Uutiset
Luotu: 17.04.2019 21:11:03 /
Muokattu: 17.04.2019 21:12:54 / Mikko Kauppinen

Laten käsi kävi maistukkapurkilla


Vaikka eiliset Kaisamittelöt kuihtuivatkin miniturnaukseksi osallistujakadon vuoksi, pooltuuppareita ei lumoava auringonpaiste hämännyt. Haitallista UV-säteilyä pakoilemaan saapui lopulta 11 kenkäparin verran.  Biljardia seuraavan yleisön mielenkiinto avauskierroksilla kiinnittyi tällä kertaa Juha ”Pekkis” Pekkarisen hankkimaan näyttävään kiksipidikkeeseen. Pekkarinen itse luonnehti kiksipidikkeen kanssa lyömistä seuraavin sanankääntein: ”kiiltävän metallisen kiksipidikkeen kanssa pallon lyöminen saa minut tuntemaan itseni lännen pyssysankariksi, joka on valmistautunut ottamaan kiiltävän kuudestilaukeavan holsteristaan minä hetkenä hyvänsä”.

Pyssysankari ja monet muut oman elämänsä sankarit onnistuivat kuitenkin epäonnistumaan, sillä jatkotohinoissa oli tilaa vain neljälle pelaajalle. Pyssysankarin tiputtua mittelöistä, biljardia seuraavan yleisön mielenkiinto kääntyi kohti Lauri Kankkusta, joka oli avauskierroksen voittonsa jälkeen kamppailemassa jo pääsystä semifinaalin. Vielä ei ollut Laurin aika, mutta tappiopuolella Late nappasi hienon ja selvän voiton Jussi Mertsalmesta lukemin 4-1 ja eteni sensaatiomaisesti neljän parhaan pelaajan joukkoon. Tappiopuolelta Laurin seuraan liittyi Mikael Mäenpää ja voittaneiden puolelta Jooel Honkasalo ja Pasi Kilpivaara.

Pasi hoiti ensimmäisen semifinaalin lukemin 4-2 kenenkään huomaamatta, sillä biljardia seuraavan yleisön katse oli kiinnittynyt jännittämään kutkuttavan jännittävää mittelöä Jooel Honkasalon ja Lauri Kankkusen välillä. Jooel lähti vetämään ottelua etenemällä 2-1 johtoon, mutta Late pysyi hyvin mukana osittain Jooelin antamien avustusten myötä, osittain ilmiömäisillä suorituksillaan. Pitemmittä puheitta ottelu eteni aina kontraan asti. Jooel sai ratkaisuerässä paikan tehdä voittoon edellyttävä putsi, mutta päälleveto kasipallolta ysille meni kuin käsikirjoitettuna pahasti pitkäksi jättäen Jooelille erittäin vaikean ratkaisupallon. Ysi ei uponnut ja Laurille aukesi elämänsä paikka edetä elämänsä ensimmäiseen finaaliin viikkokisatasolla. Helpohkoksikin luonnehdittu ysipallo ei kuitenkaan löytänyt tietään pussin pohjalle, vaan päätyi muutaman nänniröpön jälkeen korkeintaan ylilyönnille Jooelille. Jooel kokeili kovaa ylilyöntiä kulmaan siinä epäonnistuen ja jättäen Laurille pitkän, vaikean ja jännittävän ratkaisupallon. Hetkeäkään empimättä Lauri tarttui tuumasta toimeen ja suorastaan tanssitteli tyylikkäästi pitkän ysipallon kulmapussiin!

Late sai finaalissa mahti alun siirtymällä etuantien jälkeen jo 2-0 johtoon. Seuraavassa erässä Late pääsi sihtailemaan ysipalloa, joka olisi vienyt hänet jo 3-0 johtoon, mutta pallukka meni hiuksen hienosti ohi. Pasi kavensi tästä paikasta pelin hienolla ylikulmaan lyönnillä. Tämän jälkeen Pasi ei enää taakseen katsonut, vaan vei nimiinsä kaikki jäljellä olleet erät jättäen Laurille vielä sopivasti nälkää tulevia koitoksia varten.Luettu: 509 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Pate
18.04.2019
18:22
  Hyvä Late!
Tube
18.04.2019
14:45
  Hyvä Late! Ja toki Pasi myös :)
Late
18.04.2019
14:09
  Kiitos! NYT sen näkee miten panostus poolin viikkokisoihin kannattaa. Heti kolmen ja puolen vuoden ja 1240 euron jälkeen tulokset näkyvät ja kaiken muun ilon lisäksi rahavirtakin kääntyy positiiviseksi – heti tuli sijoitus tuplana käteen! Tämän luulisi luovan intoa myös muihin nuoriin pool-tulokkaisiin!
Fredi
18.04.2019
13:10
  Late!
Tor
18.04.2019
09:39
  Hyvä Pasi & Late!
Panu
18.04.2019
07:23
  Hyvä Laaseri ja Pasi tietty myös!
JMe
18.04.2019
07:06
  Pasilta varmaa peruspeliä heti ensimmäisestä pelistä lähtien - onnittelut. Onnittelut myös Laurille finaalipaikasta.
Skobe
18.04.2019
00:13
  Aapelit:
Esa Kalela 1
Henri Laitinen 1
Mikko Kauppinen 1
Pasi Kilpivaara 1