Uutiset
Luotu: 17.04.2019 06:45:31 /
Muokattu: 17.04.2019 07:10:38 / Juuso Lukkari

Epäviralliset kaisan viikkokisat vei "Jarhead"


Viikon 16 tiistaina viikkokisakruunua saaapui tavoittelemaan vain viisi pelaajaa. Puhenjohtajan linjauksella alle kuuden pelaajan kilpailusta ei jaeta rg-pisteitä, joten tavanomaisia kaisan viikkokisoja ei järjestetty.

Kuitenkin kun kerran kisaamaan oltiin tultu, niin kyllähän jotain piti keksiä. Yhteistoimin päätimme vetää viiden pelaajan kesken kaikki kaikkia vastaan turnauksen, josta kaksi parasta tapaisi finaalissa. Ottelun osalliset olivat Juuso, Mikko, Panu, Winha ja Kontsa.

Kolmen pelikierroksen jälkeen finaalipaikan oli lunastanut jo Juuso suoralla kolmella voitolla, mutta toisesta finaalipaikasta käytäisiin vielä kilpaa Winhan ja Panun välillä. Panun ollessa jo pelannut kaikki neljä peliään jäi hän kahdella voitolla ja 87 häviöpisteellä jännitäämään Juuson ja Winhan välistä ottelua. Ottelun alkaessa oli tiedossa, että Winhan on voitettava tai saatava 57 häviöpistettä mieliäkseen finaaliin. Peli alkoikin heti Winhan komennossa. Vaikka Panu kuinka kaasasi vieressä, niin Juuson hyökkäyksistä ei vaan tullut valmista. Krossin ja muutaman maailmanluokan lyönnin saattelemana Winha pieksi Juuson 60-12 varmistaen paikan finaalissa.

Finaali siis pelattiin Kontsaa lainatakseni Juuso "Jarhead" Lukkarin ja Hannu "Sensei" Vanhasen välillä. Finaalissa peli olikin vastakohta edelliseen peliin verrattuna. Sensein yrittäessä pää märkänä saada palloa pussiin Jarhead naputti paikasta kuin paikasta pisteitä. Finaali saavutti maalinsa tilanteessa 60-27 Juuson hyväksi.

Tulokset:

1.Juuso    4/252

2.Winha   3/237

3.Panu     2/207

4.Mikko&Kontsa molemmilla yksi voitto ja x-määrä pisteitä

 

Toivottavasti ensi viikolla olisi edes hippusen verran enemmän pelaajia, niin sais vähän pisteitäkin

- Juuso LukkariLuettu: 360 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Pauli
18.04.2019
19:10
  Hyvä pojat!