Uutiset
Luotu: 04.03.2020 20:23:35 /
Muokattu: 04.03.2020 21:02:19 / Jooel Honkasalo

Poolissa viime viikon uusintafinaali


Perinteisen Etelä-Suomen talvikelin riehuessa monella varmasti kävi mielessä kotona pysyminen. Sisulla ja tahdolla kaikkein rohkeimmat pelaajat saapuivat kuitenkin Kivenlahden biljardimekkaan ja taittoivat matkansa todennäköisesti hiihtämällä – normisuksilla tai vesisuksilla. Klubin kodikkaaseen lämpöön päätyi lopulta 14 taistelijaa litimärkinä ja kylmissään, mutta valmiina hurjiin ysipallokamppailuihin. Alkukierroksilla päästiinkin jo täyteen vauhtiin kun viiden eri pelaajan toimesta saatiin taululle kirjattua aloitusparttejakin. Voittajien puolelta jatkoon saatiin aika tavanomaisena kokoonpanona Juha Pekkarinen, Pasi Kilpivaara, Jesse Särkisilta ja Tomi Piiparinen. Kaavion vasemman laidan kovimpia grindaajia taas olivat Jooel Honkasalo, Mikko Kauppinen, Tuomo Träff ja Esa Kalela.

Kahdeksan pelaajan joukossa Skobe sai osoitettua lujaa otetta voittaessaan Pekkiksen 4-2 lukemilla. Muuten mentiinkin kvartseissa yhteen päätyyn kun Jooel, Jesse ja Tuomo kaikki voittivat 4-0 tuloksella oman ottelunsa. Myös semifinaaleissa jatkettiin selvällä linjalla kun Jooel otti aloituspartilla höystettunä 4-1 voittolukemat Skobea vastaan ja Jesse jatkoi hyväksi havaitulla 4-0 linjalla Tuomoa vastaan. Finaali oli siis viime viikon uusinta kun Jooel ja Jesse kohtasivat jälleen. Alussa mentiin vielä tasaisesti 1-1 tilanteeseen asti, mutta tämän jälkeen Jesse sai jälleen kaivettua vahvemmalla pelillä 3-1 johtoaseman ja rikkonaisessa viidennessä freimissä tulikin loppuniitti. Jesselle siis yhteensä 87. voitto ja samalla Jooelille kolmas peräkkäinen finaalitappio.

Jackpotia arvottiin tällä viikolla yrittämään Pasi Kilpivaara ja Jooel Honkasalo. Tällä kertaa ysipallo ei kertaakaan löytänyt tietään pussiin asti, mutta Jooel sai viimeisellä yrityksellä valkoisen pallon jäämään setelin päälle. Vajaan suorituksen takia purkin pohjalle jää kuitenkin 138 euroa odottelemaan.

 Luettu: 194 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Jooel
05.03.2020
15:17
  Tor, kiitoksia ideasta mutta silloin sen puolikkaan potin pitää tietenkin mennä sille joka sai ekana kohdepallon pussiin :)
Tor
05.03.2020
09:51
  Jeps! Jooelille puolet jackpotista, kun onnistui puolessa.
Tor
05.03.2020
09:51
  Jeps! Jooelille puolet jackpotista, kun onnistui puolessa.
Skobe
05.03.2020
00:32
  aijaijai, Jesmeralda Särkisnautseri alkaa lipsua; tänäänkin peräti kaksi erätappiota. Nyt tarkkana kaverit, isketään kun polvet näemmä tutisee jo!