Uutiset
Luotu: 07.01.2020 19:09:27 /
Muokattu: 07.01.2020 23:06:22 / Joni Ahola

Kauden avajaiskaisat


Hyvää uuttavuotta!

Viikkokisakauden aloitus toi mukanaan taas yleisöryntäyksen. 16 toinen toistaan hurjempaa pallonlyöjää lähti metsästämään rankingin kärkipaikkaa. Ennen pelien aloitusta, jaettiin PJ:n ojentamana lomien aikana EBK:laisten ja useiden naapuriseurojen keräämän lahjan Klubiemännän ja lajipäällikön 40 vuotis syntymäpäivän johdosta. Pakettiin kuului Gini aiheinen juomapullo, taulu jossa terveisit lahjaan osallistuneilta 62:lta henkilöltä ja Biljardimyynnin terveiset bägin ja "riko minut" saftin muodossa.

Pelaajamäärän vuoksi CUP-vaihe tuli vastaan jo kolmannella kierroksella. Puhtaalla CUP-vaiheeseen itsensä pelasi Ripa, Kontsa, Winha, Kaj Asp ja Jarno. Sarjojakin saatiin aikaiseksi ihan mukavasti. Erityismaininnat Jarnon 42 sarja kakkospallosta, joka kuitenkin kuihtui 36 pisteeseen luikan ansiosta ja kolmannella kierroksella nähtiin tyylipuhdas 54 pisteen sarja, kun Aspin Kajtsu naputteli palloa toisen perään uuniin hallituilla ja tarkkaakin tarkemmilla forsseilla. 

Loppupeleihin pelasi itsensä viisi pelaajaa Joni, Tube, Jarno, Kajtsu ja Tuomo. Peliparit olivat Tube-Joni ja Jarno-Kajtsu, Tuomon jäädessä odottelemaan vastustajaa Jonin ja Tuben pelistä. Jarno lasketteli finaaliin varmalla ja nopealla voitolla lukemin 60-1. Tuben ja Jonin mittelöstä selvisi voittajaksi Joni ja täten Jarnoa vastaan finaalipaikkaa rupesivat tavoittelemaan Joni ja Tuomo. Melko nopeasti tämäkin peli oli ohi, kun Joni löysi Jumala-moodia ainakin etäisesti muistuttavan pelivireen. Täten finaalissa Kohtasivat Ahola ja Ahola. Olihan Aholan porukalla melkoinen osallistujakatraskin mukana, niin ei ihme, että kaksi heistä löysi itsensä finaalista.

Finaalissa nähtiin tuttua Jarnoa. Suu kävi ja aina puheen tauotessa joku pallo löysi tiensä pussiin. Tällä kertaa Isoveli jäi vain yksinkertaisesti jalkoihin Jarnon otettua avauskisojen voitto puhtaalla pelillä lukemin 60-19

Kaikkia tasapuolisesti kiittäen

- Juuso

 Luettu: 292 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Wj
08.01.2020
15:28
  Nii ainaki meijän viikkokisoissa.

Muistaakseni oltu joskus samaan aikaan kisoissa missä mukana risto ahola, joni ahola, jarno ahola, lassi ahola ja ari ahola toki en mene näin vannomaan. Mutta että neljä ja samasta sakista kaikki nii sitä en tiiä
JB
08.01.2020
14:21
  Neljä Aholaa myös historiallisesti samassa kilpailussa. Pakko olla sekin joku ennätys.
Ahola vs. Muu maailma 12-5, mutta näistä 2 oli vastakkaispelejä eli 10-3.
Tor
08.01.2020
10:54
  Ja erityismaininta myös Yingille ekasta voitosta, jos oikein kuulin.
Tor
08.01.2020
10:51
  No niin: Hyvä Jarno!