Uutiset
Luotu: 26.02.2020 21:37:17 /
Muokattu: 26.02.2020 21:39:06 / Jooel Honkasalo

Poolkisoissa puhveliton finaali


Tämän viikon poolkisat pelattiin mukavalla 12 hengen porukalla kun joukko vakionaamoja mittelöi 9-pallon herruudesta. Ensimmäisellä kierroksella Linnea Aganimov onnistui kylmäverisellä kontravoitolla hankkimaan ensimmäisen otteluvoittonsa EBK:n kisoissa ja tämän innottaimana pääsi vielä myöhemmin Esaa vastaan kontraa, jossa joutui lopulta taipumaan. Myös Tommi Peltonen starttasi illan vahvasti voittamalla avausottelussaan itse Juha Rankingkärki-Valkoinen Puhveli-Vuoden aapelikuningas-Pekkis-Pekkarisen. Seuraavassa pelissä tuli kuitenkin tappio ja kaavion vasemmassa laidassa myös nämä sankaruudet loppuivat Esan käsittelyssä.

Avauskierroksilta tappioitta semifinaaliin itsensä pelasivat Jooel Honkasalo ja Jesse Särkisilta, jotka saivat vastaansa hurjat loser-siden grindaajat Juha Pekkarisen ja Esa Kalelan. Ensimmäisessä semissä Esa pääsi tarjoilemaan Jooelille illan ensimmäisen erätappion, mutta Jooel pääsi kuitenkin vahvaan 3-1 johtoon. Lähellä ratkaisua tekniikka kuitenkin petti ja ohi lyöty seiska antoi Esalle mahdollisuudet kavennukseen. Ottelussa edettiin lopulta kontraerään, jossa Jooel sai kuitenkin käännettyä ottelun nimiinsä ja otettua toisen peräkkäisen finaalipaikan. Jälkimmäisessä semissä kohtasivat hurjat pelurit Jesse ja Pekkis. Kaksikosta Jesse sai tällä kerralla esitettyä vahvempaa suoritusta ja jätti Pekkiksen kylmäksi 4-1 tuloksella. Samalla Pekkis jäi ensimmäistä kertaa tällä kaudella ulos finaalista.

Päätösottelussa Jooel sai otettua avauserän nimiinsä, mutta pian seurasi Jessen kavennus. Kolmannessa erässä Jooel pelasi luukulle jäänyttä palloa, mutta päälleveto meni pahan kerran plörinäksi kun kivi meni suoraan keskipussiin. Tästä seurasi luonnollisesti erätappio ja Jesse oli hyvin lähellä tehdä perään myös aloituspartin. Virhe kuitenkin tuli seiskan kohdalla, jossa Jooel pääsi yrittämään pitkää lyöntiä. Pussitus onnistui, mutta hyvään päällevetoon ei ollut mahdollisuutta ja vielä hankalampi kasi menikin ohi maalin. Seuraavassa erässä Jooel lähti pelaamaan turvalyöntiä, mutta kohdepallo meni vahingossa pussiin ja hankalaksi jääneestä tilanteesta tuli lopulta Jesselle mahdollisuus. Tästähän ei tähtipelaaja taakse katsonut vaan painoi mollukat koteloihin ja nappasi uransa 86. viikkokisavoiton suvereenisti 4-1 lukemin.

Jackpotia pääsi tällä viikolla yrittämään Tuomo Träff ja Juha Pekkarinen. Tuomo esitti hyvää suoritusta pussittaessaan kohdepallon jokaisella lyönnillään ja viimeisellä yrityksellä saatiinkin yleisö varpailleen kun valkoinen pallo lipui hiljalleen kohti maalia. Valitettavasti lyönti meni muutaman sentin liian pitkäksi ja jackpot ei vieläkään löytänyt voittajaa. Pekkis käytti omat yrityksensä tuntuman hakemiseen ja ilman suurempia draamoja jätti parhaan suorituksensa seuraaviin kertoihin. Purkin pohjalle jää 120 € tulevia viikkoja varten.

 Luettu: 225 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Jeps
27.02.2020
14:56
  Sanos muuta, AP Kingi. Ei ole helppoa olla Tähtipelaaja... :(
Skobe
27.02.2020
14:14
  Jeppe on voittanut tällä kaudella molemmat kisat johon on osallistunut. Ennen eilisiä mittelöitä Jepen pistekeskiarvo oli ennätyksellinen tasan 10. Eilisen VOITON jälkeen pistekeskiarvo kuitenkin laski yhdellä ja on nyt vain 9. Ei olisi kannattanut osallistua sanon minä! Ehkäpä historian ensimmäinen pelaaja, jonka pistekeskiarvo laskee turnausvoitosta...?
Tor
27.02.2020
08:05
  Erään asiantuntijan mukaan Pekkis yritti/ saattoi yrittää seiftiä jackpotissa. Varmaan potinkasvatus mielessä.
Tor
27.02.2020
08:01
  Jeps!
Jooel
26.02.2020
23:40
  Rahajako:
1. sija 44 €, 2. sija 22 €

Aapelit:
Pekkarinen 5
Kauppinen 1
Särkisilta 1