Uutiset
Luotu: 27.11.2019 20:33:27 /
Muokattu: 27.11.2019 20:36:51 / Jooel Honkasalo

Esa ja Skobe tynkäkisojen finaalissa


Poolkisojen koko kauden ajan jatkunut vankka suosio koki tällä viikolla kolauksen kun ysipallon runsas fanijoukko viritteli kotona Mosconi Cup-kisakatsomoitaan jättäen omat peliharrastuksensa tyystin väliin. EBK:n klubilla ei siis väkeä näkynyt ja kisojen toteutumisen puolesta sai hetken jopa pelätä. Paikalle saatiin kuitenkin seitsemän pelaajan vakioporukka, jonka voimin kisat tahkottiin läpi. Voittajien puolelta semifinaalin parrasvaloihin pääsivät Juha Pekkarinen ja Jooel Honkasalo kun taas vasemman laidan sankareita olivat Mikko Kauppinen ja Esa Kalela.

Ensimmäisessä semissä Esa otti tähtäimeensä kovakuntoisen ”Espoon Joshua Filler”-Pekkiksen ja hiljensi rankingykkösen tuuletukset 4-2 lukemilla. Jooelilla oli omassa ottelussaan hyvät saumat kun jokaisesta breikistä tuli hankittua hyvä mahdollisuus aloitusparttiin. Pelissä oli kuitenkin paljon epävarmuuksia ja sarjat jäivät kaikki keskeneräisiksi. Viimeisellä yrityksellä ikävän päällevedon jälkeinen pitkä ysin ylilyönti epäonnistui, jolloin Skobella oli helppo homma viimeistellä 4-1 voittolukemat. Finaalissa siis pääsivät mestaruudesta vääntämään Esa ja Skobe. Ottelu oli jo lipsua Skoben käsistä Esan karatessa 2-0 johtoon, mutta katastrofilta vältyttiin Skoben ottaessa seuraavasta erästä voitto ja vielä myöhemmin kaupan päälle 2-2 tasoitus. Tasaisissa tunnelmissa edettiin tämän jälkeen aina kontraerään asti, josta muodostuikin varsinainen erikoislyöntien kokoelma. Skobe hieman viritteli yleisöä penkkiurheilutunnelmaan tekemällä triplakarayrityksestä vahingossa pitkän ylilyönnin, turvalyönnin yrityksestä kyytipallon, oma-yhdestä kyydin ja lopulta turvalyönnin kolmoselle. Esa antoi toki vastustajalleen kunnioitusta uskomattomasta sarjasta, mutta turhien kannustusten sijaan kaivoi oman sisäisen Efreninsä esiin ja teki oma-yhdestä kolmosen keskipussiin ja samalla hyvän päällevedon. Loput neljä palloa olivat tässä vaiheessa pelkkää lastenleikkiä kun ilman turhia erikoisuuksia Esa naputteli mollukat koteloon ja otti 4-3 lukemilla kauden toisen viikkokisavoittonsa.

Kiihkeän kisatunnelman lomassa viime viikolla lanseerattu jackpot jäi kokonaan väliin, mutta ensi viikolla homma jatkuu normaalisti. Samalla kisakausi alkaa lähestyä loppuaan ja seuraavassa kahdessa kisassa pelataankin 1,5-kertaisilla rankingpisteillä, eli vielä on erittäin hyvät mahdollisuudet saada kärkisijoituksia järjestettyä uusiksi!

Pieni Valkoinen Puhveli hävityn semifinaalin jälkeenLuettu: 317 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Tor
28.11.2019
12:20
  Hyvä Esa!