Uutiset
Luotu: 10.04.2019 20:18:01 /
Muokattu: 10.04.2019 20:23:37 / Timo Montonen

Golftähtiä ja pool-jyyriä.


Taas on perus keskiviikko ja jengii liikkeellä poolmittelöiden merkeissä. Ensinnäkin havaittavissa oli suuri lauma räikeitä ja kovaäänisiä golfpallon hinaajia. Osa lauman jäsenistä oli tuttuja konkareita, mutta mukana oli ensikertalaisena golfin supertähti ja todennäköisesti lauman alfa Albert Eckhardt. Pilispelaajista taas oli yksi jos toinenkin turpa tuttu, poikkeuksena Henri Laitinen. Historiallista hetkeä oltiin kuitenkin todistamassa, sillä kisat veti vasta puoli vuotta sitten jäseneksi tullut ja hiljattain hallitukseen pujahtanut kuka muukaan kun Timo ”tuhathymiö” Montonen. Pettymyksiä koettiin heti ja koko homma meinasi kaatua siihen, kun Montonen tajusi, että ei voi käyttää tällä ohjelmalla hymiöitä. Surun ja itkunpurahduksen jälkeen homma saatiin hyvin käyntiin Jooelin avustuksella, sillä apuria tähän hommaan tarvittiin enemmän kuin osattiin kuvitellakkaan.

Pelit pistettiin tulille ja heti sateli kehuja, kun Tor Janzon tuli taputtamaan ensikertalaista kisavetäjää olkapäähän jouhevasta pelinkulusta. Sarkasmia epäiltiin vahvasti ekana, sillä kisat olivat kestäneet vasta pienisen hetken, jona voittoja puolelle itsensä pelasi tähtivieraamme Albert sekä muut golfpallon rankaisijat Tyry sekä Pekkis. Poolpelaajista ekat pelit voittivat Mertsalmi, Kauppinen, Piiparinen, Tor sekä Henri Laitinen. Kauppinen, Piiparinen sekä Pekkis jatkoivat rankaisemista ja jyräsivät voittajapuolelta suoraan cuppiin. Yllätyksenä koettiin golfstaran kipuaminen voittajapuolelta cuppiin voittamalla toinen golfhirmu Nikke Tyry niukasti kontrapelillä.

Häviökaaviossa käytiin julmia taisteluita ja verisiä otteluita. Kotiin lähti erääkään voittamatta Kultaranne. Myös nuoren tykin ja fpt- pelaajan nähtiin pakkaavan keppejä kolmannen pelinsä jälkeen. Häviäjäpuolelta itsensä cuppiin kairasi vielä poolporukasta Tor ja Kalela, sekä golfjengistä Tyry sekä Sahravuo.

Kasicup saatiin käyntiin hyvällä porukalla, sillä puolet oli poolin ja toiset golfin pelaajia. Tässä vaiheessa golfpelaajilla oli pallo hukassa, ja poolpelaajat näyttivät, kenen keppi on pidempi ja paksumpi. Ainoastaan golfpelaajien alfajohtaja Albert voitti Torin, vieläpä ylivoimaisesti 4-1.  Semifinaalissa sitten tämäkinkin tähden hohto sammui Kauppisen johdosta, voittaen tämän 4-2. Myös Tomi Piiparinen pääsi finaaliin voittaen kivenkovan Esa Kalelan, jättäen hänestä vain muruset jäljelle lukemilla 4-2.

Näin kuitenkin finaaliin itsensä puhtaalla pelillä pelaanneet Skobe ja Piiparinen, meidän omat poolin velhot ja taiturit, pelasivat vastakkain finaalissa. Finaalin voitti Tomi Piiparinen 4-2 ja se oli siinä. 

 Luettu: 373 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Jyrä
15.04.2019
17:06
  Mikä on pool-jyyri:):):):):)
Tor
11.04.2019
00:04
  Onnittelut Piipariselle. Erityismaininta kisaveturille.