Uutiset
Luotu: 16.05.2019 13:43:41 /
Muokattu: 16.05.2019 21:03:10 / Joni Ahola

Snookerin tasoitussarjan 2019 voitto QSchooliin matkaavalle Heikki Nivalle


Heikki Niva lähti suursuosikkina Snookerin tasoitussarjaan suurista tasoituksista huolimatta ja kesti ennakkosuosikin paineet. Heikki Niva ja Pauli Wigelius pelasivat tällä viikolla tasoitussarjan finaalin ja kommenteissa on Pauli Wigeliuksen loistava raportti turnauksen finaalista. Finaalissa Heikki voitti tiukkojen erien päätteeksi lukemin 3-0. Semifinaaleihin asti ylsivät tämän vuoden tasoitussarjassa Panu Pekkala ja Henry Grahn.

Kiitoksia kaikille tasoitussarjasta ja Snookerin mestaruussarja alkaakin jo parin viikon päästä. Siihen ilmoittautumiset on jo käynnissä. Osallistu mukaan: http://www.espoonbiljardikerho.com/Registration.php?id=190

-----------------------------------------

Heikki pelasi aivan unelmasti Snookerin mestaruussarjassa tämän kauden ja johtaa Snookerin kokonaisrankingia ylivoimaisesti, kun kausi tulee päätökseen Kulttuuritalon SM-finaaleissa. Heikki itse sen sijaan ei pelannut Snookerin MM-karsinnoista sillä hän pelaa jo tulevana viikonloppuna Englannissa QSchoolissa, missä Heikki tavoittelee pääsyä todella kovatasoisessa karsinnassa 16 parhaan joukkoon - panoksena ei sen enempää kuin Main Tour paikka ensi kaudelle.

Heikin ensimmäinen ottelu on lauantaina 18.5. klo 13:00

QSchool 1, Round 1
Heikki Niva vs. Simon Blackwell

EBK:lta Isot Tsempit Heikille, että tänä vuonna natsaa!!!

 

 

 

----------------- Snookersarja 2019 speksit ------------------------------

Klubin tasoituksellinen snookersarja on jälleen käynnissä. Alkulohkossa on 9 pelaajaa ja kaikki pelaavat kaikkia vastaan. Ottelut kolmeen voittoon virallisin snookersäännöin.

Lohkon kaksi parasta (1-2) etenevät suoraan semifinaaliin. Lohkon sijat 3-6 etenevät playoffeihin (otteluparit arvotaan 3/4 vs. 5/6)
Lohkossa 3-0 ja 3-1 tuloksesta tulee voittajalle 3 pistettä ja häviäjälle 0 pistettä. Lohkossa 3-2 tuloksesta tulee voittajalle 2 pistettä ja häviäjälle 1 piste. Lohkon sisällä sijoitus ratkaistaan ensisijaisesti pisteillä, tasapisteiden jälkeen merkitsee voitot ja sen jälkeen keskinäinen ottelu.

Rahanjako: 1. 125€, 2. 70€, 3. 45€ ja 4. 30€.
Osallistumismaksu 30€ pitää olla maksettuna 28.2.2019 mennessä.
(maksun ottaa vastaan JB, Tube tai Skobe)

Aikataulutus:
Pelaajat sopivat erikseen sekä merkitsevät tulokset ja sarjat tämän tiedotteen kommenttikentässä jotta muutkin pystyvät seuraamaan.
- 14.2. mennessä pitää olla jokaisen osalta vähintään 1 ottelu pelattuna (1. peli pitää olla sovittuna 10.2.2019 mennessä)
- 21.2. mennessä pitää olla jokaisen osalta vähintään 2 ottelua pelattuna (2. peli sovittuna 17.2.2019 mennessä)
- 28.2. mennessä pitää olla jokaisen osalta vähintään 3 ottelua pelattuna (3. peli sovittuna 24.2.2019 mennessä)
- 7.3. mennessä pitää olla jokaisen osalta vähintään 4 ottelua pelattuna (4. peli sovittuna 3.3.2019 mennessä)
- 14.3. mennessä pitää olla jokaisen osalta vähintään 5 ottelua pelattuna (5. peli sovittuna 10.3.2019 mennessä)
- 21.3. mennessä pitää olla jokaisen osalta vähintään 6 ottelua pelattuna (6. peli sovittuna 17.3.2019 mennessä)
- 28.3. mennessä pitää olla jokaisen osalta vähintään 7 ottelua pelattuna (7. peli sovittuna 24.3.2019 mennessä)
- 4.4. mennessä pitää olla lohkon kaikki pelit pelattuna (8. peli pitää olla sovittuna 31.3.2019 mennessä)
- 14.4. mennessä pitää olla playoff ottelut pelattuna
- 21.4. mennessä pitää olla semifinaalit pelattuna
- 28.4. mennessä pitää olla finaali pelattuna

- aikataulua on noudatettava, muuten se johtaa sanktioihin. Kannattaa aloittaa heti pelaamaan ja edetä saa nopeamminkin, mutta yritetään pelata suurinpiirtein tasatahtia.

Pelien aikataulutusta on suotavaa sopia täällä tiedotteen kommenteissa ihan tarkoilla kellonajoilla ja varata peliaikaa n. 2-3h. Tulokset myös ilmoitettava täällä kommenttikentällä heti ottelun jälkeen. Yli 30 sarjat tilastoidaan ja mikäli sattuu hassuja tai muuten mielenkiintoisia asioita ottelussa, niin pienet raportit ovat vain hyvästä. Muistakaa putsata pöytä asianmukaisesti kuntoon otteluiden (ja miksei erienkin) välissä. Pöydän putsausvuoro toimii myös hyvänä sivupanoksena otteluun.

Peliparit ja tasoitukset on listattuna alla. Otteluparien perässä on valmiiksi merkittynä ottelun lähtötilanne jokaisessa erässä.
- tasuriasteikko 0-30, 10 pisteen välein
- piste-ero jokaisen freimin alussa on tasoitusten erotus (Esim. "10" vastaan "30" alkaa tilanteesta 0-20)
- Heikki Niva antaa lisätasoituksena 40 pistettä

 

Huom! Missisäännön logiikka on se, että jos itse et osuisi kohteeseen helposti - et voi vaatia sitä vastustajaltakaan. Toki tässä säännössä noudatetaan reilun pelin sääntöjä eli missisääntöä pitää suhteuttaa pelaajien taitotasoon.Luettu: 3623 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Paajis
19.05.2019
15:32
  Kaaviotkin nyt ajantasalla. Kiitos kaikille osallistuneille!

Onnittelut vielä myös Haballe! Ylivoimainen suoritus. Ja kiitokset Paulille valaisevasta raportista.

Heikki muuten voitti tuon ensimmäisen QSchool-pelinsä 4-2. Tsemppiä sinne! Seuraavaksi Joe Delaney (IRL) maanantaina neljältä.
Skobe
16.05.2019
12:25
  Hyvä Heikki, jälleen yksi arvokas päänahka saalistettu. Oiva raportti Paulilta, pääsin aistimaan tunnelmaa aivan kuin olisin itse ollut mukana. Mukavaa, että Heikkiä kiinnosti ottelu ihan suuresti.
Pauli
15.05.2019
12:47
  Maininnan arvoinen suoritus Heikiltä 3. frameen: Ilmeisesti sisuuntuneisuuden vallassa Heikki löi lähes pillin punin mustan kulmaan 3 metrin etäisyydeltä tarkoituksenaan pakitella n. puoli metriä siniselle jättäen leikkuun kiven mennä pikkuvärien päätyyn, jossa oli pari punia. Rauhallisen, eikä millään lailla kovan, lyönnin seurauksena valkoinen pakittelikin reilut pari metriä, löytyen lähes "booklainilta"! Siinä olisi Trumppikin kohottanut kulmakarvojaan, jos olisi Heikin suoritusta päässyt ihastelemaan!
Pauli
15.05.2019
12:30
  Biljardia tällä foorumilla seuraavalle jättiyleisölle naminamia tämän otteluraportin myötä juuri päättyneestä finaalista:

Ennakkotunnelmat. Heikki oli paikalla todellisen urheilumiehen ja suuren mestarin elkein. Syvä kunnioitus turnausta ja vastustajaa kohtaan paistoi läpi kaikesta tekemisestä ja sanomisesta. Heikki jopa ilmoitti häntä kiinnostavan suuresti tämä ottelu, mistä vastustaja oli asiaankuuluvalla tavalla otettu. Heikistä huokuva syvä kunnioitus loi paikalle arvokkaan tunnelman ja kaikesta oli pääteltävissä, että turnaus oli saamaisillaan arvokkaan ja huipputasoisen finaalin.

1. Frame. Alku tunnustelevaa ja osin hapuilevaa. Eritoten Paulilla oli forssit ja leikkuut hakusessa. Usein kävi kuitenkin tuuri ja Heikille ei jäänyt paikkaa päästää pistetehtailua janoavaa petoaan valloilleen. Heikkikin jätti Paulille muutaman paikan, joista totuuden nimessä olisi voinut sijoittaa pallon jos toisenkin säkin pohjalle, mutta kun ei niin ei. Heikin 44 pötkö oli framen parasta antia. 0-1.

2. Frame. Välillä peli muistutti snookeria. Paulin tehdessä maukkaan seiskan (puni-sini-puni) vaikutti Heikiltä jo usko menneen, mutta kokeneen kilpaurheilijan tavoin espoolainen kokosi itsensä vastaamaan uudenlaiseen haasteeseen: vastustaja oli pussittanut pallon! Heikin ladottua vakuuttavasti 36 sarjan ja muutaman muun vaiheen jälkeen oltiin tilanteessa 82-100 pinkin ja mustan ollessa pöydällä. Pauli tarvitsi siis snookerin ja molemmat pallot voittaakseen framen 100-101. Pauli pääsi yrittämään snookerin tekoa Heikin putsaillessa pallolla pussien suiden liepeitä kun käsittämättömällä tavalla pallo ei vain mennyt pussiin hyvistä yrityksistä huolimatta ja Paulin neljännellä yrityksellä pinkki oli Heikille vaikeahkossa snookerissa kaukana yhdestäkään vallista ja etäisyyttä oli kohtalaisesti musta-kivi parin muodostamaan klusteriin. Heikkin hyvä yritys hivoitteli pinkin kylkeä, mutta osumaa ei kuitenkaan tullut. Paulille riittivät nyt pallot erävoittoon. Huolellisen valmistautumisen ja onnistuneesti suoritetun lyönnin seurauksena pitkä hankala pinkki pussiin ja jättö mustalle 99% maksimiparhaasta. Pauli kuitenkin arvio pienen leikkuun väärin ja musta poukkoili haakeista pihalle. Heikille ei heti jäänyt ratkaisupaikkaa tästä, vaan parin hyvän seiftin (Heikiltä) ja parin tsäkän (arvatkaa keneltä..) jälkeen Heikki naulasi voittomustan vuorenvarmasti koppaan. 0-2.

3. Frame. Heikin missattua puni harvinaisesti jäi Paulille paikka tehdä freimin ekat pisteet ja "pale" nakutti vakuuttavasti punin ja mustin ja jätti päätyvallissa lähes kiinni olevalle punille hyvin pussitettavaksi, mutta vaikesta mustalle nostettavaksi ja vaikka puni meni pussiin, nosto meni lapaseen ja oma jäi päätyvalliin kiinni mustan ollessa pisteellään. Punien sijainnit tarjosivat kuitenkin pakoreitin, joten Pauli koitti erittäin hankalaa mustaa, joka totuden nimessä oli erittäin lähellä upota kiven löytyessä lyöntivuoron näin päätyttyä d ympyrästä ruskean ja vihreän välistä. Hyvähkön, vaikkakin epäonnistuneen pussitusyrityksen seurauksena musta jäi päätyvalliin kiinni 15 cm pussista, mitä seuranneen tunnekuohun Heikki kuitenkin nopeasti käsitteli tykönään mestarin elkein, eikä juurikssn tehnyt läsnäolijoille tiettäväksi mitä mieltä hän oli pelitilanteen saamasta käänteestä. Sisuuntuneena Heikki pääsi sarjaan kiinni hyvällä, pitkällä punilla, mutta töppöseksi jäi, 23 pistettä ja mestat Paulille. Takamaskista pauli kuitenkin tunaroi pussitettavan puni ohi ja Heikki rankaisi heti kolmosella (puni-kelttu). Tässä freimissä Heikkikin osoitti olevansa ihminen lyömällä pari helpohkoa palloa ohi. Siinä sitä pelailtiin lepposissa ja mukavissa tunnelmissa loput pallot pussiin ja Heikki vei arvokkaan finaalin ja pääpalkinnon nimiinsä puhtaasti 3-0.

Kiitokset kaikille kaikesta!
Heikki
15.05.2019
11:00
  P - H 0-3
70-98 (44)
96-107 (36)
85-89
Pauli
13.05.2019
11:38
  Keskiviikkona 9-10 alotus käy. Sovittu! Jeejee!
Heikki
13.05.2019
10:08
  Pauli käykö huomenna tiistaina klo 12 tai keskiviikona 9-10 alotus ?
pauli
08.05.2019
09:35
  Heikki kiinnostaako pelata tällä viikolla?
Panu
06.05.2019
16:27
  Sain Henkalta viestin, että hän ei pääse pitkään aikaan pelaamaan, joten joutuu luovuttamaan pronssin.
Tube
01.05.2019
23:53
  Snookerveran vaihto tehdään perjantaiaamuna klo 9 alkaen.
Pauli
29.04.2019
13:45
  Pauli - Heikki tiistaina 30.4. klo 09.00 SIIRRETTY MYÖHEMMIN ILMOITETTAVAAN AJANKOHTAAN.
Tube
28.04.2019
22:44
  Snookerpöydän verka pyritään vaihtamaan tällä viikolla. Asennuspäivä ei ole vielä selvillä, mutta todennäköisimmät vaihtoehdot ovat to 2.5 ja pe 3.5. Koitan maanantaina saada tarkan päivän selville.
Pauli
28.04.2019
22:38
  Pauli - Heikki tiistaina 30.4. klo 09.00
Haba
28.04.2019
11:53
  HG - Haba 0-3
59 - 87 (h72)
70 - 82 (h57)
69 - 91 (H34)
HG
27.04.2019
13:17
  Minulle vain yksi peli. Finaali tai pronssipeli eri päivänä.
Pauli
27.04.2019
12:40
  Edelliseen liittyen, mites Panu? Pidetäänkö oikeat mikkihiirisnookerjuhlat sunnuntaina??
Pauli
27.04.2019
06:53
  HG / Heikki otellaanko sunnuntaina teidän pelin jälkeen?
HG
26.04.2019
09:43
  Heikki - Henry su klo 11.
pauli
18.04.2019
15:54
  Pauli - Panu 3-0
58-45
55-19
47-22
HG
16.04.2019
19:41
  Henry - Joonas 3-0
48-43
39-15
52-32
Joonas
15.04.2019
15:58
  Joonas-Henry playoff, tiistaina 16.4 klo 17 alkaen
pauli
12.04.2019
23:29
  Late - Pate 2-3
45-41
53-23
28-61
23-60
16-61
Pate sytty vasta 4 tunnin pelin jälkeen...
pauli
12.04.2019
08:13
  Late tuo meni tämän vrkn puolelle. Mukkihiiripelien huutelu samalle päivälle oli kiellettyä. Luuletteko, että voimme kuitenkin nut pelata?
Late
12.04.2019
00:15
  Late - Pauli perjantaina klo 18->
pale
11.04.2019
15:09
  Late mieluummin illalla ts klo 18 alkaen
Late
11.04.2019
10:36
  Pale, minun perjantaiohjelma selviää illalla tai viimeistään pe-aamuna. Kerro mitkä ajat sinulle sopii parhaiten niin vastailen heti kun tiedän onnistuuko.
Henry Grahn
10.04.2019
08:13
  Joonas sopisiko pelata lauantaina esim. klo 13?
Pale
10.04.2019
07:21
  Late sopiiko ylihuomenna perjantaina?
Paajis
09.04.2019
23:57
  Playoff-arvonta on suoritettu. Virallisena valvojana toimi Tommi Fredriksson.

Peliparit ovat:
Pauli Wigelius - Lauri Kankkunen
Joonas Rissanen - Henry Grahn

14.4. ei ole kiveen hakattu deadline, mutta sopikaa pelien ajankohta kuitenkin mahdollisimman pian, niin saadaan semit myös sujuvasti käyntiin. Eli Haba ja Panu voivat myös laittaa jo seuraavan viikon sopivia aikoja, jos on tiedossa.

Päivitän taulukon ja lisään Cup-kaavion huomenna.
HG
09.04.2019
13:36
  Huomasin juuri että myös playoff ottelut pitäisi pelata 14.4 mennessä, eli tällä viikolla.
Vesivahinko työllistää, mutta yritän järjestää että pääsen la tai su. Jos vain käy tulevalle vastustajalle?
HG
09.04.2019
13:29
  Voidaan mitätöidä. En halua että kisat venyvät turhaan minun takia.
Heikki
09.04.2019
13:15
  Mites henkka koska molemmat on jatkossa ja aikataulu mennyt umpeen jo niin jos meidän peli mitätöidään ? Päälliköille tämä sopii mutta jos sinulle ei niin sanottiin että jos saadaan pelattua ens ma-ke niin ok mutta minulle käy vain ti tai keskiviiko aamuna/aamupäivä muuten ei sovi... Mitätöinnillä saatas ehkä pelejä jo tälläviikolla käyntiin mutta ymmärrän toki jos haluat pelata onhan sulla mahkut nousta vielä ylemmäs listalla.
HG
09.04.2019
11:28
  Tällä viikkolla paljon muuta hommaa. En ehdi.
Heikki
09.04.2019
06:55
  Huhuuu ??? Pelataanko HG ke aamulla esim klo 11 ?
pauli
05.04.2019
20:24
  Joonas - Pauli 0-3
18-71
17-56
10-54
Joonas
05.04.2019
13:04
  Joonas-Pauli klo 18:30 alkaen 5.4 !!
Pauli
04.04.2019
14:08
  Joonas lauantaina pelaan karan suomenmestaruudesta, joten se ei käy. Sovitaan nyt tuo perjantai klo 18.30 sitten. Laita kuitti ja varaa samalla pöytä vaikka.
Heikki
03.04.2019
14:02
  Menee ens viikkoon esim ti tai ke aamu/aamupäivä... Menee yli ton ajankohdan mut en tiiä onko sil niin väliä ja anyway molemmat taitaa olla jatkossa saletisti...
Joonas
03.04.2019
13:31
  Pauli, onnistuisko pe ilta klo 18:30 alkaen tai sitten la klo 14-15 välillä aloitus?
Pauli
03.04.2019
01:02
  Joonas, perjantai aamulla?
Paajis
02.04.2019
22:54
  Nyt taulukossa on huomioitu myös keskinäinen ottelu (jos kaksi pelaajaa tasapisteissä ja -voitoissa).
Joonas
01.04.2019
15:35
  Joonas-Timo 3-1
37-48
44-31
52-21
66-33
HG
01.04.2019
09:37
  Haba, koska pelataan? Minulle kävisi esim. ti tai ke keskellä päivää.
Paajis
01.04.2019
00:44
  Sarjataulukko ei välttämättä näytä tasapisteissä olevien osalta täyttä totuutta, tutkin asiaa..
Ratkaiseva järjestys on joka tapauksessa: Pisteet, voitot, keskinäinen.
Paajis
01.04.2019
00:28
  Mikko - Lauri 3 - 2
67 - 71
66 - 38 (32)
83 - 61
40 - 83
74 - 73

Hiukan alle viisituntisessa jännitysnäytelmässä nähtiin paljon turva- ja joitakin ohilyöntejä. Ylilyönneiltä vältyttiin.
Ottelun hienoimmat lyönnit olivat kontran kaksi vikaa lyöntiä, kun ensin Lauri löi mustan päädyn kynnestä aloitusviivan kohdalla vallin vieressä olleen pinkin keltaiseen pussiin ja Mikko Laurin seiftin jälkeen onnistui pussittamaan niin ikään kynnestä pitkän ratkaisumustan.
Paajis
01.04.2019
00:18
  Mikko - Heikki 1 - 3
74 - 28
49 - 102 (60)
57 - 77 (35)
43 - 75 (48)
Joonas
31.03.2019
12:02
  Joonas - Timo Ma 1.4 klo 13:00 alkaen
Pauli
30.03.2019
20:31
  Pauli-Timo
43-13
57-25
59-34
3-0
Molemmille ainakin kolme kaksinumeroista sarjaa! Vau!
Timo
29.03.2019
12:05
  Timo ja Pauli la 18.00
Pauli
28.03.2019
14:56
  Timo la - su peleille?
Panu
28.03.2019
12:59
  Panu - Heikki 0-3
75-84
60-98 (93)
69-95 (45)
Paajis
27.03.2019
22:27
  Mikko - Heikki sunnuntaina n. 16 alkaen.
Mikko - Lauri sunnuntaina siihen perään.
Panu
27.03.2019
13:45
  Vs Heikki huomenna to klo 11.
Heikki
26.03.2019
21:54
  Mikko, Grahn tai panu ? Pääseekö joku sunnuntaina iltapäivällä tai vaikka kaksiki ukkoo ? About neljän jälkeen..
Pauli
26.03.2019
21:39
  Pale - Lare 3-0
52-21
55-38
56-28
Välillä lähti kulkee vähän.
Pauli
25.03.2019
11:37
  Joonas 1.4. alkava viikko nihkeä, koska olen Baltiassa. Kävisikö tällä viikolla jotenkin? Vaikka perjantaina aamulla?
Joonas
25.03.2019
10:05
  Siis ensi viikon maanantaina! Eli 1.4 !!
Joonas
25.03.2019
10:04
  Pauli/Timo peli ensi viikolla mulla vapaata niin kaikki ajat sopii,
mutta ei mielellään heti aamusta..
Joonas
25.03.2019
10:04
  Pauli/Timo peli ensi viikolla mulla vapaata niin kaikki ajat sopii,
mutta ei mielellään heti aamusta..
Late
25.03.2019
01:20
  Pauli-Lauri tiistaina 26.3. klo 18->
Paajis
25.03.2019
00:23
  Mikko - Pauli 1-3
63 - 55
49 - 72
46 - 87
34 - 76
Tor
22.03.2019
09:53
  Kivoja sarjoja Haba vs. Timo.
Paajis
21.03.2019
17:57
  Mikko - Pauli, sunnuntaina 18:30 alkaen.
Pauli
21.03.2019
13:11
  Lauantai ei natsaa mutta sunnuntai iltapäivä / ilta kylläkin. Mites olis?
Paajis
21.03.2019
11:40
  Töissä joutuu aamuisin olemaan.. :(
Lauantaina n. 18 jälkeen?
Pauli
21.03.2019
07:40
  JOONAS / PAAJIS peli huomenna perjantaina 22.3. aamulla klo 8.15 alkaen?
Pauli
20.03.2019
13:02
  JOONAS / PAAJIS peli huomenna torstaina 21.3. aamulla klo 10.15 alkaen?
Heikki
20.03.2019
11:28
  Timo - Heikki 0-3
60-132. (H132)
61-111. (H35,31,44)
65-101. (H101)

Ps. Pauli ! Timo sanoi että on töitä Torstaina ja kisat vk loppun eli ens viikolla..
Pauli
20.03.2019
10:05
  Timo huomenna torstaina 21.3. peli klo 10.15?
Heikki
18.03.2019
10:54
  Heikki vs Timo ke klo 10:00
Haba
16.03.2019
18:15
  Pauli heikki
85-87 (h36
78-85
103-84
85-88 (h30
1-3
Heikki
14.03.2019
20:25
  Heikki - Pauli la klo 16:00
pauli
14.03.2019
19:44
  Heikki voin tulla la klo 16. Vahvistatko vielä?
Panu
14.03.2019
17:15
  Panu-Timo 3-0
44-22
52-25
50-31
Panu
14.03.2019
17:13
  Panu-Pena 3-1
24-40
53-41
66-48
45-36
Timo
14.03.2019
16:24
  Ei pysty huomenna:( ensviikkoon menee.
pauli
14.03.2019
12:14
  Timo huomenna aamulla 8.30?
Pena
13.03.2019
21:29
  Panu-Pena Torstaina klo.16.00-
Heikki
13.03.2019
10:39
  Ketään pelaamaan la neljän maissa tai sunnuntaina iltapäivällä ?
Panu
12.03.2019
23:40
  Vs. Timo torstaina klo 13
Late
12.03.2019
21:22
  Joonas-Late 2-3
48-69
61-84
70-43
64-63
52-65
Late
11.03.2019
22:52
  Joonas-Late tiistaina 12.3. klo 18->
Late
11.03.2019
21:46
  Huomenna tiistaina peli 18 tienoilla, jos sopii jollekulle teistä Mikko, Joonas, Pauli?
Late
11.03.2019
14:57
  Pauli, vaihtoehtoisesti onnistuu tänäänkin myöhäispeli joskus kahdeksan tienoilla. Annetaan Tomin vetää ensin rauhassa ekat harjoituksensa uudella klubilla! Soita 0400679249.
Late
11.03.2019
14:17
  Pauli, mulle sopisi huomenna illalla n 18 lähtien peli? Pistä varaus, jos sulle sopii.
Heikki
11.03.2019
14:04
  Meillä on yksi pöytä jolla treenaa kilpa ukkoija ja joskus satunnais harrastelijoita ! Yleisesti on ollut tapana sopia pelejä etukäteen eikä ole kovin suotavaa huudella täällä pelejä samalle päivällä... Juuri siksi koska meillä on pelaajia jotka haluaa treenata ja ovat esim edellisiltana miettineet okei ei oo mikkihiiri sarjan pelejä huomenna menen treenaamaan töiden jälkeen. Sit joku onki päättänyt aamulle haluta pelata sarja pelejä... Tää on Pauli ollu aina näin että ei huudella pelejä aamusta samalle päivälle ! Muiden lajien sarhjoissa ok koska enemmän pöytiä !
Peace ;)
Tomi
11.03.2019
13:22
  Itse yritin lähinnä esittää mitä olin ajatellut tänään tehdä. Ja jos vaan mahdollista, olis kiva jos voitaisiin sumplia aikataulullisesti niin, että saan treenin tehtyä ja saatte pelin pelattua jos vastustaja löytyy. Itse en tällä viikolla ole näillä näkymin muina päivinä tulossa.
Pauli
11.03.2019
13:12
  Pitäis saada hti vähintään yksi, ja 3 päivän sisällä 2 peliä pelattua, etten ole pahasti jäljessä säädetystä peliaikataulusta. Tulkitsenko Joonaksen ja Tomin kommentteja oikein, että pelin ehdottaminen esim. Timolle tai Latelle ei ole suotavaa, koska herrat tahtovat treenata yksin? Meilläkin on Joonas peli pelaamatta...
Tomi
11.03.2019
12:40
  Oon tulossa tosiaan viiden kieppeillä ja hoidetaan jäsenyysasiat ensin siinä. Jos pari tuntia saan tahkota yksin ni olis kiva!
Joonas
11.03.2019
12:21
  Pauli oon menossa treenaa nyt päivällä ja sitten Tomi Leinonen tulossa mun jälkeen myös.
Pauli
11.03.2019
10:54
  Timo tai Late vaikka, tänään peliä?
Paajis
10.03.2019
23:39
  Mikko - Timo 3-2
76 - 47
59 - 23 (Mikko 30)
21 - 58
30 - 73
84 - 76

Tapahtumarikas ottelu, joka olisi lopulta voinut päättyä toisinkin päin. Ratkaisuframen väripallojen käänteissä ei pysynyt enää pelaajatkaan mukana, mutta kerrottakoon, että virhepisteitä sateli järjettömien kilkkailujen kautta puolin ja toisin roppakaupalla. Välillä kirottiin, mutta lopulta molemmilla oli aika itkunauru-emojimainen olotila.
Paajis
10.03.2019
10:47
  Mikko - Timo tänään 18 alkaen
Paajis
10.03.2019
08:56
  Tänään 18 jälkeen peliä?
Late
10.03.2019
00:59
  Timo-Late 0-3
30-57
15-67
43-53
Joonas
06.03.2019
19:34
  Joonas - Mikko 3-0
55-21
75-31
55-39
Pene
05.03.2019
14:37
  Viimeinen erä. Pussitin punasin ja ruskean, punaisen ja sinisen. Se loppui siihen
Haba
05.03.2019
13:14
  Viimeinen erä oli kylläkin 70-0 koska luovutin.

Ps. Täysii vaa joka paikasta ja värit valliin nii satte luovari helposti..
RESPECT
Pena
05.03.2019
12:12
  Heikin sarjat oli 64 ja 41
Pena
05.03.2019
11:39
  Pena-Heikki 3-2
116-75
74-93
75-107
113-71
81-0
Heikki totesi, jos pelat samalla tavalla niin voitat turnauksen ja kavereilta menee pelihalu.
Paajis
03.03.2019
16:37
  Mikko - Pena 1-3
61 - 50
52 - 72
8 - 79
25 - 68

Penan peli lähti kulkemaan toisessa framessa ja sen jälkeen ottelu oli aikalailla yksipuolista Mikon missatessa harvat omat paikkansa.
Paajis
02.03.2019
17:39
  Mikko-Pena sunnuntaina klo 12 alkaen.
Late
01.03.2019
17:46
  Panu-Late 2-3
59-33
44-64
60-50
27-51
18-58
Pena
01.03.2019
10:05
  Maksut on suoritettu Pena ja Timo Keskiviikkona 27.2-19 Jonille.
Late
28.02.2019
17:50
  Panu-Late perjantaina 1.3. klo 14->
Late
28.02.2019
12:22
  Pelaisko joku huomenna perjantaina iltapäivällä tai illalla? Noin klo 14 lähtien mikä aika vaan sopii.
Pena
27.02.2019
15:13
  Timo-Pena 0-3
41-57
30-55
41-68
Tube
26.02.2019
20:30
  Keskiviikon peliparilta puuttuu vielä sarjamaksut, muut ovat hoitaneet.
Pauli
26.02.2019
10:08
  TÄNÄÄN KLO 15 ALKAEN? ENIPADI? Laita tekstari nollaneljäsataa 186332!
Pena
25.02.2019
14:49
  Timo-Pena keskiviikkona 27.02-19 klo.12.00 alkaa peli.
Joonas
23.02.2019
16:52
  Joonas - Pena 3-1
47-27
65-46
40-74
84-66
Joonas
23.02.2019
13:57
  Joonas - Pena 15:00 alkaen noin tänään
Pena
23.02.2019
12:57
  MIesten hiihdon jälkeen noin klo.15.00
Joonas
23.02.2019
11:57
  Kuka pääsis tänään päivällä pelaa klo 14:30 alkaen?
Pauli
22.02.2019
16:09
  Pale - Pena 1-3
39-44 (mustan peli)
35-25 (ei monta väriä tehty)
19-69 (painokelvotonta)
33-62 (Pena vei ja Pale vikisi)
Pauli
22.02.2019
09:58
  Pena - Pale tänään klo 12
PAuli
22.02.2019
09:57
  Pena peleille klo 12!
Pena
22.02.2019
08:20
  Tänään kävisi peli klo.12.00-
Panu
21.02.2019
17:14
  Pauli - Panu 3-2
12-70
57-35
64-28
53-64
44-35

Paulilla lähti kulkee ekan freimin jälkeen.
Panu
21.02.2019
11:19
  Pauli - Panu tänään klo 14.
Pauli
21.02.2019
08:26
  Paajis / Panu tänään snooker monelta vaan klo 14 jälkeen?
Paajis
20.02.2019
20:22
  Panu - Mikko 3-0
68 - 34
61 - 29
67 - 51
Paajis
19.02.2019
22:01
  Mikko-Panu, huomenna 18 alkaen.
Joonas
19.02.2019
21:41
  Joonas - Heikki 2-3
92-57
61-70
80-27
53-92 H 45-breikki
63-77
Paajis
19.02.2019
17:18
  Mikko-Timo peruuntui huomiselta. Minä olen kyllä tulossa klubille, eli jos joku toinen ehtii, niin pelataan pois.
Late
19.02.2019
15:59
  Edelliseen peliin vielä, kun kerrankin pääsee (tulevan) Euroopan mestarin peliä kommentoimaan:
Heikillä oli hiukan lyönti hukassa varsinkin alkuun ja jätti minulle monta mahdollisuutta viedä reilun tasoitukseni turvin tuon ensimmäisen erän. Siitä muodostuikin ainut kunnon ”taistelu”-erä. Heikki oli vielä 18 pistettä tappiolla, kun pöydällä oli 2 punaista. Heikki teki kaksi onnistunutta snookeria ja sai 8 pistettä ja hyvän mahdollisuuden pöydän tyhjennykseen – vain sininen oli hankalasti melkein päätyvallissa. Sininen niukasti ohi ja 17 pisteen breikillä 7 pisteen johtoon. Sinistä lyötiin sitten noin 10 kertaa molemmat ja useita snooker-tilanteitakin nähtiin – molemmille sen taiston aikana 5 virhepistettä ja pinkki jossain vaiheessa aivan keskipussin suulle. Minä onnistuin lopulta sinisen pussituksessa jonka jälkeen pinkki helppona keskipussiin ja 4 pisteen johtoon! Mustan yritys takaviistoon ylikeskeen niukasti ohi, jonka jälkeen useampi kierros vielä mustan yrityksiä/safety-peliä, jonka päätteeksi Heikki pussitti helpohkoksi jääneen keskipitkän mustan erän voittoon.
Viimeisessä erässä alkoi Heikin lyöntikin toimimaan lähes normaalisti ja kun 10 punaista vielä jäljellä oli Heikille katettu ”helppo” asetelma satasen loppubreikkiin. Siihen aluksi 20 pisteen breikki ja helpohko punainen ohi. Minä pistin vielä paljon helpomman punaisen ohi ja siitä sitten Heikki kaivoikin loppuun hienon pöydän tyhjennyksen ja 78 pisteen breikin!
Late
17.02.2019
17:49
  Lauri-Heikki 0-3
100-103
91-103 H 34
71-109 H 78
Paajis
16.02.2019
20:30
  Mikko - Timo keskiviikkona 20.2. klo 20 alkaen.
Paajis
16.02.2019
19:31
  Löytyiskö keskiviikolle vastustaja? Aloitus siinä 18-20 aikoihin.
Paajis
15.02.2019
21:43
  Mulla ja Joonaksella oli tarkoitus (ks. alempana tässä ketjussa) varata pöytä 11-12 alkaen ja Haba tulossa sen jälkeen treenaamaan, joten jos sopii, niin huomiselle ei sarjapelejä.
Panu
15.02.2019
21:12
  Tulee vähän nopeasti, mutta sopiiko jollekin huomenna la aamupäivällä peli?
Late
15.02.2019
11:01
  Heikki-Lauri sunnuntaina klo 16->
HG
14.02.2019
15:50
  Henry-Timo 3-0 (63-32, 61-16, 56-28)
Late
14.02.2019
00:47
  Heikki, minä voin ottaa pelin sunnuntaina iltapäivästä, jos se sinulle käy?
HG
13.02.2019
21:57
  To klo 13 Timo-Henry
Timo
13.02.2019
20:58
  Nähdäänkö sitten huomenna yhdeltä????
Henry
13.02.2019
16:05
  Timo, minulle käy huominen (to) esim. klo 13.
HG
13.02.2019
16:03
  HG-Pena 3-1
54-29
60-52
54-61
48-43
pisin sarja: HG 24
Timo
13.02.2019
13:14
  Haluuko huomenna joku pelata, ajankohtana kaikki käy ja ottakaa koppi????
Heikki
13.02.2019
08:58
  Sunnuntaina joku ?
Btw Ens to 21.2 lähen Em kisaan nii ennen sitä ois kiva treenaa arki aamuisin rauhassa ettei tarttis kelloa kyylätä ku joku on tulossa pelaamaan tärkeää sarja peliä....
Tässä treeeni ajajat:
Ke 10-13 näköjään
Pe 10-14
Su 11-15
Ma 10-14
Ti 10-13
Ke 10-14
Torstai 21.2 jälkeen pöytä on vapaa koska vaan
Pena
12.02.2019
12:01
  Sopii keskiviikkona Henkka-Pena 13.00
HG
12.02.2019
11:57
  Ei tänään. Keskiviikosta oli puhe.
Pena
12.02.2019
11:23
  Henkka ja Pena tänään 13.00-
HG
12.02.2019
10:35
  Ke ip sopii minulle. Olisiko klo 13 ok?
Pena
12.02.2019
08:01
  Keskiviikkona 12.00 jälkeen käy myös.
Pena
11.02.2019
12:55
  Tiistaina voisi pelata 11.00 jälkeen siis 12.02-19
Late
10.02.2019
21:17
  HG - Late 2-3
65-43
13-59
79-61
11-56
30-65
Late
10.02.2019
10:42
  Ok. HG-Late peli tänään 15:30 alkaen.
HG
10.02.2019
09:39
  Late, voisin tulla n. 15.30.
Late
10.02.2019
00:58
  Ottaisko joku matsin tänään sunnuntaina iltapäivällä tai illalla?
Paajis
08.02.2019
20:21
  Paajis - HG 3-1
63-50
52-39
32-48
56-27

1. framessa Henry nousi 35 pisteen perästä (2 punaista pöydällä) ja myöhemmin yhden snookerin päästä ryöstöasemiin, mutta missattu musta pilasi rosvouksen.
Tube
08.02.2019
18:23
  Muistakaa hoitaa myös sarjamaksut, kun tulette pelaamaan.
Paajis
08.02.2019
15:47
  Jollei kenenkään peliaikataulu pahasti sakkaa, niin Paajis ja Joonas varaavat pöydän kaksintaisteluun 16.2. lauantaina. Aloitamme n. klo 12 ja tarkoitus olisi pelata pari pidempää settiä.
Heikki
08.02.2019
11:21
  La meneen treenaamaan klo 17 jos joku haluu tulla pelaa pelin tervetuloa.
Paajis
07.02.2019
12:33
  Paajis - HG, perjantaina 17 alkaen.
Joonas
04.02.2019
18:58
  Joonas-Henry 3-0
59-51
57-31
47-29
Joonas
04.02.2019
11:24
  HG - Joonas tänään 17:30->
HG
04.02.2019
11:10
  17.30 sopii.
Joonas
04.02.2019
10:48
  Henry Käykö aloitus n. 17:30 tänään?
HG
03.02.2019
17:27
  Löytyisikö vastustajaa huomiseksi (ma)?
Late
03.02.2019
12:58
  Sorry, siis 0-3. Laten voitto.
Late
03.02.2019
12:57
  Pena-Late 3-0
18-42
31-52
13-45
Late
02.02.2019
21:50
  Siispä Pena-Late su 3.2. klo 11:00->
Pena
02.02.2019
20:51
  Minulle käy klo.11.00-1400
Late
02.02.2019
16:21
  Käviskö jollekulle peli huomenna sunnuntaina?
Minulla toistaiseksi suht joustava aikataulu n. klo 11 alkaen iltaan saakka.
HG
01.02.2019
22:02
  Henry - Pauli 3-1 (70-50, 26-73, 89-57, 81-45)
Kentsu
01.02.2019
18:57
  Tsemppiä kaikille snookeristeille. Minä pelailen helmikuun isomman pallon kanssa.
Pena
01.02.2019
12:11
  05.02.2019 kello.08.00 Timo- Pena
Henry
01.02.2019
08:40
  Pauli, tänään klo 18 sopii.
pauli
01.02.2019
07:05
  HG tänään klo 18?
HG
31.01.2019
22:39
  Minun pitäisi pelata kaikki runkosarjan pelit helmikuun aikana. Minulle käy lähes koska vaan. Ehdotuksia, pleade!
Heikki
31.01.2019
21:48
  Tarkennus tohon siis tarkoitan arki aamuisin...
Zemppiä kaikille ja pitäkää pöydästä huolta ;)
Heikki
31.01.2019
21:45
  Moi!
Lähden Em kisoihin 21.2 olisin erittäin otettu jos jengi koittais välttää pelien pelaamista aamuisin ennen yhtä että sais valmistautua kunnolla. Ensi viikosta lähtien jos jollakin on aamulla/aamupäivällä vapaata ois hyvä saada pari kolme pelii pois alta ennen reissuun lähtö.
Kiitos.
Joonas
31.01.2019
21:27
  Panu - Joonas 3-1
54-8
40-47
61-44
66-32
HG
31.01.2019
20:57
  Henry - Panu 3-2
(49-15, 34-55, 49-51, 54-44, 69-51)
Pisin sarja: Henry 27
Joonas
31.01.2019
15:34
  Tai tietysti joku muukin jos pääsee pelaa tänään illemmalla niin sopis mulle.
Paajis
31.01.2019
14:59
  Yhdeksäntenä pelaajana mukaan vielä Pentti Kalliomäki (tasoitus 30)

Tulee paljon pelejä ja pitkä sarja. Yritetään pelata suurinpiirtein tasatahtia (n. peli/vko). Eli jos huomaat pelaavasi paljon muita edellä tai jäljessä, niin malttia/hoppua sen mukaisesti.
Joonas
31.01.2019
14:24
  Henkka/Panu pelinne jälkeen haluisko jompikumpi pelata?
Pauli W
31.01.2019
10:58
  Snooker -peli perjantaina klo 18 alkaen. Pauli - ?? Kuka ottaa kopin?
Panu
31.01.2019
10:23
  Henkka - Panu tänään klo 16
HG
31.01.2019
10:05
  Panu, minulle sopii pelata tänään. Ehdin kl 16.
Panu
30.01.2019
23:35
  Tai sen jälkeen?
Panu
30.01.2019
23:34
  Pääseekö joku huomenna pelaaman esim. klo 12.00?
Paajis
31.01.2019
20:19
  Mukana 9 pelaajaa. Pelataan yhdessä lohkossa kaikki kaikkia vastaan. Lohkon 1. ja 2. pääsevät suoraan semifinaaliin. 3.-6. pelaavat playoffit (arvotuin parein).


Lohkossa 3-0 ja 3-1 tuloksesta tulee voittajalle 3 pistettä ja häviäjälle 0 pistettä. Lohkossa 3-2 tuloksesta tulee voittajalle 2 pistettä ja häviäjälle 1 piste. Lohkon sisällä sijoitus ratkaistaan ensisijaisesti pisteillä, tasapisteiden jälkeen merkitsee voitot ja sen jälkeen keskinäinen ottelu.


- Tasoitukset 0-30, 10 pisteen välein.
- Piste-ero jokaisen freimin alussa on tasoitusten erotus (Esim. "10" vastaan "30" alkaa tilanteesta 0-20).
- Heikki Niva antaa lisätasoituksena 40 pistettä.


Pelaajat ja tasoitukset:
Heikki Niva (0)
Mikko Paajanen (0)
Joonas Rissanen (10)
Henry Grahn (10)
Panu Pekkala (20)
Timo Montonen (20)
Pauli Wigelius (30)
Lauri Kankkunen (30)
Pentti Kalliomäki (30)


Pelit voi aloittaa. Aikataulutus ja sarjataulukko päivitetään myöhemmin.Muokannut: Mikko Paajanen, 31.01.2019 06:19:55
JB
30.01.2019
01:05
  Kuusi mukana tällä hetkellä:
1 Panu Pekkala
2 Joonas Rissanen
3 Lauri Kankkunen
4 Henry Grahn
5 Mikko Paajanen
6 Pauli Wigelius
Tällä pelaajamäärällä voisi pelata vielä kaikki kaikkia vastaan yksinkertaisen sarjan + semifinaalit ja finaali. Vai onko muita ehdotuksia?