Uutiset
Luotu: 13.11.2019 20:24:16 /
Muokattu: 13.11.2019 21:21:38 / Jooel Honkasalo

Cappe ja Jeppe poolkisojen finaalissa


Keskiviikkona poolverkojen äärelle saapui neljätoista poolbiljardin harrastajaa ja myös Casper Matikainen. Kaavion ainoa Walk-Over osui epäilyttävästi kisaisännälle, joka hyödynsi tilaisuuden pääsemällä voittajien puolelta jatkoon yhden ottelun jälkeen. Alkumittelöissä esiintyi aloituspartteja, pöydältä pois eksyneitä palloja ja kolmen virheen erävoitto ja tohinoiden seurauksena voittajien puolelta jatkossa olivat Jooel Honkasalo, Mikko Kauppinen, Casper Matikainen ja Juha Pekkarinen. Vasemman laidan kulkijoina peliseuraksi mukaan liittyivät Jesse Särkisilta, Pasi Kilpivaara, Esa Kalela ja Henri Laitinen.

Kvartseissa Jooel ja Jesse tekivät otteluistaan varsinaista ilotulitusta kun molemmat takoivat voittavien suoritustensa yhteydessä kaksi aloitusparttia . Myös Cappe ja Pekkis hoitivat urakkansa kotiin mallikkaasti ja saavuttivat semifinaalipaikat. Ensimmäisessä semissä Jooel ja Jesse etenivät rinta rinnan 2-2 tilanteeseen, jossa Jooelille tuli hyvännäköinen mahdollisuus aloitusparttiin. Päällevedoissa tuli kuitenkin haasteita ja laiha kutonen meni ohi, josta Jessen oli helppo siirtyä ”hillille”. Tämän jälkeen Jesse teki onnistuneen breikin ja niin ikään esimerkkisuorituksena pussitti myös kaikki loput pallot pöydältä aloituspartin merkiksi ja otti finaalipaikan haltuunsa. Toisessa semissä Pekkis otti yhteen Cappea vastaan ja tuloksena oli odotetusti nopeatempoinen pussitusjuhla. Pekkiksellä oli alkuvaiheessa jopa mahdollisuus siirtyä johtoasemaan, mutta ikävästä lopetuspaikasta ysipallo röpötteli pussin suulla jääden niin luukulle, että katsomossa haukottiin henkeä ja ihmeteltiin, kuinka pallo jäikin pöydälle. Ammattimiestä vastaan mahdollisuuksia jaettiin tälläkin kertaa niukasti ja loppujen lopuksi Pekkiksen oli tyytyminen yhteen erävoittoon kun Cappe rynnisti finaaliin 4-1 lukemilla.

Finaalissa pelasivat siis Jesse Särkisilta ja Casper Matikainen. Ottelu starttasi Jessen tiukassa komennossa kun yhden aloituspartin kera lukemat saatiin 2-0 tilanteeseen. Ikävässä tappioasemassa Cappe teki illan ensimmäisen aloitusparttinsa yleisön suurten hurraahuutojen säestämänä. Tästä saatujen voimavarojen siirryttiin melko lailla virheettömän pelin tunnelmiin kun Cappe pussitti kaikki pallot tieltään ja tanssitti lyöntipalloa täydellisesti ympäri pöytää ja voitti suvereenisti loput kolme erää tehden matkan varrella toisen aloituspartinkin. Illan ap-kuninkuus tällä viikolla meni Jesselle, joka teki kisojen 13 aloituspartista 6kpl.Luettu: 322 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
14.11.2019
07:46
  Hyvä Cappe!