Uutiset
Luotu: 29.01.2013 22:06:02 /
Muokattu: 30.01.2013 08:30:02 / Joni Jäntti

Kaisan viikkokisoissa tuttu voittaja edelliseltä viikolta


Timo Muhonen tuli ja voitti kisat toisen kerran putkeen, tällä kertaa puhtaalla. Täytyy sanoa, että tässä on yksi hyvä vaihtoehto tulevan kevään MM-kilpailuiden voittajaksi, jos peliesitykset vain pysyvät tällä mallilla.

Timo pelasi kahden ensimmäisen kierroksen pelinsä isolla pöydällä. Toisen kierroksen peli näytti jo hetken aikaa huonolle kun Jouni Kelokaski täräytti alotuksesta 32 pisteen pötkön. Kun ottaa huomioon, että miten vähän Jouni on pelannut kaisaa, varsinkin isolla pöydällä, niin saavuttaa tämä teko oikeat mittasuhteet. Ihan turhaa meillä ei kuitenkaan ole isolla pöydällä pidempi peliaika.

EBK:lla järjestettäviin MM-karsintoihin osallistua luvanneet Hannu Vesterinen ja Jouni Kelokaski pelasivat kumpikin erittäin hyvät kisat ja peli oli erittäin hyvän näköistä. Kumpikin teki palloja, joista useampi muu pelaaja voi vain nähdä unia.

Teuvo Träff voitti kauden ensimmäisen pelinsä kun vastassa oli Joni Jäntti. JJ:llä pisteitä taulussa 47 ja Teuvolla 38, tästä Teuvo täräytti partin. Hienoa peliä myös Teuvolta.

Puhtaalla cupiin asti itsensä pelasivat tällä viikolla Timo Muhonen, Hannu Vesterinen, Altti Helläkoski ja Tuomas Komi. Kaikille näille siis yksi lisäpiste rankingiin.

 Luettu: 2071 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
30.01.2013
12:57
  Rankinglistat päivitetty