Uutiset
Luotu: 13.03.2013 22:29:29 /
Muokattu: 13.03.2013 22:33:56 / Mikko Kauppinen

Tomi Piiparinen ja Janne Alho vastakkain ysipallo finaalissa


Neljätoista pelaajaa osallistui keskiviikon 9-pallon viikkokisoihin. Ihan mukava osallistujamäärä siis, varsinkin kun mukana oli kolme kovaa vieraspelaajaa Tuomas Hänninen, Tomi Piiparinen sekä Miika Virtanen. Kaikki pelit pelattiin neljään voittoon ja illan finaali pääsikin alkamaan hyvissä ajoin ennen kymppiuutisia.

Alkukierrosten kovimmasta tempusta vastasi Tuomas ”Tube” Komi paukuttamalla ottelussaan Mikko Paajasta vastaan kolme aloitusparttia heti kolikonheiton perään. Ottelun voitto Tubelle lopulta lukemin 4-1. Vaikka aloituspartteja ei tullutkaan, kovassa vireessä oli myös Tuomas Hänninen häviämällä ainoastaan yhden erän matkalla kahdeksan pelaajan cupiin. Komin ja Hännisen lisäksi voittajien puolelta puolivälieriin selvisi Tuomo Träff sekä Jesse Särkisilta.

Kaavion vasemmalla laidalla nähtiin ehkä kovimmat yllätykset, kun Vesa Puustinen voitti Miika Virtasen ja Tor Janzon Mikko Paajasen. Molemmat etenivät siis loppukahinoihin. Myös Janne Alho ja Tomi Piiparinen pääsivät jatkoon häviäjien puolelta.

Cupissa Janne Alho jatkoi hyviä otteitaan voittamalla Tuomas Hännisen selvin numeroin 4-1. Vesa Puustinen jatkoi myös loisto-otteitaan miikavirtas –voiton jälkeen voittamalla heti perään Tuben 4-2. Tor Janzonin matka katkesi sen sijaan Tuomo Träffin käsittelyssä 4-2. Tuomolle näin ”illan paras viiskymppinen” –titteli. Viimeisessä puolivälieräparissa kohtasivat tasaiseksi povattu kaksikko Jesse Särkisilta ja Tomi Piiparinen. Tomi oli kuitenkin tällä kertaa parempi yllättävän selkein numeroin 4-1.

Hienot kisat pelanneiden Tuomo Träffin ja Vesa Puustisen taival päätettiin tylysti semifinaalissa. Janne ”jalho” Alho piikitti Puustista ensin 4-0 ja Tomi Piiparinen samanmoisella kovalla kouralla Tuomo Träffiä 4-0.

Finaalissa Tomi jatkoi hienoja otteitaan ja lopetti lystin lyhyeen voittamalla Janne Alhon 4-1.

Jackpotissa jatkui sama tuttu sävel. Herrat Paajanen ja Hänninen pääsivät yrittämään, koitosten päättyessä kuitenkin tuloksettomasti. Ensi viikolla mennään jo yli 300 euron!Luettu: 2082 kertaa 
Kirjoita yllä oleva luku alla olevaan kenttään, numeroina (esim. 123)
Nimi:
Kommentti:
 

JB
15.03.2013
23:20
  Rankinglista päivitetty uudelleen. Edellisessä oli puuttunut kokonaan Vesa Puustisen ja Tuomo Träffin Rankingpisteet tästä poolkisasta.
JB
14.03.2013
00:48
  Rankinglista päivitetty. Poolissa ensi keskiviikkona on sitten talvipotin 11:s ja viimeinen kilpailu ja siitä tulee pisteet 1,5 kertaisesti. Tämän jälkeen alkaa heti perään kevätpotin taistelu (myös 11 kilpailua) ja se päättyy kesätaukoon.