Uutiset
Luotu: 10.07.2019 08:07:01 /
Muokattu: 10.07.2019 09:18:09 / Joni Ahola

Klubin kesäremontti etenee


EBK:n hallitus ja suunnitteluryhmä päättivät tiistaina 25.6, että EBK:n klubille hankitaan 12. pöytä eli kolmas karapöytä. Se ei onnistu ilman pöytien siirtoa, huoltoa ja varastohuoneen remonttia. Heinäkuun alussa alkoikin sitten klubilla täysi tohina ja seuraavaa on jo tapahtunut:

Sohvien ja kisakanslian alue on tiivistetty pienemmäksi ja rakentuu kesän aikana syyskautta varten. Heinäkuun ensimmäisenä tiistaina klubin takavarastosta tuli aika nopeasti avokonttori


 

Pyramidipöytä ja keittiötä lähimpänä oleva kaisapöytä lähtivät myös purkuun ja siirrettiin tuleville uusille paikoilleen:

Ensimmäinen kunnon talkoopäivä oli aikamoinen suoritus. Tuomas Komi, Mikko Ranta ja Tommi Fredriksson ahkeroivat koko illan klubilla ja saivat apuja myös Jouni Kelokaskelta. Kivihommissa oli mukana myös Timo Montonen ja Heikki Niva. Pauli Wigelius ja Mikko veivät sitten ylimääräistä roinaa ja jätettä pois klubilta kaatopaikalle heti seuraavana päivänä.

Toisena päivänä lähti toinen kaisapöytä (10) purkuun. Jyri Toivonen purki vallit päivällä ja illalla olikin talkooporukka siirtänyt kaisapöydän. Vanhan 10-pöydän paikka tulee käyttöön uudellee, kolmannelle karapöydälle tulevaisuudessa jolloin kaikki karat ovat alempana olevan pöytäkartan mukaisesti vierekkäin

1980-luvulla valmistettu Thurstonin snookerpöydän kivi oli aikoinaan modifioitu 10ft kaisapöytää varten. Tämä puhekielessäkin monen muistama ns. Simon pöytä olikin seurannut EBK:n muuttojen mukana jo lähes 30 vuotta. Nyt kivi murtui normaalin noston yhteydessä pultin vastakappaleen kohdalta. Pöytä oli tullut siis tiensä päähän. EBK joutunee hankkimaan myös uuden kaisapöydän syyskauden aikana.

Heinäkuu alkoi varsin tehokkaasti ja toisella viikolla alkoikin sitten nousta uutta seinää varastohuoneelle. Varastohuoneen ex-bägihyllykön suuntainen väliseinä siirtyi hieman ja samalla varaston oviaukko siirtyi toiseen kulmaan.

Mikko Ranta ja Paul Figueroa täydessä työn touhussa

Varaston sisäpuolen maalaukset

Varaston ulkopuoli maalataan tummanharmaalla ja päälle istuu sopivasti hopeinen helmiäisglasyyri joka hohtaa valon osuessa

Samoilla lämmöillä talkooporukka laittoi Tuben johdolla myös klubin koko takaseinän uusiksi maalaten!

Tämän ja ensin viikon aikana Biljardimyynti käy asentamassa pöydän verkoja.

 

Talkooapua tarvitaan vielä! Ollaan aktiivisia ja maltetaan lomailujen ja treenailujen yhteydessä myös vähän tiedustella josko jossain asiassa voisi auttaa.
Tämän uutisen kommenttikenttään tai allekirjoittaneelle voi myös ilmoittaa halukkuutensa osallistua talkooapuihin niin lisätään talkooporukan Whatsapp ryhmään.

 

 Luettu: 418 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tube
10.07.2019
22:57
  Jarnolle ois muutamakin sähköhomma ja osa tarvikkeistakin löytyy valmiina. Saatan ehtiä klubille joskus 15-16 alkaen hetkeksi, mutta 17.15 mennessä mun pitää lähteä. Palataan huomenna!
Wj
10.07.2019
17:37
  Onko huomiselle parix tunniks hommaa oisin viiden jälkeen vajaa pari tuntii käytettävissä
Paajis
10.07.2019
15:00
  Mut voi lisätä Whatsappiin.
Hyvää työtä ja voihan tuota kaisapöytää vielä käyttää, kun tekee tohon vaan "vähän" isomman säkin. Saattaisi itsekin osua. :D