Uutiset
Luotu: 12.11.2019 19:22:36 /
Muokattu: 12.11.2019 20:27:09 / Tuomas Komi

Kaisan viikkokisatulokset 12.11


Kaisan viikkokisoihin saapui tällä kertaa taas yhdeksän ottelijaa, eli pelit pelattiin loppuun asti ilman cuppia. Klubin uusin jäsen, Mikko Sutinen sai kilpailun alkajaisiksi perehdytyksen, avaimet ja kaksi tappiota tililleen, kun Tuomo ja Tube osoittivat kaapin paikan. Mikolla on kaisataustaa Tornion klubin ajoilta, mutta viime vuosina Mikon itse valmistamat kepit ovat siirrelleet enimmäkseen pool- ja snookerpalloja kohti pusseja. Kunhan Mikko saa taas treenitunteja isoilla palloilla alle, saamme hänestä vielä kelpo pelimiehen useampaankin lajiin. Tervetuloa klubiin Mikko! 
Myös Mikke Nordberg saapui pitkästä aikaa EBK:n kaisakisoihin, vaikka oli vasta kotiutunut Oulussa pelatuista YT-klubien ikämies SM-kilpailuista. Tor Janzon oli vielä niin tyytyväisenä monen päivän isänpäivän vietosta ja nauttimistaan herkuista, ettei nälkää riittänyt tänään voittojen napsimiseen. Muuten alkukierroksilla pelailtiin sopivasti ristiin, joten vain Tube ja Winha olivat kahden kierroksen jälkeen puhtaalla. Winha tosin säästeli vielä säkityksiään, sillä voittopisteiden keskiarvo oli 40 pistettä per peli. Kolmannella kierroksella Tubella lähti nahka kepistä juuri ennen ottelun alkua, mutta varakepilläkin pystyi sen verran taistelemaan, että Jonin kanssa peli eteni kutkuttavaan 57-56 tilanteeseen. Lukuisten jännittävien vaiheiden jälkeen Joni missasi oman paikkansa ja Tube onnistui naulaamaan leikkuukaisan kulmaan partin arvoisesti.

Tube eteni puhtaalla finaaliin voitollaan Winhasta ja jäi odottamaan vastustajaa selostajien, eli Tuomon ja Harrin semifinaalista. Sokeakin pysyisi kärryillä näiden herrojen välisissä otteluissa, sen verran tasokas tilannetiedotus kuuluu jokaisen lyönnin jälkeen. Harri onnistui kukistamaan Tuomon tiukkojen vaiheiden jälkeen 60-48 ja sai finaalissa haluamansa revanssin kisojen avausottelussa kokemastaan tappiosta. Tuben peli tökki pahasti, mutta Harrikin rankaisi virheistä varsin maltillisesti. 20 minuutin pelin jälkeen tilanne oli 40-42 Harrin eduksi, mutta Tube paukautti krossikaisan keskelle ja perään kaisa keskelle vitin nakilla ja peli poikki. Tubelle siis kuudes peräkkäinen finaali ja neljäs peräkkäinen voitto. Pötköpotti jatkaa kuitenkin yhä kasvuaan, kukakohan nappaa joulutikkarit taskuun kauden viimeisissä mittelöissä?Luettu: 265 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
12.11.2019
22:36
  Hyvä Tube! Selostajille erityismaininta!