Uutiset
Luotu: 15.06.2019 22:13:37 /
Muokattu: 15.06.2019 22:21:39 / Joni Ahola

Jimmy Rimlin vierailu klubillamme to-la 13.-15.6.2019


Jimmy Riml vieraili EBK:lla 13.-14.6. ja esitteli klubilaisille Mywebsport.com -etäpelaamissovelluksen ja -palvelun, jota karan pelaajat ja valmentajat käyttävät tällä hetkellä noin 30 salissa Euroopassa ja Aasiassa.  Sovellus tuli markkinoille 2012 ja sen käyttö laajenee vähitellen. Jimmyn kotipaikka on Innsbruckissa Itävallassa, jossa hänellä on 13 pöydän biljardisali ja yritys, joka on kehittänyt Mywebsport.com:n ja joka tarjoaa tätä palveluna.

Palvelun avulla pelaajat voivat mm. pelata muilla paikkakunnilla olevien pelaajien kanssa, analysoida ja harjoitella järjestelmään tallennettuja tuhansia kansainvälisten turnausten pelitilanteita tai sinne tallentamiaan omia pelejään ja osallistua mywebsport.com -kilpailuihin.  Monet eurooppalaiset huippupelaajat antavat opetustunteja mywebsport.com kautta eli netin yli. Systeemi toimii pelipaikalle asennettavien laitteistojen avulla (mm. pallokamerat, laservalosäteet pallon paikan osoittamiseksi, isot näyttöruudut, kauko-ohjain ja pelaajan headset), joista tiedot siirtyvät nettiyhteyden kautta etäällä olevalle pelipaikalle ja järjestelmän tietokantaan.

Lisätietoja järjestelmästä löytyy www.mywebsport.com.

Paikalla oli 7 klubin kara-aktiivia ja pelasimme yhdessä karakilpailun uudella mielenkiintoisella pelimuodolla ”3 points open end”, toiselta nimeltään ”catch me if you can”. Tämä nopea pelimuoto herätti innostusta klubilaisissa ja sitä tultaneen pelaamaan jatkossa.


Thomas "Jimmy" Riml (Innsbruck, Austria, 55 years)

Ohessa myös Jimmyn esitys jonka hän piti torstaina 13.6. klubillamme.
Jimmy kävi myös tutustumassa kaisan MM-karsintoihin lauantaina viettäen useita tunteja klubillamme.
 

 Luettu: 475 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti: