Uutiset
Luotu: 13.02.2019 20:30:44 /
Muokattu: 13.02.2019 20:41:57 / Jooel Honkasalo

Suuria skandaaleja poolin viikkokisoissa


Tämän viikon parhaisiin keskiviikkopoolkisoihin osallistui tällä viikolla 10 perusnaamaa ja lisäksi Tuomo Träff, joka jätti väliin viime viikon pelit väliin. Alkukierrosten sensaatiomaisin tapahtuma oli Jesse Särkisillan ja Tomi Piiparisen kohtaaminen tappiopuolella, joka varmisti vain toisen kärkipelaajan pääsyn cup-vaiheeseen. Valtaisan yleisön edessä Tomi laittoi parasta peliin takoessaan keskimäärin noin neljää palloa breikeistään, mutta jälkityöskentelyssä ilmeni ongelmia, joten Jesse sai aloituspartin kera hankittua mukavan 3-1 johdon. Tomi yritti viimeisestä breikistään hieman kunnianhimoisesti kahta palloa säkkiin samaan aikaan, mutta EBK:n erittäin tiukat kisapussit eivät tähän taipuneet, vaan pallot blokkasivat toisensa jääden vierekkäin pussin suulle, tarjoten Jesselle avaimet 4-1 voittoon. Alkukierroksilla todistettiin myös Jooel Honkasalon toimesta kantapään kautta, että edes kaksi aloitusparttia ei välttämättä riitä kivenkovan Esa Kalelan kaatamiseen.

Lyhintä reittiä cup-peleihin kulkivat ilman tappioita Jussi Mertsalmi ja Mikko (Skobe/Ap-Kingi) Kauppinen. Tappiopuolen mutkista jatkoon selviytyivät taas Esa Kalela ja Jesse Särkisilta. Ensimmäisessä semifinaalissa biljardia seuraavan yleisön hermoja koeteltiin täysillä kun Jussi Mertsalmen ja Jesse Särkisillan ottelu venähti kontraerään asti, pelaajien taiteiltua kolme aloitusparttia matkan varrella. Jussilla oli katkaisuerässä erittäin hyvä vire päällä, mutta kutonen jäi ikävästi luukulle ja Jessen oli helppo naputella viimeiset pallot pussiin ja edetä finaaliin. Toisessa ottelussa Mikko Kauppinen oli lähellä täydellistä ottelua, mutta antoi Esan kaunistella lukemia yhden erän verran ennen ottelun poikkasua. Ap-kingille siis 4-1 voitto, tottakai yhden aapelin kera.

Finaali lähti liikkeelle melko vahvasti odotusten vastaisesti kun Jesselle tuli muutamia yllättäviä virheitä ja joutui jopa 3-0 tappiolle. Skobe oli vielä erittäin lähellä 4-0 voittoa kun hän teki hankalasta tilanteesta hienon oma-yksi-seiskan keskipussiin, jonka jälkeen kivi kuitenkin lipui harmillisesti suoraan kulmaan. Jesse sai sattuman seurauksena hieman virettä päälle ja kavensi tilanteen 3-2 lukemiin. Tämän jälkeen tuli kuitenkin ikävästi Jessen breikistä kiven upotus ja Skobe ymmärsi tilanteen vakavuuden putsaten kertaheitolla pallot pöydältä varmistaen 4-2 voittonsa.

 

 

Huom! Pizzoja ei tällä viikolla tilattu kisojen ohella ollenkaan. Kisatoimitus on tästä erittäin huolestunut ja seuraa tilanteen etenemistä tulevilla viikoilla. Asian korjaaminen vaatii luonnollisesti toimenpiteitä kaikilta kisaan osallistuvilta, jotta taso saadaan jatkossa säilytettyä.

 Luettu: 478 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

pauli
14.02.2019
11:48
  hyvä skobe!
Tor
14.02.2019
10:50
  Hyvä Skobe!
EBK:n kisapusseihin ei meinaa mahtua välillä edes yhtä palloa, on ne vaan niin tiukat! Terv. sokee.
Skobe
14.02.2019
07:47
  Huolestuttavaa. Veikkaan että Montosen parsa-kalsarit toivat epätoivottuja vege-signaaleja tai sitten ne vaan veivät ruokahalun...
Jooel
13.02.2019
23:17
  Tomi Piiparinen 0
Esa Kalela 0
Jussi Mertsalmi 0,5 1
Tor Janzon 0,5
Timo Montonen 0,5
Lauri Kankkunen 1
Nikke Tyry 0,5
Mikko Kauppinen 0 2
Jooel Honkasalo 0 3
Tuomo Träff 0
Jesse Särkisilta 0 4