Uutiset
Luotu: 02.04.2019 18:53:22 /
Muokattu: 03.04.2019 06:04:10 / Joni Ahola

Mika Stark ja Casper Matikainen kaisan viikkokisafinaalissa


13 pelaajaa osallistui huhtikuun ensimmäiseen kaisan viikkokilpailuun ja Mika Stark on äitymässä MM-vuoden kunniaksi kovaan vireeseen. Upeaa teurastusmeininkiä paikka paikoin Ikämiesten SM-kisoissa viime kuussa esittänyt Stark nappasi nyt myös toisen perättäisen kaisan viikkokisavoiton. Jälki oli myös sen mukaista sillä vastustajat ei päässyt lähellekään edes puolta parttia, kun kaikkien aikojen SM-pyssy pudotti pelaajia toinen toisensa perään.

Kovassa kaisavireessä on ollut myös Casper Matikainen joka oli voittanut kuudesta edellisestä pelaamastaan kaisakisasta viisi ja näistä kolme viimeisintä on tullut putkeen puhtaalla. Myös Cappe oli totuttuun tapaan tikissä (milloin nyt ei olisi). Ekalla kierroksella hienon ja vahvan kilpailun pelannut Winha nakutti 30 pisteen sarjan, mutta tämä ei Cappea estellyt millään. Cappe tehtaili myös näyttävän 47 pisteen sarjan Pekka Verhoa vastaan kuitaten yli 70 tikkaria taskuunsa kisojen päätteeksi.

Peliparit meni lopussa "ihanteellisesti" ja saatiin ns. unelmafinaali, kun aikamme Legenda Mika Stark ja uutta legendaa tekevä Casper Matikainen kohtasivat vastakkain finaalissa - kumpikin puhtaalla tietysti. Cappe oli voittanut jo 21 ottelua putkeen ennen finaalia ja Mika Stark ei taas ollut lyönyt viikkoon ohi joten odotettavissa oli varsinainen supersankareiden kohtaaminen. Biljardin MacGyveriksi joskin ohimennen tituleerattu Mika "The Hammer" Stark oli kaksikolle suht epänormaalin pitkän pelin vahvempi lenkki. Tarvittiin maailmanmestari pysäyttämään Casperin voittoputki eli kokemus voitti tällä kertaa 60-40.

Muistakaahan, että kaisan SM-alkukilpailu on jo kohta ovella, kun se pelataan jo 13.-14.4. Oulussa.
Lue lisää: https://keskustelu.biljardiverkko.fi/viewtopic.php?f=3&t=18044

 Luettu: 407 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
03.04.2019
09:16
  Yritin kaivaa tilastoista tietoa ja löysin tiedon, että edellisen kerran kun Mika Stark on osallistunut kaisan viikkokisoihin, eikä ole voittanut, tapahtui vuonna 20.5.2014, kun Kontsa voitti Mikan semifinaalissa. Toki Mika on pelannut tämän jälkeen vain kolme viikkokilpailua, mutta voi se ainakin kohta sanoa, että on voittanut viiteen vuoteen kaikki viikkokisat mitä pelannut :)
Tor
03.04.2019
00:06
  Kova taso. Hyvä Mika.