Uutiset
Luotu: 24.04.2019 20:03:39 /
Muokattu: 24.04.2019 20:08:49 / Timo Montonen

Kultaranteen raivoisa paluu


Kevät tekee rajua tuloaan ja aurinko paahtaa kovalla volyymilla. Silti viikottaisiin mittelöihin tuli aurinkoa pakenemaan kolmetoista pelaajaa. Muutamaa tähtipelaajaa sekä paria poikkeusta lukuun ottamatta kokoonpano on sama kuin aina ennenkin. Vähemmän tuttu kasvo kisoista, Tuomas Hänninen, pakeni myös aurinkoa saapumalla paikalle. Myös poikkeuksena Jooel Honkasalon puuttuminen kisoista, sillä hän valitsi tällä kertaa haravoinnin biljardin sijaan.

Kisat alkoivat rattoisasti, vaikkakin hieman myöhässä uuden vetäjän perehdytyksen takia. Mitään yllättäviä käänteitä ei koettu vielä alussa, ja voittajanpuolelta cuppiin pelasi itsensä Kauppinen, Pekkis sekä Kalela. Voittajien puolelta kahdeksikkoon itsensä pelasi myös Mikko Paajanen voittamalla Kultaranteen antamalle hälle erääkään. Kultaranne herätteli sisällään uinuvaa petoa ja tässä onnistuttuaan kapusi toista reittiä pitkin kahdeksan parhaan joukkoon. Hänen seuraan liittyi myös Mertsalmi, vähemmän näkynyt Hänninen sekä Tyry.

8-cupissa Pekkis pelasi ilmiömäistä peliä putseineen ja partteineen. Skobe ja Nikke Tyry voittivat myös ottelunsa ja näin siirtyivät semifinaaleihin, jossa Nikke pääsi jo toisen kerran ottamaan Pekkiksestä mittaa. Myös Kultaranne jatkoi metsästyskauttaan ja lähetti ennakkosuosikin Esa Kalelan kotiin.

Semifinaalissa Kultaranne saalisti nätisti kolme ensimmäistä erää itselleen. Skobe päätti näyttää kuitenkin, että häntä ei viedä yhtä helposti kuin humalaista tanssiparia, vaan tasoitti pelin. Kontrapelissä Kultaranne teki seiskaa lyödessä huonomman irrotuksen kasiin, joten joutui jatkamaan mitä mainiommalla turvapelillä. Skobe ei tästä mainiosta seiftistä hätkähtänyt, vaan purki päätyvallin kautta tilanteen, mutta kivi karkasi kahdesta vallista suoraan keskipussiin. Tästä ei enään erehdytty, vaan Kultaranne varmisti paikkansa finaalissa. Nikke Tyry ja Pekkis pelasivat myös koko rahan edestä semifinaalissa, mutta Pekkis ei tälläkään kertaan taipunut vaan lähetti Niken kotiin voittaen tämän kaksi kertaa.  

Finaali sujui kuin tanssi ja oli tiukasti Kultaranteen hallinnassa, ja näin ensimmäiset kolme erää varmistui hänelle. Pekkis heräsi tästä ja aloitti oman kirimisen ja sai kuin saikin ensimmäisen erän itselleen. Kultaranne ei kuitenkaan halunnut enään tätä peliä  päästää kontraan, vaan Pekkarisen virheestä hän hyökkäsi tilanteeseen nälkäisenä ja varmisti viimeisillä kahdella pallolla finaalin olevan selvä hänen hyväksi. Näin Kultaranne teki oman paluunsa nälkäisempänä kuin koskaan, ja hymy korvissa asti laittoi kypärän päähänsä ja pyöräili auringonlaskua kohti.Luettu: 434 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
26.04.2019
00:12
  Tiedoksi vielä jos joku arvuuttelee niin Vappupäivänä 1.5. pelataan ihan normaalisti poolin viikkokilpailut. Toki saa pukeutua vapputunnelmiin sopivalla tavalla halukkaat :)
Skobe
25.04.2019
09:24
  Hienoa peliä Tuomolta!
JMe
25.04.2019
04:48
  Mainiota peliä Tuomo !
Pasi
25.04.2019
01:18
  Tuomoa ei kannata ärsyttää :)
Esa
24.04.2019
23:30
  Hyvä Tuomo, kultaranne is back!
Tor
24.04.2019
23:26
  Tuomo, mähän sanoin!