Uutiset
Luotu: 30.10.2019 20:21:25 /
Muokattu: 30.10.2019 20:24:37 / Jooel Honkasalo

Pekkis ja Cappe poolin finaalissa


Keskiviikon poolit pelattiin tällä viikolla 14 pelaajan toimesta, joista uudempana vieraana paikalle saapui kisakautensa avannut Harri Suni, joka on jo entuudestaan tuttu EBK:n jäsenenä. Harri osoitti hyvää asennetta piinattuaan otteluissaan sekä Tuomo Träffiä, että Jukka Hällströmiä päätyyn asti, mutta valitettavasti molemmissa tapauksissa kontraerä meni vastustajan nimiin ja Harri joutui vetäytymään karkeloista kahden pelin jälkeen. Kahdeksan pelaajan joukkoon pääsivät voittajien puolelta Juha Pekkarinen, Jooel Honkasalo, Tomi Piiparinen ja Casper Matikainen. Tappiopuolelta näitä herroja saapui haastamaan Tor Janzon, Esa Kalela, Mikko Kauppinen ja Tuomo Träff.

Puolivälierissä todistettiin pari selkeää ottelua kun Jooel otti voittonsa ilman tappioeriä ja Tuomo antoi rankingkärki Tomia vastaan vain yhden erän. Pekkis ja Esa sen sijaan väänsivät kättä loppuun asti, kunnes kontraerässä vaakakuppi kallistui lopulta Pekkiksen suuntaan. Skobella oli omassa ottelussaan mahdollisuudet ottaa sensaatiomainen voitto kivenkovaa Cappea vastaan, mutta valitettavasti kontraerässä hyppylyönnillä pussituksesta pallosta seurasi ainoastaan valkoisen pallon upotus, jonka jälkeen Capella oli helppo työ viimeistellä oma 4-3 voittonsa.

Ensimmäisessä semifinaalissa Jooelin pussitusvarmuus oli parhaimmillaan valkoisen pallon ollessa parin millin päässä kohdepallosta, mutta tämä riitti yllättävästi vain yhteen erävoittoon Pekkiksen dominoidessa muut pelin osa-alueet ja näin pyörittäessään itselleen finaalipaikan 4-1 lukemin. Tuomo taas joutui Cappea vastaan hyödyntämään tiukan paikan edessä biljardissa esiintyvää porsaanreikää, jonka mukaan aloituspartti voi tyystin estää vastustajan pääsyn pöydälle. Yhdellä aloituspartilla ei kuitenkaan valitettavasti herunut kuin yksi erävoitto ja nuori hurrikaani otti finaalipaikan 4-1 lukemilla. Finaalista toivottiin varsinaista jännitysnäytelmää Pekkiksen ja Capen ottaessa yhteen. Pekkis saikin ottelussa hyödynnettyä heti ensimmäisen paikkansa, mutta tätä lukuunottamatta mentiin kohti yhtä päätyä, kun Cappe kirjautti taulululle kuulemma ”hirveällä hillolla” aloituspartin ja tästä innostuneena teki seuraavasta breikistään vielä toisenkin voittaessaan tämän avulla kisat 4-1 saldolla.

 Luettu: 348 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
30.10.2019
23:12
  Hyvä Cappe. Varmaa nousua maailman rankingissa taas kun tieto kovatasoisen EBK:n viikkokisavoitosta leviää.