Uutiset
Luotu: 27.08.2019 17:09:07 /
Muokattu: 27.08.2019 18:59:21 / Mikko Ranta

Kaisan viikkokisat 27.8. - Uskomatonta tuuppaamista


Tänään oli muuten taas tiistai. 

Ja tämä tunnetusti tarkoittaa aina sitä, että koko pääkaupunkiseudun parhaat kaisatuupparit saapuivat kerhollemme tatti tanassa. Jopa Soukan pahamaineiset Träffin veljekset saapuivat paikalle härkäparina kuten aina männä vuosikymmeninäkin. Alellekirjoittanutta heti ensimmäisessä pelisä ajoikin huolella kuivana hanukkaan juurikin Teemu "Teme" Träff jonka taidot ovat edelleen ilmiömäiset varsinkin nykyiseen pelimäärään verraten. Vanhemmasta Träffin veljeksestä mainittakoon, että Tuomon ajatukset taitavat jo olla enemmän tulevan viikonlopun poolin MN53 kisoissa jotka käydään Tikkurilan Shamrockissa. Näistä kisoita  odotamme Tuomolta tietenkin sitä tuttua ja tunnettua ilmiömäistä suorittamista. Kontsan leikkuu on taas parantunut syksyä kohden kuin telkän poikasen lento, ja tämän sai moni tuntea nahoisaa kun taituria vastaan lavetille asettui. Huikeita suorituksia nähtiin tietenkin kaikilta kilpailijoilta, ja erikseen on vielä tottakai mainittava kaikin mahdollisin tavoin puheenjohtajan arvovallasta nauttivan Joni Aholan taistelutahto ja venymiskyky joka on täysin vertaansa vailla. Tiensä finaaliin puhtalla pelillä härkivät Kontsa ja aina vahva Tuomas "Tube" the Komia. Näin finaali siis vetiin ns. tupla finaalina. Ensimmäinen finalli oli tiukkaakin tiukempi, ja ennenkaikkea todella mielekästä katseltavaa, jossa nähtiin niin hienoja pötköjä kuin todella sööttiä kaverin kiven pallojen takamusiin liimailuakin. The grande finaalin kuittasi nimiinsä Tube numeroin 60-33.

Itse olen tässä hommassa ilmeiseti hivenen kehittymään päin, koska Kontsan ei tarvinnut enään karjua korvaani edes kymmentä kertaa, että odota nyt ja kuuntele mitä mä sulle tässä selitän.
Ei mulla muuta. 

Ai niin hellikää tippejänne. 

Mikko Ranta

 Luettu: 330 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Mikko
17.09.2019
11:55
  Joo Joni ja sitä vielä kun saadaan soijamaitoa sekä steviaa makeuttamiseen, niin alkaa olla varustelu siinä kondiksessa, että kelpaa hifistelijä ituhippienkin kisoihin tulla.
JB
27.08.2019
23:57
  Oli kyllä sekä Tubelta että Kontsalta hienoa peliä tänään ja näytti säilyvän laatu hyvänä loppuun asti. Ja kiitos Mikko, tuodaan piakkoin Snickersiä klubille niin ettei heti lopu.