Uutiset
Luotu: 15.12.2019 11:20:31 /
Muokattu: 15.12.2019 18:51:29 / Joni Ahola

EBK:n pikkujoulut vietetty lauantaina klubilla


EBK:n kinkkukilpailut & pikkujoulut on jälleen kerran vietetty mukavissa merkeissä EBK:n klubilla. Viimevuotiseen tapaan ruokailu järjestettiin taas naapurissamme Ravintola Werassa.
 
Kinkkukilpailu pelattiin tutulla kaavalla, sekä 8-palloa kaisapöydällä että kärriä pyramidi- & kaisapöydällä yhtenä kilpailuna. Kinkkuja oli jaossa taas 3 kpl, 8-pallokilpailun voittajalle, kärrikilpailun voittajalle ja kärrikilpailun parhaalle tappajalle. Tänäkin vuonna kinkkukilpailuun varattu aika oli 13:00-18:00 joten peliformaatti oli sen mukaisesti. 8-palloa pelattiin taas 9-pallo pakalla eli 4 yksiväristä ja 4 kaksiväristä + kasipallo aluksi yhteen voittoon ja lopuksi 8-cupista kahteen voittoon. Hävinneiden puoli pelasi sitten kärriä. Mukana oli 27 pelaajaa ja pelit etenivätkin ihan mallikkaasti täysin aikataulussa.
 
Jesse Särkisilta voitti 8-pallon suoran 32-cupin jonka finaalissa kaatui Joni Ahola 2-1. Tuomo Träff ja Tommi Fredriksson puolestaan olivat tappiopuolella kinkkukärrin voittajat. Tuomo kukisti Fredin viimeisenä kärrissä ja nappasi kärrivoiton nimiinsä, kun taas Fredi oli kärrin paras tappaja viidellä tapolla. Onnittelut kinkkuvoittajille!

Virallinen pikkujouluilta alkoi naapurissamme Ravintola Werassa kuuden aikoihin ja mahduttiin taas mukavasti yhteen ja samaan tilaan. Kiitos avecien Katin ja Yingin jotka loivat meille hyvät tunnelmalliset puitteet ja auttoivat koko Weran ajan myös käytännön asioiden toteutuksessa. Buffetmallisen ja erittäin superrunsaan illallisen (lohifilettä perunamuusilla, kinkkua, pizzaa, runsas salaatti tarjosi kyllä laidasta laitaa valikoimaa moneen makuun) parissa vietettiin reilu pari tuntia. Kiitos kokkimme Akin Özkan; joka oli Weran päässä toteuttamassa iltaamme ja jälkiruokana pipariset juustokakut tarjosi Satu. Kerhomme näytti viihtyvän jälleen kerran erittäin hyvin - kiitos siitä kaikille!

Illallisen jälkeen siirryttiin takaisin Klubin tiloihin ja n. 21:00 starttasi jo 19. kerran järjestettävä PALKINTOGAALA. Tube ja Fredi rakensivat meille uuden "alttarin" palkintogaalaa varten The Hammerin palkintojen eteen joka oli loistava paikka huomionosoituksille.


Kts. video

Tärkeimpiä mainintoja palkintogaalassa:
- Uusien pelaajien esittely sekä huomioitiin myös pyöreitä täyttäneitä
- SM- & EM-mitalistit, kerhomestaruudet 2019, parhaat kisamenestykset yms.
- Vuoden aktiivisin pelaaja: Tuomo Träff
- Vuoden tulokas: Juha Pekkarinen
- Vuoden ahkerin pelaaja: Timo Montonen
- Erikoispalkinto: Tuomas Niittylä
- Kara ranking TOP 4 palkitsemiset
- Pool ranking TOP 6 palkitsemiset
- Kaisa ranking TOP 6 palkitsemiset
- Vuoden pelaaja: Tuomas Komi

Sitkeimmät jaksoivat juhlistaa pikkujouluja aina seuraavaan aamuun asti ja ylikin. Tiskin takana hääräsi tällä kertaa Ying, jotka pitivät Ripan kanssa huolta päivän tarjoiluista klubilla ja Simon vaimo Heljäkin oli kantanut taas kortensa kekoon upeasti suolaisilla ja makeilla naposteluilla. Suurkiitos vielä lisäksi Katille, Tubelle ja Fredille sekä kaikille apureille jotka auttoivat hienon tapahtuman järjestelyissä ja päästiin kunnialla maaliin asti. Upea tapahtuma jälleen takana!

Hyvää joulun odotusta kaikille!
 
Joni Ahola
Puheenjohtaja
Espoon Biljardikerho ry.
 


 


Luettu: 395 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti: