yltänyt edes kolmeen erään kiven kovaa Kalelaa vastaan. Esa otti kiinnityksen finaalipaikkaan lopulta lukemin 5-2.

Finaalissa Tomi sai vahvan alun etenemällä jo 3-1 johtoon. Esa kiemurteli itsensä ulos milloin mistäkin pinteestä ja onnistui kaventamaan pelin kutkuttavan jännittävästi jo 4-3 tilanteeseen. Esa löysi itsensä kuitenkin jälleen pinteestä ja joutui luovuttamaan Tomille käsipallon kaikkien mollukoiden majaillessa vielä pöydällä. Tomi ei saanut kuitenkaan peliä vielä ratkaistua, vaan paikalla olleen biljardia seuraavan yleisön riemuksi ottelu eteni aina kutkuttavan jännittävään ratkaisuerään asti. Kontrassa Esan kuivan aloituksen jälkeen seurasi selostajalegenda Mertarannan sanoin vimmattu ykkösen metsästys. Tomi löysi ykkösen, mutta missasi kolmosen. Esa pääsi pöydälle ja avasi pelin komealla pankkilyönnillä. Tämän jälkeen reitti oli selvä ja Esalle komea työvoitto ja kauden seitsemäs viikkokisavoitto plakkariin!Luettu: 492 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
08.11.2018
21:39
  Hyvä Esa!
Pauli
08.11.2018
10:26
  Hyvä Esa!
Esa
08.11.2018
00:40
  Ap- listasta puuttuu multa yksi, joka tuli ekasta matsista.