Uutiset
Luotu: 26.06.2019 10:20:53 /
Muokattu: 27.06.2019 09:57:27 / Joni Ahola

EBK:n klubille tulee kolmas karapöytä


EBK:n hallitus ja suunnitteluryhmä päättivät eilen tiistaina 25.6, että EBK:n klubille hankitaan 12. pöytä eli kolmas karapöytä. Kolmas karapöytä mahdollistaa EBK:lla karakilpailutoiminnan kehittymisen. Jukka Harju on uuden karapöydän ostaja ja olemme käyneet läpi eri vaihtoehtoja miten karapöytä saadaan sijoitettua fiksuimmin ja kustannustehokkaimmin käyttöömme. Varsinaisesta aikataulutuksesta ja talkooavun tarpeesta tiedotetaan lähempänä niin uutisoinnin kuin Whatsapp ryhmän kautta, mutta ohessa uuden suunnitelman mukainen pöytäkartta.

 

Uusien tilojen hankkiminen kolmelle tai kolmannelle karapöydälle eivät onnistuneet joko järkevästi tai lainkaan niin jouduimme valitettavasti niistä suunnitelmista luopumaan. 12. pöydän sijoittaminen klubille sen sijaan on mahdollista ja voidaan toteuttaa myös monellakin eri tavalla. Näitä eri vaihtoehtoja käytiin läpi, kiitoksia Paul Figueroa ja Mikko Paajanen hyvistä suunnitelmista ja piirrostoteutuksista jotka helpottivat suunnittelua.

Parhaaksi ja järkeväksi vaihtoehdoksi valittiin edellä olevan kuvan mukainen pöytäjärjestys. Tämä vaatii nykyisen varastotilan pienentämistä n. 1,5m pystysuunnassa (kuvasta katsottuna) ja kolmen nykyisen pöydän siirron/remontin joilla saadaan kolmannelle karapöydälle tila järjestettyä. Samalla lajit keskittyvät lähemmäksi toisiaan tällä muutoksella mikä voi hieman helpottaa jatkossa myös klubin käyttömahdollisuuksia kisojen aikana.

Toteutussuunnitelma (pääpiirteittän):

  1. Sohvien ja kisakanslian aluetta tiivistetään.
  2. Pyramidipöytä (3) ja Kaisapöytä (1) vaihtavat paikkaa.
  3. Varastohuoneessa bägien säilytyshyllykkö siirtyy ja käytännössä menee uusiksi seinäremontin yhteydessä. Bägit pitää siirtää pois ja hyllykkö siirtää/purkaa pois nykyiseltä paikaltaan. Jokainen bägin omistaja voi toki helpottaa tätä ottamalla oman bäginsä pois hyllystä ja säilyttää sitä väliaikaisesti kotona ennen kuin uusi hyllykkö on valmis.
  4. Varastohuoneen nykyinen bägihyllykön suuntainen väliseinä ”siirtyy” n. 1,3m ja samalla varaston oviaukko siirtyy kaisapöydän vieressä olevaan kulmaan, kuvassa aivan vasempaan reunaan.
  5. Kaisapöytä (10) siirtyy uudelle paikalleen varaston viereen. Samassa yhteydessä mahdollisesti rempataan myös kolmas kaisapöytä eli pöytä numero 8.
  6. Kolmas karapöytä saapuu klubille ja vaatii omat asennuksensa.

Näissä tarvitaan talkooapua nyt kesän ja varmaankin myös alkusyksyn aikana. Ollaan aktiivisia!Luettu: 489 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Pena
28.06.2019
18:31
  Tosi älykäs ratkaisu.
Sauli
27.06.2019
17:20
  Hyvä Jukka ja kumppanit!