Uutiset
Luotu: 31.01.2013 14:01:55 /
Muokattu: 31.01.2013 14:04:43 / Mikko Kauppinen

Tähtipelaaja Jeppe käsittämättömässä Pool vireessä


Kolmetoista pelaajaa kokoontui keskiviikkona mittelemään taitojaan vuoden ensimmäisissä 8-pallo kisoissa. Tuttuja vieraspelaajia oli jälleen myös mukana, kun sekä Miika Virtanen että Joonas ”Bingo” Lounamaa ottivat osaa rientoihin. Ensimmäisen kierroksen, voittajien puoli sekä cup-pelit pelattiin neljään voittoon ja tappio puoli kolmeen voittoon.

Ensimmäisen kierroksen isoimmasta pommista vastasi EBK:n oma tähtipelaaja Jesse ”Jepster” Särkisilta laittamalla pelin poikki heti kolikonheiton jälkeen Miika Virtasta vastaan. Jepelle historialliset 4 aloitusparttia, jota ei ole tiettävästi koskaan tehty EBK:n viikkokisoissa!

Myös toisella kierroksella Jeppe teki aloituspartin Tuomo Träffiä vastaan, mutta ”Kultaranne” palautti Jessen takaisin maanpinnalle 4-2 voitolla. EBK:n yksi kovimmista harjoittelijoista Tor Janzon selvitti hienosti tiensä cup-vaiheeseen voittamalla Mikko Paajasen 4-2.  Voittajien puolelta myös Hannu Vesterinen ja Mikko Kauppinen jatkoivat loppukahinoihin.

Tappiopuolella käytiin mielenkiintoisia vääntöjä, joista ennakkoon tasaisimmaksi veikattu peli pelattiin Miika Virtasen ja Tuomas Komin välillä. Tällä kertaa Miika päättikin panostaa jo kolikonheittovaiheessa omaan suoritukseensa ja onnistui voittamaan Tuben kontrassa. Pauli Wigelius onnistui hienosti Mika Koljosta vastaan 3-1 voitolla ja Joonas Lounamaa kukisti Janne Alhon tiukasti 3-2. Luonnollisesti myös tähtipelaaja Jeppe pääsi puolivälieriin.

Cup-peleissä Jesse oli jo hävitä ottelun Mikko Kauppiselle joka löi 3-1 johtotilanteessa ohuen voitto-kasin ohi. Jeppe kipusi kuitenkin tiukkojen turvapelitaistojen jälkeen tasoihin ja ohi. Pauli Wigelius jatkoi hyviä otteitaan Tuomo Träffiä vastaan ottamalla ehkä ensimmäisen semifinaalipaikan poolin viikkokisoissa 4-2 luvuin.

Semifinaalissa Miika Virtanen teki kuitenkin selvää jälkeä voittamalla Paulin 4-0 ja Jesse Särkisilta voitti puolestaan Joonas Lounamaan 4-1. Finaalipariksi muodostui siis sama kaksikko joka kohtasi kauden ensimmäisissä kisoissa finaalissa. Voittajaksi selviytyi jälleen sama mies eli Jesse Särkisilta. Kauden neljästä kilpailusta Jessellä on nyt käsittämättömästi kolme voittoa ja yksi kakkossija! Tämän viikon kisoissa Jesse nakutteli 8 aloitusparttia..

 

Aloituspartit:

Jesse Särkisilta: 8

Mikko Paajanen: 1

Hannu Vesterinen: 1

Joonas Lounamaa: 1

Jackpotiin oli kertynyt jo noin 130€ ja sitä yrittämään pääsivät Mikko Kauppinen ja Tuomas Komi. Mikon yrityksessä oli jo potentiaalia, mutta parin onnistuneen pussituksen jälkeen kolmonen ei enää suostunutkaan uppoamaan. Tube onnistui myös aloituslyönnissään, mutta jäi maskiin ykköselle. Vallin kautta yritetty säkitys ei onnistunut, joten ensi viikolle jäi 150 euron potti pohjille.Luettu: 2046 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti: