Uutiset
Luotu: 17.01.2013 20:41:52 /
Muokattu: 17.01.2013 23:46:23 / Mikko Kauppinen

Vuoden tyylikkäimmät poolin viikkokisat Tubelle


Keskiviikkona klubin täytti, mikäli mahdollista, entistäkin tyylikkäämpi joukko pelaajia kun poolin viikkokisojen lomassa suoritettiin valokuvaus kaikista paikallaolijoista. Itse kilpailut pääsivät kuvausten vuoksi alkamaan noin 45 minuuttia myöhässä, mutta silti 15 pelaajan 9-palloilut saatiin loppuun noin klo.23.30 aikoihin. Ensimmäinen kierros, voittaneiden puoli sekä pääsystä cupiin –pelit pelattiin neljään voittoon ja häviäjien puolen ensimmäinen kierros kolmeen voittoon.

Voittajien puolelta kahdeksan pelaajan cupiin tiensä löysi Tuomo Träff, Tuomas Komi, Jyri Toivonen ja Jesse Särkisilta. Tuomo oli tavallistakin tylympi vastustaja uhmatessaan jopa sukulaissuhteita voittaessaan veljensä Teuvon ensimmäisellä kierroksella puhtaasti 4-0, jonka jälkeen kaatui vielä Janne Alho 4-1.

Häviäjien puolelta takaisin ”tosipeleihin” ponnahti Tomi Lindroos, Mikko Kauppinen, Hannu Vesterinen sekä Pasi Kilpivaara. Tutun oloinen nippu kohtasi siis toisensa kahdeksan parhaan joukossa. Cupin ensimmäisellä kierroksella nähtiin pari tiukkaa kontravääntöä Tuomon ja Mikon sekä Jessen ja Hannun kohdatessa. Tuomo ja Jesse olivat näistä pareista vahvimmat. Kaksi muuta semifinaaliin selvinnyttä pelaajaa olivat Tuomas ”Tube” Komi ja Pasi ”Shield” Kilpivaara.

Tube voitti ensimmäisessä semifinaalissa Tuomon pikavauhtia lukemin 4-2. Liekö parin tunnin odottelu saanut Tuomaksen hieman kärsimättömäksi? Ennen semifinaalia kaikki Jesse ”Jepster” Särkisillan pelit olivat menneet kontra-erään asti eikä ottelu Pasia vastaan tuonut poikkeusta. Jesse kuitenkin puristi Pasistakin voiton ja eteni finaaliin Tubea vastaan.

Lähellä oli kontra finaalissakin, mutta Tube väänsi lopulta hienon 4-2 voiton Jessestä. Kovin yllättävissä merkeissä ei voida siis sanoa kauden alkaneen, kun kahden ensimmäisen kisan voitot ovat menneet Jepsterille ja Tubelle.

Jackpotissa ei tällä viikolla löytynyt yhtään täysosumaa. Ensiviikolla onkin sitten luvassa jättipotti, kun jaossa on yhteensä 110 euroa. Onnea kaikille pienempiä voittoja saaneille!Luettu: 2069 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
20.01.2013
10:48
  Ylhäällä on kyllä kaikki kommentit ja tilastoitu, mutta ei näy rankingissa sivuillamme, kun huomasin kaavavirheen tulostuksessa. Seuraavassa päivityksessä tulevat näkyviin.
Skobe
20.01.2013
10:18
  Jep yritetään muistaa. Mites Joni noiden aapelitilastojen päivittäminen? Nyt tilanne on: Jeppe 4, Skobe 2, Tube 1, Tomppa 1, Alho 1.
wj
18.01.2013
22:27
  oisko mahista esim. kilpailunjohtajalta pyytää että ennen kisoja mainitsee että AP:t kirjataan ylös ja tulosten ilmoituksen yhteydessä ilmoitettaisiin mahdolliset AP:t.

kuitenkin max. 7 erää pelataan ja ainakin tossa pool mestaruussarjassa (ne pelattiin 7 voittoon) muistettiin merkata noi AP:t. toivottavasti onnaa, nimittäin olisi kiva vuoden päätteeksi nähdä paljon niitä äijät painaa oikeesti
Pasi
18.01.2013
01:42
  Voitaisko tilastoida myös onnistuneet aloitukset ? Mä löin melkein 20 aloituslyöntiä ja kahdesti sain pallon pussiin, toisella kerralla oman :( Jackpottiakin pääsin koettamaan, mutta sen nyt arvaa miten siinä kävi...
Lupaan alkaa harjoitella enemmän aloitusta :)
Skobe
17.01.2013
22:20
  Aapeleitakin yritettiin hieman kirjata, mutta niiden kirjaus (ja muistaminen) ei noin yleisellä tasolla pelaajia kiinnostanut. Samaa mieltä oltiin kuitenkin, että olisihan se mielenkiintoista dataa, mutta niitä ei kyllä aina muista matsien jälkeen enää. Joka tapauksessa keskiviikkona meni suunnilleen näin: Jeppe 2, Tube, Skobe, Tomppa 1 x AP. Edellisellä viikolla Jeppe 2, Skobe ja Alho 1.