Uutiset
Luotu: 12.03.2019 17:30:47 /
Muokattu: 12.03.2019 20:22:58 / Juuso Lukkari

Kaisan viikkokarkelot


Tämän viikon viikoittaisiin kaisakarkeloihin raapi itsensä paikalle 12 enemmän ja vähemmän biljardi-intoista mittelijää. Viime viikkojen kiistaton ykköspyssy jätti ilmoittautumatta, joten jo kisojen alettua oli selvää, että viime aikojen tuttu kaava tulisi muuttumaan. Karkeloiden alkupelit lähtivät liikkeelle uuden kisavetäjän komennossa. Saa nähdä miten upseeri pärjää, kun kaitsettavina on pääsääntöisesti vähän vanhemman saapumiserän edustajia.

Ensimmäiset kolme kierrosta tarjosi tavanomaisia pelejä jossa lyötiin välillä palloa uuniin niin, että takarauta soi ja hetken kuluttua pelaajat oli ihmeissään kun ei meinaa reijästäkään tippua. Alkukierroksilla ainoasta edes mainittavasta sarjasta (32) vastasi Tubenaattori. Puhtailla CUP-vaiheeseen itsensä työsti Winha, Kontsa ja kisavetäjänkin laulukuoroon lähettänyt Tuomo. CUP-vaiheen ensimmäiset peliparit olivat Tube ja Tuomo sekä Winha ja Pekka, Kontsan jäädessä venaamaan haastajaa. Tuomo jatkoi siihen mihin jäi, ja varmoilla hiljaisilla auringon tarkoilla hyökkäykysillä pystyi saavuttamaan 60 pisteen rajapyykin ensimmäisenä ja näin pisti Tuben kassalle tämän viikon karkeloista. Tuomon voitettua sai hän vastaansa odottamaan jääneen Kontsan, joten Pekan ja Winhan pelin voittaja saa automaattisesti lipun finaaliin. Winha ja Pekka onnistuivat upeista yksittäissuorituksista huolimatta pelaamaan itsensä rankuille tilanteessa 55-55. Rankkareita ei saatukkaan kauaan seurata, kun Winha painoi ratkaisevan kaisan pömpeliin heti ensimmäisestä rankkarista. Winha siis puhtaalla pelillä finaaliin odottamaan vastustajaa Tuomon ja Kontsan keskeisestä ottelusta.

Finaali päästiin aloittamaan 21:35 Tuomon paistettua kontsa pihalle noin vartin pelin jälkeen. Tämän viikon finaali pelataan puhtaalla pelillä pelanneiden vasureiden Winhan ja Tuomon välillä. Titaanien taisto alkoi molempien pienoisella Tilttailulla. Winhan aloituskaisa ravisti torveen ja muutaman lyöntivuoron jälkeen Winha onnistui luikassakin. Samassa Tuomon tarkka peli rupesi hieman rakoilemaan eikä kultaranne jättänyt asiaa päivittelemättä. Pelin sekä seuraajien kannalta onneksi molemmilla alkoi peli löytyä ja yhtäkkiä havahduttiin Tuomon ottaessa komento 30-7 johtoasemalla. Johtoasemasta huolimatta Tuomo aloitti jäätävän psyykkisen pelin, johon Winha ei jättänyt vastaamatta. Ainakin kisavetäjän mieleen oli jatkuva puhuttaminen, levettomat kaasaukset sekä jatkuva päivittely omista sekä kaverin lyönneistä. Tuomon saatua muutama lahja ystävältä onnistui hän parilla tyylikkäällä sarjalla niittaamaan pelin ja samalla koko turnauksen nimiinsä lukemin 60-20.

Kisavetäjä selvisi tulikasteesta vähintäänkin elossa ja jos luoja sekä puheenjohtaja suo, niin tämä naama voisi jatkossakin esiintyä tässä roolissa.

Kiitos ja hyvää yötä!
 -Juuso

 

 Luettu: 360 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Kontsa
13.03.2019
17:04
  Noh, olipa vaikeeta, hyvä Tuomo ja Winha! Hyvät uutiset Juuso!
JB
13.03.2019
07:39
  Klassikkofinaali! Kiitti Juuso. Sinut on hyväksytty kaisan kisavetäjien kermaan.
Tor
12.03.2019
23:17
  Tuomo! Ja onnittelut myös kisaveturille.
Skobe
12.03.2019
23:06
  Hienoa Upseeri ja Tuomo!
Tube
12.03.2019
22:59
  Kiitos Juuso, hienosti selvisit tulikasteesta. Upeaa saada uusia kavereita kisanvetorinkiin mukaan. Onnea Tuomolle voitosta, hyvin vedetty.