Uutiset
Luotu: 21.08.2019 20:21:13 /
Muokattu: 21.08.2019 20:26:31 / Jooel Honkasalo

Kilpivaara ja Puhveli poolin finaalissa


Keskiviikkoiseen poolbiljardin massatapahtumaan osallistui tällä viikolla 13 pelaajan ihmismassa. Muuten joukko oli aika lailla normikasvoja, mutta seuraan liittyi pitkästä aikaa myös Konsta ”Stadin paras bilispelaaja” Bergman. Peli ei lähtenyt ihan parhaalla mahdollisella tavalla kun ensimmäisellä kierroksella tuli tappio, mutta tämän jälkeen Konsta eteni kahdella hienolla kontravoitolla jatkopeleihin asti. Alkukierroksilla puhtaalla pelillä suoriutuivat Tomi Piiparinen, Juha Pekkarinen, Jooel Honkasalo ja Tuomo Träff. Yhdestä erheestä oppineina toisen mahdollisuuden ansaitsivat Esa Kalela, Konsta Bergman, Pasi Kilpivaara ja Mikko Kauppinen.

Kahdeksan pelaajan pudotuspeleissä kyyti oli epäonnekkaille osapuolille hyytävän kylmää. Tomi Piiparinen hoksasti Konstaa vastaan, että Stadin parhaan pelaajan voi päihittää ainoastaan pitämällä tämän tiukasti penkillään. Taktiikka tuotti loistavasti tulosta ja Tomi nappasi kahdella aloituspartilla 4-1 voiton. Juha Pekkarinen sai kovaa vastusta Esan naputellessa ottelussa aloituspartin, mutta tämän ohella edettiin pitkälti Puhvelin päätyyn ja tästä tuli lopulta Pekkikselle 4-2 voittolukemat. Jooel Honkasalolla oli hieman alkuhankaluuksia omassa pelissään ja tilanne oli jo 3-0 Mikko Kauppisen hyväksi, kunnes alkoi valtaisa comeback, jossa tuli kuitenkin seinä vastaan heti yhden erän jälkeen ja tämän seurauksena 4-1 lukemilla peli poikki. Tuomo Träff sai porukasta kovimman läksytyksen Pasi Kilpivaaraa vastaan kun Pasi paineli aloituspartin kera tylyt 4-0 lukemat tauluun.

Ensimmäisessä semifinaalissa jatkui Pekkarisen ylivalta, kun pallot menivät terävästi koteloihin ja myös turvapeli toimi jäätävällä varmuudella. Tomi sai ottelussa yhden erän nimiinsä, mutta tämän jälkeen tuli leikin loppu 4-1 lukemilla. Pasi Kilpivaara jatkoi omassa semissään edellisen ottelun malliin ja otti Mikko Kauppista vastaan tyylipuhtaalla suorituksella kaikki erät nimiinsä ja voitti jälleen ottelunsa 4-0. Finaalissa oli siis äärimmäisen vakuuttavia otteita esittäneet Juha Pekkarinen ja Pasi Kilpivaara. Rankingin kärkipelaaja Pekkarinen aloitti urakkansa jäätävällä itsevarmuudella ja sai heti alusta asti vahvan otteen finaalista. Äkkiä tilanne olikin jo 3-0 Pekkiksen hyväksi ja seuraavan erän lopussa päädyttiin turvapelailemaan kahdella viimeisellä pallolla. Kasipallon meni lopulta sisään Pekkarisen toimesta, mutta ysille jäi tästä hankala leikkuu kulmaan. Pussitus menikin ohuena ohi ja näytti jäävän lähes luukulle reilun 10cm päähän kulmasta, mutta todellisuudessa paikka oli ohut ja tarkkuutta vaativa. Ohut leikkuu onnistui valitettavasti liiankin hyvin ja ysi jäi suoraan luukulle, josta Pekkiksen voitto oli enää kättelyä vaille valmis. Näin jatkui Puhveli-Show toisen peräkkäisen voiton merkeissä ja ensi viikolla päästään jännityksellä seuraamaan, löytyykö Pekkikselle haastajaa.Luettu: 302 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
22.08.2019
09:43
  Hyvä Pekkis!