Uutiset
Luotu: 24.01.2013 16:21:09 /
Muokattu: 24.01.2013 16:25:20 / Mikko Kauppinen

EBK:n tähtipelaaja jälleen ylivoimainen poolissa


EBK:n poolin viikkokilpailuihin osallistui jälleen hienosti 15 pelaajaa kisaamaan 10-pallon merkeissä. Voittajien puolen pelit pelattiin neljään voittoon ja tappiopuolen pelit kolmeen voittoon. Kisat etenivät ripeästi ja finaalipelikin loppui jo ennen kymppiuutisia.

Kaksissa aikaisimmissa kisoissa finaalissa pelannut EBK:n tähtipelaaja Jesse ”Jepster” Särkisilta vakuutti jälleen keskiviikkona. Matkalla kahdeksan pelaajan cupiin Jesse hävisi ainoastaan kolme erää. Jessen ensimmäinen vastustaja oli EBK:n vanha tuttu Joonas Lounamaa. Jesse ei jäänyt paljoa kuulumisia kyselemään voittaessaan Joonaksen 4-2 ja tämän jälkeen Hannu Vesterisen 4-1.

Edellisviikon toinen finalisti Tuomas ”Tube” Komi selvitti myös tiensä cupiin tappioitta voitoilla Teuvo Träffistä ja Miika Virtasesta. Myös Tuomo Träff ja Mikko Kauppinen pääsivät vaivoitta puolivälieriin.

Kaavion vasemmalta laidalta loppukahinoihin selvisivät Jyri Toivonen, Tomi Lindroos, Pasi Kilpivaara sekä Hannu Vesterinen. Cupin ensimmäisellä kierroksella klassikko-ottelussa kohtasivat Pasi ”Shield” Kilpivaara ja Tuomo ”Kultaranne” Träff. Odotetun tiukka vääntö päättyi vasta kontrassa Pasin hyväksi. Tomi Lindroos oli sen sijaan tylympi vastus Tuomas Komia vastaan ja voitti ottelun puhtaasti 4-0. Samat lukemat taululle piirusteli myös Jepster ottelussaan Jyriä vastaan. Hannu Vesterinen ratkaisi voiton Mikko Kauppisesta hienolla krossi lyönnillä ja putsilla.

Molemmat semifinaalit olivat selvää kauraa voittajille. Sekä Pasi Kilpivaara, että Jesse Särkisilta raivasivat tiensä finaaliin puhtailla 4-0 voitoilla. Hallitseva EBK:n Poolmestari ja rankingin johtaja Jesse Särkisilta oli kuitenkin tämän(kin) illan hahmo. Kliininen 4-0 voitto Pasista takasi sen, ettei Jesse hävinnyt erääkään koko cup-vaiheessa. Alkukierroksillakin tappioeriä kertyi vain kolme. Illan eniten aloituspartteja (4 kpl) teki ”yllättäen” sama mies. Kauden kolmesta ensimmäisestä kisasta Jepsterillä on nyt koossa kaksi voittoa ja yksi kakkossija.

Jackpotissa oli pohjilla jo 110 euroa, mutta silti Jouni Kelokaski ja Jyri Toivonen jättivät potin rauhaan. Ensi viikon potti kasvoi 134 euroon.Luettu: 2033 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
24.01.2013
18:37
  Rankinglista päivitetty, paitsi AP:iden osalta mitä tällä viikolla tuli. (syy: tein rankingpäivityksen jo aikaisin tänä aamuna kisakaavion perusteella joka oli koneella joten laitan AP:t tämän uutisen perusteella kuntoon).
Puustis
24.01.2013
17:52
  Jeppe osaa :)