Uutiset
Luotu: 26.03.2019 09:58:39 /
Muokattu: 26.03.2019 10:26:46 / Joni Ahola

Espoon Biljardikerhon sääntömääräinen vuosikokous pidetty klubilla maanantaina 25.3.2019


Espoon Biljardikerho r.y:n sääntömääräinen vuosikokous on pidetty EBK:n klubilla maanantaina 25.3.2019. Paikalla oli 20 kerhon jäsentä ja tässä päätökset pääpiirteittäin:

- Toimintakertomus, tilinpäätös, toimintasuunnitelma ja talousarvio esitetty kokouksessa ja vuosi 2018 lyöty nippuun.
- Vuoden 2019 puheenjohtajana jatkaa Joni Ahola
- Vuoden 2019 hallituksen jäsenet ovat Tuomas Komi, Mikko Kauppinen, Panu Pekkala, Tommi Fredriksson, Jooel Honkasalo sekä uutena hallituksen jäsenenä Timo Montonen. Varajäsenenä vuonna 2019 toimivat Mikko Paajanen, Lauri Kankkunen ja Pekka Verho.
- Tilintarkastajina (toiminnantarkastajina) jatkavat edelleen Simo Larinen ja Altti Helläkoski sekä varalla Hannu Vanhanen ja Tuomas Niittylä.
- EBK:n jäsenmaksu säilyy ennallaan eli 50€ liittymismaksu ja 50€ vuosimaksu.
- Klubin tulevaisuuden "mattoprojektista" keskusteltiin ja siihen tuli jäsenien suunnalta toivomuksia edistää asiaa. Muutamat jäsenet tiedustelevat vaihtoehtoja ja esittävät sopivia ehdotuksia niiden löydyttyä EBK:n hallitukselle.
- EBK:n kilpailutoiminnasta tiedottamisen toivotaan jatkuvaan entiseen malliin eli sopivan ajoissa EBK:n sivuille näkyviin kilpailut ja klubin lähimmät tapahtumat saa näkyä etusivulla. Lisäksi whatapp-muistutuksien toivotaan jatkuvan ja näiden lisäksi hienoa, jos koko EBK:n kilpailukalenteri saataisiin näkyville esim. keittiöön pallojen lähelle mistä pelaajat sen huomaisivat helposti.

Lisäksi kokouksen jälkeen EBK:n valmennus- ja nuorisotyöryhmä laitettiin alulle ja siihen osallistui puheenjohtajan lisäksi Panu Pekkala, Tuomo Träff, Timo Montonen, Mikko Kauppinen, Jooel Honkasalo ja Mikko Paajanen. Työryhmä suunnittelee omaa kilpailu- ja valmennustoimintaa junioreille/nuorisotaloille suunnattuna tälle keväälle ja koko vuodelle 2019 jotka tapahtuisi osittain EBK:n klubilla kuin myös paljon Brodessa.

Vuoden 2019 EBK:n seuran jäsenmaksuja voi alkaa maksamaan. Kaikki EBK:n jäsenet, muistakaa hoitaa 50€ maksu ajallaan eräpäivään 30.4.2019 mennessä niin kaikki kilpailulisenssit, palkitsemisedut yms. säilyvät ennallaan. Maksun voi toki hoitaa myös yhdessä klubin kuukausimaksun kanssa (sama viite).

ESPOON BILJARDIKERHO JÄSENMAKSU 2019 LASKU (pdf)Luettu: 434 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti: