Uutiset
Luotu: 21.02.2013 00:34:03 /
Muokattu: 21.02.2013 00:43:03 / Mikko Kauppinen

Hannu 10-pallo viikkokisavoittoon


Jälleen keskiviikkona huomattiin positiivisen trendin jatkuvan, kun poolin viikkokisoissa saatiin 16 pelaajan kaavio täyteen laadukkaita kymppipallon pussittajia. Vasta toisia EBK:n viikkokisoja pelannut Elias Markkanen suoriutui hienosti voittajien puolelta kahdeksan pelaajan cup-peleihin voitoilla Tor Janzonista tiukasti kontrassa pitkän taiston jälkeen sekä Pauli Wigeliuksesta 4-2.

Tällä kaudella jo kolmeen kertaan finaaliin yltänyt Miika Virtanen lähetettiin sen sijaan kylmästi kotimatkalle jo kahden pelin jälkeen. Miika hävisi pelinsä Mikko Kauppiselle 0-4 ja Matti Hämäläiselle 1-3. Matti oli jo aiemmin hävinnyt ensimmäisen kierroksen pelin Pasi Kilpivaaralle, mutta ponnahti takaisin tosipeleihin hienolla voitolla Tuomas ”Tube” Komista 3-2. Maailman Matti ratkaisi ottelun Tubea vastaan kontraan tehdyn kylmän viileän aloituspartin turvin!

Voittajien puolelta cupiin pääsivät Eliaksen ja Mikon lisäksi Jesse Särkisilta ja EBK:n snookerlupaus Heikki Niva. Tappiopuolella Tor Janzon jatkoi hyviä otteita voittamalla sekä Janne Alhon että Jyri Toivosen. Myös Pasi Kilpivaara sekä Hannu Vesterinen pääsivät ”vasemman kautta” cupiin.

Elias Markkasen, Tor Janzonin sekä Matti Hämäläisen hienot suoritukset eivät kuitenkaan aivan riittäneet enää semifinaaliin asti, mutta hyvät päänahat jäivät silti kotiin viemisiksi. Mikko Kauppisen ja Hannu Vesterisen puolivälieräpeli venyi kontran viimeisille palloille, jotka Hannu lopulta onnistuneesti pussitti.

Semifinaalissa Pasi Kilpivaaralla oli jo hyvä paikka voittaa Jesse ”Uskomaton” Särkisilta, mutta kävipä niin kuin on käynyt monesti aiemminkin, eli Jesse painoi ratkaisevat pallot koteloon mennen kuudetta kertaa tällä kaudella finaaliin. Toisessa semifinaalissa Hannulla oli vastassaan snooker-ruisku Heikki Niva. Hannu antoi Heikille kuitenkin poolin lyhyen oppimäärän kertauskurssin voittamalla Heikin tylysti 4-0. Kolmas sija on kuitenkin erinomainen tulos snookeria päälajikseen pelaavalle Heikille ;)

Finaalissa edettiin tasaisesti aina 2-2 tilanteeseen asti, jonka jälkeen Hannu lisäsi kaasua koneeseen mennen 3-2 johtoon. Jeppe oli jo päästä tasoihin, mutta missasi helpohkon kymppipallon mikä tarkoitti Hannulle kauden avausvoittoa poolista!

 

Katse sen kertoo, että voitto on menossa Hannulle.

Aloituspartit:

Hannu Vesterinen 2

Matti Hämäläinen 1

Pasi Kilpivaara 1

Jesse Särkisilta 1

Miika Virtaselta puuttuu historiasta 1 ap ja Hannu Vesteriseltä 3 ap:ta.

Käsittämätöntä kyllä Jackpot ei mennyt vieläkään. Pauli Peräinen sai kyllä ensimmäisenä yrittäjänä pallon koteloon, mutta jäi pahasti maskiin ykköselle. Mikko Paajanen breikkasi puolestaan silkinpehmeillä snookerkäsillä  kuivan aloituksen. Ensi viikolla potissa onkin jo yli 200 euroa!Luettu: 2007 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

Skobe
22.02.2013
11:13
  JB jotenkin noin se pitäisi olla ;)
JB
21.02.2013
14:59
  Rankinglistat päivitetty.
Tulkitsin nuo puuttuvat AP:t niin, että Virtasella on nyt 3 AP:a (aikaisemmin merkattu 2) ja Vesterisellä nyt tämän kertaisen kahden kisan jälkeen 8 (olisi ollut 5 ilman 3 puuttuvaa ap:a)
JJ
21.02.2013
13:59
  Hyvä Hannu, ilmeisesti oma pysy pöydällä paremmin ;-)
Hannu
21.02.2013
09:10
  Tor... the art of hustling.. häirinnästä huolimatta Jeppeäkin hymyilyttää kuvassa :)
Tor
21.02.2013
09:06
  No news is good news on potaskaa. Komppaan edellisiä. Ja hyvä kuva, onks finaalisssa tollanen kimppatähtääminen sallittua? Hannu selkeesti katsoo kieroon ja neuvoo????
Tube
21.02.2013
01:11
  Hyvä Hannu! Ja jäätävä rapsa Mikolta :)
Ja onnea vielä Matille hienosta ap:sta, tuli aika hyvään paikkaan. Oli ilo hävitä :)
Hannu
21.02.2013
01:02
  Hyvä raportti :D