Uutiset
Luotu: 16.12.2018 14:20:54 /
Muokattu: 16.12.2018 15:00:37 / Joni Ahola

EBK:n pikkujoulut vietetty klubilla lauantaina


EBK:n kinkkukilpailut & pikkujoulut on jälleen kerran vietetty mukavissa merkeissä EBK:n klubilla. Viimevuotiseen tapaan ruokailu järjestettiin taas naapurissamme Ravintola Werassa.
 
Kinkkukilpailu pelattiin tutulla kaavalla, sekä 8-palloa kaisapöydällä että kärriä pyramidi- & kaisapöydällä yhtenä kilpailuna. Kinkkuja oli jaossa taas 3 kpl, 8-pallokilpailun voittajalle, kärrikilpailun voittajalle ja kärrikilpailun parhaalle tappajalle. Tänäkin vuonna kinkkukilpailuun varattu aika oli 13:00-18:00 joten peliformaatit muokattiin sen mukaisesti. 8-palloa pelattiin taas 9-pallo pakalla eli 4 yksiväristä ja 4 kaksiväristä + kasipallo aluksi yhteen voittoon ja lopuksi 8-cupista kahteen voittoon. Hävinneiden puoli pelasi sitten kärriä. Mukana oli kaikkiaan peräti 37 pelaajaa joten aikataulun parantamiseksi oli tehty pieniä hienosäätöjä kärriin ja pelit etenivätkin ihan mallikkaasti täysin aikataulussa.
 
Juuso Lukkari voitti 8-pallon suoran 64-cupin jonka finaalissa kaatui Tuomo Träff 2-1. Tuomas Komi ja Pekka Verho puolestaan olivat tappiopuolella kinkkukärrin voittajat. Kärrin viimeinen kaksintaistelu jäi merkityksettömäksi, kun kummallakin oli eniten ja yhtä paljon tappoja (5) alla. Simo Larinen sinnitteli kärrissä niukasti kolmanneksi. Onnittelut kinkkuvoittajille! Simon vaimo Heljä oli taas huomioinut kerholaisia upeasti maistuvilla suolaisilla ja makeilla herkuilla ja muutenkin tunnelma oli mukavan rattoisa jo ennen varsinaista pikkujouluiltaa.

Virallinen pikkujouluilta alkoi naapurissamme Ravintola Werassa aika tarkalleen tasan kello 18:00 ja mahduttiin taas mukavasti yhteen ja samaan tilaan. Buffetmallisen illallisen yhteydessä puheenjohtajan johdolla järjestettiin myös tietovisailua jossa pöytäväki oli jaettu seitsemään eri ryhmään pohtimaan toinen toistaan kiperämpiä kysymyksiä EBK:n historiasta ja tilastoista sekä höysteenä lisäksi myös täysin yleisiä kysymyksiä aiheista kuin aihesta. Ihan hauska ajanviete. Kiitos kokkimme Akin Özkan; joka oli Weran päässä veljensä kanssa toteuttamassa iltaamme. Kerhomme näytti viihtyvän jälleen kerran erittäin hyvin.

Illallisen jälkeen siirryttiin takaisin Klubin tiloihin ja n. 21:20 starttasi jo 18. kerran järjestettävä PALKINTOGAALA.

Tärkeimpiä mainintoja palkintogaalassa:
- Uusien pelaajien esittely sekä huomioitiin myös pyöreitä täyttäneitä jäseniämme
- SM- & EM-mitalistit, kerhomestaruudet 2018, parhaat kisamenestykset yms.
- Vuoden aktiivisin pelaaja: Tuomo Träff
- Vuoden tulokas: Juuso Lukkari
- Vuoden kehittynein pelaaja: Miika Virtanen
- Erikoispalkinto: Pentti Kalliomäki
- Kara ranking TOP 4 palkitsemiset
- Pool ranking TOP 6 palkitsemiset
- Kaisa ranking TOP 6 palkitsemiset
- Vuoden pelaaja: Tuomas Komi

Sitkeimmät jaksoivat juhlistaa pikkujouluja aina seuraavaan aamuun asti ennen kuin puol kahdeksan aikoihin alkoivat loputkin valot sammumaan. Tuttuun tapaan tiskin takana hääräsi mm. Vesa "The Chef" Puustinen ja Veera joka oli auttamassa meitä taas kaikessa reilusti kellon ympäri. Meno oli illalla asiaankuuluvaa ja suurempia kommelluksiakaan ei sattunut. Suurkiitos jälleen mm. Tubelle ja Penalle sekä kaikille apureille jotka auttoivat hienon tapahtuman järjestelyissä. Upea tapahtuma jälleen takana!

Hyvää joulun odotusta kaikille!
 
Joni Ahola
Puheenjohtaja
Espoon Biljardikerho ry.

Tämän vuoden pikkujoulujen parhaat pukeutujat olivat Jouni Kelokaski ja Tuomas Komi!Luettu: 516 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tube
16.12.2018
21:03
  Kiitos kaikille osallistujille hauskasta päivästä. Jonille kiitokset järjestelyistä ja upeasta palkintogaalasta.