Uutiset
Luotu: 22.01.2020 20:33:43 /
Muokattu: 23.01.2020 06:36:58 / Jooel Honkasalo

Esa ja Harri poolkisojen finaalissa


Keskiviikkopäivänä biljardikansan innostus oli käsinkosketeltavaa kun perinteisten poolkarkeloiden lisäksi oven takana oli Vaasan Tupla-SM-kilpailut. Tiedossa on loppuviikolle neljä päivää tiukkaa kisameininkiä ja jännitystä sekä pelaajille että kotikatsomoille. Mukana on toki vahva EBK:n edustus kun reissuun lähetettiin Casper Matikainen, Juha Pekkarinen, Mikko Kauppinen, Timo Montonen ja Henri Laitinen. Espoon puolella toivotetaan onnea ja menestystä kaikille! Lauantaina ja sunnuntaina tapahtumasta on tiedossa ISTV:n lähetys Kaj Kunnaksen selostuksella ja viime vuoden perusteella voi lämpimästi suositella seuraamaan.

Hieman vajaasta vakiojoukosta huolimatta Espoon klubin poolkisoihin saatiin mukaan 13 pelaajaa. Voittajien puolelta jatkopeleihin menivät Tor Janzon, Henry Grahn, Esa Kalela ja Tomi Piiparinen. Vasemman puolen haastajia olivat Harri Suni, Eero Vakkuri, Panu Pekkala ja Tuomas Komi. Puolivälierissä todistettiin tiukkoja otteluita kun Eero, Harri ja Panu voittivat ottelunsa vasta kontraerässä. Esa valitsi reittinsä toisesta ääripäästä ja otti oman semifinaalipaikkansa 4-0 lukemilla.

Ensimmäisessä semifinaalissa Harri otti kovempaa vaihdetta silmään ja lähti kunnolla tavoittelemaan kärkisijaa, voitettuaan jo edellispäivän kaisakisat. Eerolla ei ollut vastaan sanomista kun Harri eteni höyryjunan lailla voittaen ilman erätappioita 4-1. Viereisellä pöydällä Esa ja Panu ottivat eriä nimiinsä vuorotellen 2-2 tilanteeseen asti, kunnes Esa sai käännettyä edun itselleen ja kahdella peräkkäisellä erävoitolla nappasi finaalipaikan 4-2 lopputuloksella. Esan ja Harrin finaali alkoi myös tasaisissa merkeissä ja tilanne oli pian jännittävä 2-2. Esa sai jälleen pidettyä pintansa ja jyräsi itsensä 4-2 lukemilla kisavoittoon.

 Luettu: 315 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Jooel
23.01.2020
00:23
  Jackpot pääsi tosiaan kokonaan unohtumaan, mutta tarkoitus kyllä pitää vakiovalikoimassa. Rohkeasti vaan kisavetäjää muistuttamaan jos ei ala illan aikana kuulumaan :)
Tor
22.01.2020
22:59
  Hyvä kysymys Pantteri. Mullakin oli just tänään sellainen fiilis, et ois kyllä nasahtanut mollukat oikeille kohdille. Ja Esalle onnittelut!
Panu
22.01.2020
22:55
  Tuli muuten vasta nyt mieleen, että onko jackpot jätetty pois, vai unohtuiko tältä päivältä?